Home » , , , , , , » Selamat Pengantin Madu...

Selamat Pengantin Madu...

Source Extracted from Google
Hu hu hu, tajuk cliche' sangat uolss... Selamat Pengantin Madu giteww... cerita terbaru di TV3 yang disiarkan bermula 3 September 2014, iaitu hari ni pada pukul 9 malam... Tengok tajuk pun dah tau cerita tentang orang bermadu2 ni giteww...

Macam menarik jer cerita ni, macam best jer... macam harus follow jer... Hurmm... nak gak tau se-best mana yang dikatakan best tu kann??? Makanya, pergilah men-Google dan terbacalah dari Budiey...

Fasha Sandha membawakan watak Hana seorang isteri mithali yang melaksanakan segala tanggungjawab sebagai isteri kepada suaminya yang tersayang, Zul (Aiman Hakim Ridza). Dalam usia 30-an, Hana merasakan dia telah mengecapi segala impiannya terutama dalam memiliki sebuah keluarga bahagia. Hana juga dikurniakan 2 cahaya mata iaitu Isya dan Shafik. Hidup mereka juga agak mewah kerana Zul memegang jawatan tinggi di sebuah syarikat swasta. Hana digambarkan sebagai seorang wanita yang taat kepada suami dan hanya meluangkan masa lapangnya bersama keluarganya sahaja. Malah undangan rakan sepejabatnya terbatas apabila di luar waktu kerja.

Zul pula memang menjalankan tugasnya sebagai seorang suami yang bertanggungjawab. Dilihat sentiasa ceria dan suka berseloroh, menjadikan Zul seorang yang mudah didampingi. Namun sebermula kisah ini dikembangkan wujud seorang lagi watak antagonis lakonan Eina Azman sebagai Masmira. Kewujudan wataknya yang mulanya misteri kini menjadi tamparan hebat buat Hana. Apatah lagi menerima sepucuk surat menceritakan wanita itu telah diperisterikan Zul....

Nak baca sinopsis yang selanjutnya boleh baca di SINI

Bila baca sinopsis ni agak menarik... tapi terfikir pulak, tak ada ke orang nak buat cerita yang terbalik dari cerita ni...ekekekeke...sebab dalam realiti kehidupan ada terjadi perkara yang terbalik dari cerita ni... Cuma tak digarap jer... Why not kann??? Something out of the box giteww katanya...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Selamat Pengantin Madu..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, September 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. kalau ada fasha sanda mesti best..

    ReplyDelete
  2. tengah buat entri pasal cerita ni jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. Nak tengok cite ni coz ade fasha n aiman hakim. I like

    ReplyDelete
  4. ni mesti tengok malam ni. time ni anak si kembar ku dah tidoq dah. hehehee ^_^

    ReplyDelete
  5. teringin nak layan drama-drama ni..tapi selalu termiss..

    ReplyDelete
  6. wah, bestnyaaa... mcm sedih je.huhu

    ReplyDelete
  7. lain macam sungguh tajuk dia..
    shark nk tgk?
    rasanyer x kot.

    ReplyDelete
  8. tengok iklan pun macam best tapi kenapa eina azman...?? hahahhaa !! sokong kak fara, tunggu jugak drama melayu yang out of box punya.... asyik gitu je jalan citer dia...

    ReplyDelete
  9. Macam best je tajuk cerita ni... nak tengok lah nanti... hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam. Hee saya pun sudah lama tidak tonton sinetron.

    ReplyDelete
  11. Nmpk best ja..msti ada trselit watak ppuan jahat hhe

    ReplyDelete
  12. tengok online la jawabnya cite ni..kat umah takde channel..haha..

    ReplyDelete
  13. Mcm best je citer ni...
    Drama yg out of the box kene tunggu farah yg jd pengarahnye ;)

    ReplyDelete
  14. something like reality kehidupan yang x di ketengahkan..kan dik?asyik citer yang happy ending jerk...yg complicated xde ke kan...

    ReplyDelete
  15. Alaaa tgk eina tu sure rasa menympah watak antagonis ni...adoi takut nye la hai...

    ReplyDelete
  16. Hehe... Jrg jadi terbalik... Sbb tu cmtu je kisahnya..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia