Home » , , , , , , , , , , , , , » Powered Riding Toys for Kids...

Powered Riding Toys for Kids...

Ada yang rindu Ash ke??? Ke tak ada??? Muahahahaha... Ada yang rindu ke tak ada yang rindu ke, ni Mummy dia rindu ni... muahahahaha... pas tu macam minggu ni kurang sikit kan cerita tentang Ash??? Ha, sekarang cerita Ash muncul kembali... Biasalah, kalau hujung2 minggu jer, memang Ash akan featured dalam blog Mummy dia...wakakakakaka... 

Video di atas tu menunjukkan aktiviti kegemaran Ash almost every weekend... Sekali naik tak 3 round tak sah...Memang minat sangat dia dengan benda tu...Terbang RM 1.50...Oklah tu kann...Kalau kat KLCC??? RM2 per ride if I'm not mistaken... Lepas tu kalau kat rumah pulak...biasalah sibuk dengan Ferrari dia tu... ha ha ha... 

Dan baru2 ni, dia telah menunjukkan minat yang satu lagi terhadap kereta iaitu Powered Riding Toys for Kids... Apakah... 

Source Extracted from Google
Ni ha, menatang ni... Bila setiap kali nampak budak2 lain dan nampak car ni di malls, dia akan tekun memerhati dan di situ nampak dia minat... Alahaiiii Ash kecik lagi, tak boleh naik car ni lagi... Dah jangkit dari abang Akiff ek??? Ha ha ha...Nanti Mummy consult Uncle Lan Careno ek??? Kat mana beli dan belapa luit mau beli ini car...In Shaa Allah, Mummy akan cuba adakan untuk Ash bila masa dan tika yang sesuai nanti... Hu hu hu... Demi anak kurela dan kusanggup giteww... Muahahaha...Janji kena belajar pandai2... Boleh giteww??? (Errr school pun tak lagi nak suruh belajar pandai2...muahahaha) ... Tapi tak silap iolss kat ToyRUs ada menatang ni...ha ha ha...menatang iolss bahasakan... kasar benau bunyinya... ringkasan uolss ringkasan... 

Bebudak sekarang kann??? Macam2 mainan dah... Bha ha ha...kalau compare ngan kita dulu...kereta remote control jer lah...errr...tapi iolss tak main kereta remote control, Tamiya dan apa2 yang sewaktu dengannya... Siap yang ada tank minyak pun ada kot kalau tak silap iolss powered riding toys ni??? Yes... memang tak silap sebab memang ingat pernah nampak... 

Kalau dah minat dengan kereta tu, who knows later boleh bagi Ash berjinak2 dalam Go-Kart pulak... boleh masuk tournament ke apa ke??? Sebagai aktiviti riadah dan sukan??? But seriously there is Go-Kart for Kids Tournament in Malaysia itself for kids uolss... Anak Kak Ram Ram Cute yang merupakan seorang blogger juga aktif dalam sukan Go-Kart ni...siap masuk tournament ke merata tempat uolss... Hurmm...Tengok anak Kak Ram nilah iolss pun sama minat gak Go Kart ni...Lagipun litar practice memang tak jauh pun...dekat jer dengan rumah weolls kat Shah Alam tu... ^_^ ... 

Source Extracted from Google
Tiba2 terbayang anak sendiri, Ash kalau siap lengkap berpakaian untuk bermain Go-Kart macam ni... ha ha ha... kacak tak agak2 anak iolss??? Hurmm... bila anak minat, Mummy dia pun sama naik... macam nilah rupa gayanya... Nampak gayanya kalau Ash betul2 minat memang dapat support dari Mummy 200% lah ni... In Shaa Allah...Amin...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Powered Riding Toys for Kids... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. teringat aritu masa zayyan naik ferrari ash..kemain syok pulak dia..hehehe

    ReplyDelete
  2. Keter tu bli kat jln chowkit... rambang mata nak pilih... akiff punyer tu dulu rm250... tp yg rm150 pun ade gak... klau chowkit rm250 kat tmpt lain biasenyer dlm 350-400...

    ReplyDelete
  3. hohoho...
    kecik2 dh pegang stereng nie.
    kalau uncle shark.
    uncle pegang pedal motor jer.

    ReplyDelete
  4. Ash bila besar dengan rambut curls dia tu memang ensem kak fara!! seriously tak sabar tengok dia membesar... dah nampak tu dia minat jadi riders...lalalala

    ReplyDelete
  5. wah..ferrari dia...leh jadik modal ngorat awek nih.... hehehee.....

    ReplyDelete
  6. Dah menunjukkan minat tu lah tu .... :)

    ReplyDelete
  7. amboiii..dah pandai pusing2 stereng...nak geget skit...hehe

    ReplyDelete
  8. Ash kalo ngan keta go cart besar nnt mesti la handsome mami...ada gaya dah tu...bagusla kalo farah support. Tanam minat pd benda2 yg baik x pe..

    ReplyDelete
  9. ada bakat jadi pemandu F1 gak ni...vroom...vvrrrroooommmm

    ReplyDelete
  10. kalo anak laki, ni jela minatnyer..kereta, motor...
    Kereta ni kalo kat chow kit murah..dekat jalan tar pun ade 1 kedai mainan jual kereta2 ni..
    Kedai die berdepan dengan maybank..tapi tataula plak harga die macam mana..

    ReplyDelete
  11. walker ash comel gila.. hubby ayu ternampak masa bw ni.. suka dia..

    ReplyDelete
  12. bagi ash main kat mall nanti.. he he

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia