Home » , , , , , , , , » Upah Menangis Semalam...

Upah Menangis Semalam...


Inilah sambungan kepada kisah yang diceritakan awal2 pagi tadi di SINI...Untunglahhh... menangis pun dapat upah... Macam ni Mummy pun nak menangislah Ash... Errr... hik hik hik... 

Mummy dah bawak naik musical car, belikan baju 2 helai... lepas tu... Tu dia... gambar tu baru sebahagian tu... Ada lagi tu... Ooo abaikan patung ipin yang mukanya telah bercontengan itu...Adalah sebabnya dan kisahnya tu... Ha ha ha... Anak jiran datang main kat rumah masa mak dia melawat Nek Ma yang tak sihat hari tu... Alih2 baru balik dari kindergarten... so datang dengan uniform dengan skool bag ler... Kreatif pulak chek mek tu make-up kan Ipin... Tak boleh nak marahlah kann??? Budak2 biasalah... Tu pun leher Ipin dah macam kena sembelih dah tu...Ganas jugak budak perempuan zaman sekarang ni ek??? Takut aunty tau...

Atuk balik bawak berlambak2 toys untuk Ash... Dush dush... pengsannnn Mummy... punyalah suka dan gembiranya dia... siap ada drum set lagi... Bukan main seronok bergendang ek??? Tahan ajerlah telinga uolss... Muahahaha... Bila kemas punya kemas... 2 bakul besar toys dia... Phewwww... ini kalau sepah ni mau penuh hall dan jenuh mengemas ni... Alhamdulillah,  rezeki Ash... Thank you Atuk... Tapi tulah iolss belum pernah ada pengalaman lagi, ini yang pertama kali...Bebudak memang stok toys berbakul2 ek??? Memang suka kumpul toys banyak ek??? Err... bercakap macam toys iolss tak menggunung jer masa kecik... Muahaha... Ting tong... 

Siapa2 anak2 uolss yang datang rumah aunty mesti seronok main ni... Ha ha ha... Tulah cakap untung Ash nangis... Macam2 dapat.. 

*Hari ni nanti lepas settle kerja nak melayan Ash pasang railway station dia Thomas & Friends... Huh... Mummy pulak jadi budak... ekekeke...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Upah Menangis Semalam..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, September 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. untung ni kena hari-hari nangis nampaknya hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam hujung minggu dear..untung ash ya..Jom kita nangis beramai-ramailah macam ni..he..he

    ReplyDelete
  3. untungla Ash, byk dpt toys...kalo farah buat garage sale ni mesti laku ;)

    ReplyDelete
  4. ala, macma ni nak nangis jugakla.. hihi.. sebab nak upah best best..

    ReplyDelete
  5. hehehehe untuk anak anak.apa saja pon boleh kan beb.

    ReplyDelete
  6. hehe... rumah saya pun banyak mainan... budak2 suka la dtg... tapi lepas kita yg angin sebab kita yg kene kemas blk... huhu

    ReplyDelete
  7. jenoh akak nak mengemas nanti.hehe..

    ReplyDelete
  8. Kena nagis hari-hari ni, dpt lg banayk upah... Haha

    ReplyDelete
  9. sama macam anak perempuan saya..toy dia banyak..anak patung,teddy bear dia memang suka kumpul..tapi keluar je adik ni,dapat kat adik ,suka hati dia je nak maian cemana..marah la si kkakak tu..hehe

    ReplyDelete
  10. selamat meluangkan masa bersama ash...ttuuutt...ttuuuutt....^_^

    ReplyDelete
  11. nak nangis gak lah.. dapat upah camni gak kan Farah? heeee

    ReplyDelete
  12. bertuah sungguh cuperboy.
    makin best le mummy ngemas umah pasni.
    hehehe

    ReplyDelete
  13. Ash kena nangis banyak2 supaya dapat banyak hadiah.... lepas tu aunty sha datang rumah mummy boleh join Ash....!! yeyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  14. untunglah ash macam nie..auntie nak nangis jugak la..hehehe

    ReplyDelete
  15. wahhh kalau cmni, nak nangis hari2 lah...syiokkklah dapat banyak hadiah..heee

    ReplyDelete
  16. Nak nagis jugak la camni. Tp x nak menan. Nak pi holiday.

    Wah wah wah ash ni. Untung betul. Nangis je dapat hadiah.

    Farah, menan kat rumah akk bukan setakat satu bakul. Satu bilik stor dah. Hu hu hu. Nak bagi org syg sbb menan mahal mahal.

    ReplyDelete
  17. wahh banyak upah Ash dapat..untunglah Ash.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY