Home » , , , , » Spa Places | Vila Manja

Spa Places | Vila Manja

Source Extracted from Google
That day iolss ada update tentang Philips VisaPure Beauty Pampering Session @ Vila Manja, KL #VisaPureMY yang mana dah terang2lah event tu berlangsung di Vila Manja kannn??? Dan seperti yang uolss boleh agak dan boleh lihat, Vila Manja ni adalah tempat spa ok spa... Akak memang suka spa2 ni uolss... dan memandangkan memang dah lama tak ber-spa...ibarat pucuk dicita ulam mendatang giteww... Ha ha ha... Over tau... 


Sedikit informasi dari snapshot yang iolss sempat buat di Vila Manja semasa pampering session tempoh hari... 

Inspired by the "MANJA" rituals and traditions of Eastern cultures, Vila Manja offers guests a truly Asian inspired Spa experience. 

From the moment you step through the door, the outside world simply melts away. Feel the warm ambience that embraces you as you escape the hustle and bustle of the city to discover an urban sanctuary that elevates pampering to the next level. 

Vila Manja provides you all that you seek for in a unique environment in which to relax and renew, all within a Villa atmosphere.  

Belanja sikit gambar yang iolss pinjam dari website Vila Manja ok??? Sebab hari tu dah belanja yang iolss snap sendiri dari entri Philips... Ihikss...Gambar ni cantik dan jelas sikit uolss... Al-maklumlah iolss belum ada DSLR lagi uolss... In Shaa Allah, tunggulah sikit masa lagi nanti kalau diizinkan Allah SWT... 


Cantik tak??? Cosy tak??? Memang bila masuk tu rasa relax jer... Ermm...asyik cerita pasal tempat jer... macam mana pulak dengan package dan harga??? Hurmm... antara yang iolss sempat snap hari tu... 

Manja Stone Massage RM 98 / 30 minutes

Relaxing Foot Massage RM 128 / 45 minutes

Ultimate Manja Body Massage RM 238 / 1 Hour 30 Minutes

Manja Relaxing Body Massage
1 Hour: RM 158
1 Hour 30 Minutes : RM 222

Balancing Massage
45 Minutes : RM 138
1 Hour : RM 168

Prenatal Massage RM 158 / 1 Hour
Back Relief
15 Minutes : RM 45
30 Minutes : RM 80

Head Rub RM 35 / 15 Minutes

Eye Opener RM 88 / 30 Minutes

Manja Herbal Infusion RM 98 / 30 Minutes

and etc... 

For further info, uolss boleh refer di laman web Vila Manja di SINI ... Kat mana Vila Manja ni??? 

No 41, Off Jalan Tun Razak, 
Jalan Damai, 55000 Kuala Lumpur, 
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
 
Iolss dah jadi tertarik dan menarik dah ni..ha ha ha... one of these days nak melawat2 jugak ni... nak relaks2 kat situ... In Shaa Allah jikalau ada waktu dan berkelapangan... dan ada rezekinya... Dengan izin Allah... Errr...ada sesiapa yang nak pergi dengan iolss??? Jom set date and we chillex together2...Hik hik hik... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Spa Places | Vila Manja, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, September 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. awww ailaikeee... tapi tak merasa lagi nak pergi Spa... fulussssss........

    ReplyDelete
  2. Kite tak pandai nak berspa camni... jenis tak biasa, segan kat org pun ye jugak huhu... :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya kalau dapat pi spend time kat spa..hilang stress...

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar pun dah tenang..apalagi kalu di belai2...

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee sungguh cantik dan cozy.

    ReplyDelete
  6. Bestnye kalo dpt merehatkan diri di spa nih...blom sempat pergi spa lg lps bersalin ank no 3 ni..

    ReplyDelete
  7. Bila lah ada masa nak pergi berspa2 ni .... :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya dapat ber spa..harga pun boleh tahan tu.

    ReplyDelete
  9. Akak ada dapat package spa gak....for Secretaries week...valid sampai november...tgh nak cari masa nak pi spa kat Hilton....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY