Home » , , , , , » Tips Bergaya Dengan "Palazzo"...

Tips Bergaya Dengan "Palazzo"...

Source Extracted from Google
Mementang baru hari Selasa hari tu pakai Palazzo uolss... kekonon nak kongsilah ni tips bergaya dengan Palazzo... Hik hik hik... Palazzo iolss ado, tapi tak banyak... ada 3 helai jer dalam koleksi iolss... Siapa minat Palazzo kat sini??? Minat tak minat, meh meh meh, nak kongsi tips bergaya dengan Palazzo sikit...mana tau kot2 tiba2 ada yang tengok gambar kat atas ni terjatuh minat pulak??? 

Perkongsian dari SINI 

1. If uolss adalah seorang wanita yang bertubuh kurus, uolss digalakkan memakai baju tebal dan nampak lebih diva dengan kasut yang berhujung tajam. Besides that, pengayaan Top yang menyerlah mampu menaikkan lagi seri gaya uolss.

2. Dinasihatkan uolss supaya memakai Palazzo dengan baju berwarna kosong dan tidak terlalu longgar daripada saiz badan uolss untuk kelihatan kasual. Tapi janganlah ketat macam sarung nangka pulak... Hu hu hu... 

3. Oleh kerana seluar Palazzo akan menjadikan weolls kelihatan tinggi, untuk yang rendang2 macam iolss bolehlah memakai kasut bertumit tinggi untuk menambahkan ketinggian weolls. Ihikss... 

4. T-shirt atau "top" yang dipakai bersama Palazzo mestilah tidak longar dan kelihatan rimas apabila dipandang. Cubalah memakai baju yang muat dengan saiz weolls dan supaya ia dapat menonjolkan keseimbangan apabila digandingkan dengan seluar berkaki lebar yer???

5. Kalau2 uolss baru berjinak2 dengan fesyen seluar Palazzo, carilah pakaian yang cerah dan kosong untuk bergaya. Bila dah biasa, apa lagi, experiment time uolss... 

Oh ya, sila pilih Palazzo yang kainnya selesa di bahagian pinggul ek??? Selamat ber-Palazzo ladies... He he he... Lelaki tak ada Palazzo yer... jangan berlaku kecelaruan identiti pulak nanti... Errr...gurau...larikkkk.... *_^

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tips Bergaya Dengan "Palazzo"... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. Palazzo mmg best. Time pregnant pakai pun selesa je.

    ReplyDelete
  2. tips yang menarik .. tenkiu kak farah ..

    ReplyDelete
  3. Noe ada sehelai jer....bagus tips farah ni...semoga kita lebih bergaya :)

    ReplyDelete
  4. tips yang baik..pallazo memang cantik..

    ReplyDelete
  5. x prnh lgi lya pakai pallazo mcm x sesuai sikit klau lya yg pakai hikhik

    ReplyDelete
  6. Tq Farah for the tips...akak geng rendang juga :)

    ReplyDelete
  7. bagus tips ni
    thanks for sharing
    tapi akak ni kan
    jenis main belasah jer haha
    ;)

    ReplyDelete
  8. suka palazo tp ssb takde beli maka takde pakai

    ReplyDelete
  9. Menarik ni...tapi belum pernah lagi Diana guna palazo ni...nak cuba juga pakai nanti...hehe

    ReplyDelete
  10. Salam Jumaat...

    Palazzo ni long pans longgar kan...kalau untuk pemakai muslimah okay lah sangat...tapi top nya juga mesti yang agak labuh dan longgar...

    Kalau top yang ketat / tshirt...boleh pakai jeket atau vest yang labuh dan longgar kat luarnya kan...tentu lebih bergaya dan ranggi...

    ReplyDelete
  11. inci akak tak brp nak pjg rasa tak sesuai nak pkai palazo .hehe

    ReplyDelete
  12. Seronok tengok orang pakai..Sendiri pakai tak tahulah apa rupanya huhuu

    ReplyDelete
  13. xreti nak pkai palazo..huhu..cm menarik je klau nk pkai..huhu..

    ReplyDelete
  14. Suka jugak palazzo. Tp kena cari baju yg tutup montot. Sbb kalau tak, kelihatan too seksa. Takbaik mata org lain memandang 😁

    ReplyDelete
  15. ada tips... bagus ! iolsss ni bab fesyen hancurrrr aje...

    ReplyDelete
  16. Fiza penah pakai sekali , hihi, tapi still tak confident nak gayakan :p takut tak kena dengan fiza.huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY