Home » , , , , » Who Visits Bubblynotes.Com???

Who Visits Bubblynotes.Com???

Ini namanya saja2 uolss...ha ha ha, hari Isnin masih nak warm up lagi... oh yes, memang betul pun tengah tak boleh berfikir dan writers' block melanda ni...Benda betul, mengaku jer lah kann??? Kita manusia ni tak ada yang perfect 100% ataupun 200% giteww...So??? Terbuktikann??? Iolss jugak mengalami writers' block...Ha ha ha... Apa kes??? Siap nak bagi bahan bukti segala bagai...Tapi itu biasalah yang melanda any writers and blogger2... Nak jadi blogger ni bukan satu perkara yang mudah sebenarnya uolss... Nampak jer macam mudah, tapi taklah semudah mana... Masa mula2 dengar statement ni dari seseorang terus meresap dan terus macam gulp...memang betul pun... ^_^... Sendiri dengar sendiri fikir giteww gayanya... 

Who visits Bubblynotes.Com??? Sesuatu yang terilham dari Alexa... Muahahaha... ni namanya pergi check prestasi sendiri yang dah lama tak disemak dan saja2 nak check... kenapa tak check??? Alaaa...ok, tipu jer... ada jugak check... tapi malas nak ambik port sangat sebab tergelincir dari landasan selama beberapa bulan giteww...muahahaha... Tetiba rasa penat pulak nak keep up... Tapiiii... penat2 pun cuba pastikan jugak supaya tak tergelincir lebih2...kui kui kui...Dalam tak nak, nak jugakkk... gedikss kann??? Dah tu dia jual mahal kita pun jual mahal lah...Takkan nak jual murah giteww??? 2 bulan kot??? Iolss biarkan floating cam tu jer... Akhirnya pagi ni tadi pecah jugak telur ko yer Alexa. Ha ha ha...sudi pun...ingatkan tak sudi lagi dah... Kes malas nak ambik port disebabkan kena fokus pada perkara2 lain yang lebih penting dululah konon2nya ni...Errrr...tapi memang ada perkara yang lebih penting pun selain ni... Jeng jeng jeng... 

Oklah, bukannya nak bebel banyak2 sangat pasal Ranking Alexa iolss as of today... 8 Sept 2014... tapi nak cerita tentang engagement Bubblynotes.Com dengan readers... yang iolss petik dari Kakak Alexa ... ha ha ha...dah kena writers block walaupun macam ada2 jer cerita tu kann, cuma tak sampai lagi nak hadam nak mengarang secara virtual...tak ada kerja cari kerja...gi godek sana, godek sini dekat Kakak Alexa tu... Ermmm...punyalah dah lama, baru hari ni iolss terperasan uolss... Tapi memang dah jangka dah...Ha ha ha... 

Readers dan visitors Bubblynotes.Com ni, rerupanya WOMEN DOMINATION uolss... Kalau yang lelaki tu...cuma sejengkal cuma giteww... Dah namanya owner blog pun perempuan... yang banyak bacanya perempuan lah jugak ye tak??? Hurmm... tak nak balance ke??? Muahahaha...Nampak2 gayanya lepas ni kena cari topik yang boleh menarik perhatian kaum Adam ni... Ho ho... persoalannya... wahai Mummy Ash...ko mampu??? Tak apalah... tak mampu pun sekurang2nya usaha... Ekekekeke... Nak carik topik lelaki ni, macam kena ada discussion dengan kaum Adam jer ni...ha ha ha... Biasalah, blogging not only life experiences, sometimes or most of the times, it involves research as well in order to get the facts right yer idak??? 

Tapi tak kiralah, lelaki ke perempuan ke yang mendominasi carta pembaca, droppers, readers Bubblynotes.Com... yang penting nawaitu iolss ikhlas berblog, sharing information dan berkawan dengan uolss...Tak ada hidden agenda tau??? Ha ha ha... Terima kasih kepada semua yang sudi kerling2, jeling2, singgah2 dan baca sekali lalu ke Bubblynotes.Com... Semua iolss hargai kerana sudi juga uolss ke sini...walaupun cuma untuk seketika cuma ataupun walaupun cuma untuk melihat perkembangan giteww... *_^ wink wink... 

Oklah, makin panjang iolss menaip karang, makin melalut lagi nanti ni kang...ha ha ha...So I better keyboard down wakakakaka..selalu orang kata pen down... ni keyboard downlah... Till down cheerios for now...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Who Visits Bubblynotes.Com??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, September 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. Hai kakak ! Lama tak singgah. Hahahaa. ;D

    ReplyDelete
  2. blog sy agak2 golongan mn lah tu hehe

    ReplyDelete
  3. ramai rupanya blogger wanita kat malaysia ni eh...

    ReplyDelete
  4. try keyword cara memikat hati istri :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah farah! Wow syoknya tgk pembaca yg ramai dtg blog farah...kagum2

    ReplyDelete
  6. ramai betul blogger wanita yer...^_^

    ReplyDelete
  7. Good sharing adik...td akak check gak...pelik..tang blog akak lelaki je yg byk...ke akak yg x fhm...huhu

    ReplyDelete
  8. Blog CP ramai perempuan gak. Pening nak tulis entri apa yang sesuai untuk perempuan..

    ReplyDelete
  9. Adakah secara tidak langsung menampakkan yang golongan wanita mendominasi blog2 ini? :D

    ReplyDelete
  10. parenting biasanya memang wanita lebih ramai ambil tahu. lelaki lebih pada logik akal. dan tak suka nak pikir yang bukan-bukan. Mungkin juga tak suka nak membaca

    ReplyDelete
  11. hahaha..
    kategori male tu xdek orang lain dh rasanya :p

    ReplyDelete
  12. Mmg lebih info pasal wanita di sini..

    ReplyDelete
  13. hahaha..tengok daripada komen mmenag wanita yang banyak..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY