Home » , , , , , , , » UMMA LACTO By Legacy Secret | Tercari2 Milk Booster???

UMMA LACTO By Legacy Secret | Tercari2 Milk Booster???

Entri ini dibawakan khas untuk Mummy2 yang menyusukan baby masing2 dan mengalami masalah susu badan yang kurang... Mungkin ini adalah salah satu penyelesaian kepada masalah uolss sekiranya uolss tercari2 milk booster ok??? So sit back and relax and just read what I'm gonna share peeps... ^_*... Jangan risau, jangan rungsing, jangan bimbang...setiap masalah pasti ada penyelesaiannya...yang penting doa, usaha dan tawakal... Tak salah jika kita mencuba apa sahaja alternatif yang ada untuk memperbaiki keadaan kann??? 

Umma Lacto adalah ramuan khusus untuk ibu2 yang menyusukan anak. Ianya dirumus dari 19 bahan semulajadi yang berkhasiat seperti susu kambing, kurma, habatussauda, madu, ekstrak halia, alfafa, kismis, halba, beras perang, stevia, spirulina, manna (gam arab), serbuk soya, ekstrak bawang putih, fruktosa, serbuk protein dan fibre dari buah2an. Ianya dapat menambahkan kualiti susu ibu.

  
Kelebihan Umma Lacto:
  • membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
  • memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
  • membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
  • membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
  • membantu mengelakkan sembelit
  • membantu kesihatan perut dan kolon
  • sebagai prebiotik ibu dan anak
  • membantu meningkatkan sistem imunisasi badan
  • membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
  • membantu mengurangkan kadar kolestro dalam badan
  • membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
  • membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
  • membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut


Dengan Umma Lacto, pengalaman menyusukan pastinya akan menjadi lebih indah dan bermakna buat Mummy dan juga anak kann??? Bukan sahaja bonding antara Mummy dan baby...tapi kesihatan Mummy dan baby turut terjaga.... 

Harga Sekotak Cuma RM 60.00 sahaja
*Promosi terbaru dari Umma Lacto, beli 2 kotak PERCUMA 1 kotak dengan harga hanya RM120!!!

So, berita baik kan??? Dan satu solution kan untuk uolss2 semua yang bergelar Mummy??? Yang dah sedia banyak susu tu kalau nak banyakkan lagi pun boleh.... Tak ada salahnya... Tapiii, pastikan uolss dapatkan produk Secret Legacy yang sah dan yang sebenar a.k.a. ori yer??? 

Untuk makluman anda selain Umma Lacto, Legacy Secret turut mempunyai beberapa produk kesihatan lain seperti Harum Malam & B'Vite yang telah mendapat banyak respon positif dari pengguna-penggunanya.

Dan sebagai langkah keselamatan, Legacy Secret telah menyediakan beberapa ciri keselamatan pada produk mereka untuk memastikan pengguna mendapat produk yang betul dan original.

Antara cara mengenal pasti ciri-ciri keselamatan produk Legacy Secret


1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah




2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari





3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan








PERINGATAN !!!

   1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
  Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
    Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

Wechat ID : harummalam




Sumber Rujukan


 
*Tunggu apa lagi??? Mummy2 jom lah cuba... ^_*

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel UMMA LACTO By Legacy Secret | Tercari2 Milk Booster??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, September 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. mama sekarang carik untuk menceraikan susu dari cik sufi ni haa.. hihi...

    ReplyDelete
  2. Elok Sgt ni kan .kot2 brguna utk masa dpn nnt

    ReplyDelete
  3. TERBAIK la Farah ..............Nice Sharing

    ReplyDelete
  4. kalau awfiyah susu badan,nak jugak akak dapatkan umma lacto nie

    ReplyDelete
  5. Boleh laa buat reference lepas dapat anak. heeee !

    ReplyDelete
  6. selagi boleh ikhtiar, kita ikthiar kan..demi anak tersayang ^_^

    ReplyDelete
  7. macam2 produk pula sekarang ni...mudah untuk kita dapatkan maklumat

    ReplyDelete
  8. daripada masa Kak Farah still preggy, sekarang ni baru Hana aktif jenguk balik blog ni.. hee.. even dah terlambat tahniah for your baby, sis :)

    sekarang baru Hana boleh nak aktif blogging macam dulu dulu.. hehe :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY