Home » , , , , , , , , » Photo & Video Shoots or Bomb #2...

Photo & Video Shoots or Bomb #2...

Ermmm... ada yang masih ingat perihal Photoshoot or Photobomb??? yang iolss share dulu??? Ke tak tau, tak perasan ataupun terlepas story??? Tak apa iolss tak kisah pun... hik hik hik, siapa yang baca, bacalah ye tak??? Siapa yang tidak itu hak masing2... Ini adalah sambungannya... dan ini juga adalah sambungan kepada kisah #OOTD yang tak jadi tu... muahaha... boleh refer entri INI...


#OOTD tu sebenarnya untuk menda alah ni lah uolss... kononnya nak pakai baju yang lain... muahaha... sekali sehari sebelum hari kejadian...dapat What's App dari Product Manager, LORÈAL Paris Skincare Malaysia suruh iolss pakai baju peplum hitam yang iolss pakai semasa sesi photoshoot yang pertama dulu. Plus... a maroon hijab... Hu hu hu... itulah sebab musababnya #OOTD awal yang dirancangkan tak menjadi...ahakss... tapi iolss is ok jer... 

Kali yang keduanya, iolss menjejakkan kaki ke pejabat LORÈAL Malaysia untuk melunaskan apa yang patut dilunaskan... 


Macam gambar kat atas nilah serba sedikit gambarannya, apa yang iolss buat tempoh hari... and this is a videoshoot session selepas 2nd photoshoot... Errr... inilah projeknya uolss... Tapi untuk apa... Maaf tak dapat nak diberitahu dan diklasifikasikan secara details buat masa sekarang. Iolss sendiri pun tak pasti uolss akan nampak, ternampak ataupun tidak nanti di mana2... Ha ha ha... Bila, di mana, iolss pun tak ada maklumat...Tunggu jerlah ek??? Kalau ado... In Shaa Allah... (haippp geng KBBA, jangan mention apa2... ha ha ha)

Tapi iolss tak keseorangan pada hari tersebut... Of course ada kawan2 blogger yang lain jugak uolss yang ada 2nd photoshoot dan juga jadi manager... ihikss... ^_*



Agak2 uolss kenal mereka2 yang ada di dalam gambar di atas??? ^_^... Ada Kak Lily Putih, Mak Tiri, Hanim, Kak Yanie (kakak kepada blogger Que Achmad), Nanie dan lelain lagi... ^_*... 

Dah settle semua sebelum balik... ehem ehem... mestilah ada buah tangan sikit kann??? Thanks LORÈAL sebab murah hati nak bekalkan bekalan rangkaian produk... 


Tu dia, hamik ko... balun pakai produk LORÈAL yo lah lepas ni... ahakss, syukran Alhamdulillah, rezeki... 

*Psst psst... kotak tu warna maroon hitam... ha ha ha... ada kena mengena tak dengan warna baju iolss??? ^_* Daaa.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Photo & Video Shoots or Bomb #2..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, September 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. tak de butang like ke dalam blog ni hahhahahaha

    ReplyDelete
  2. terlepas story kot pcl ni haha jap lg klik back ! , ini projek kbba...terbaik farah n good luck to you dan rakan2 lain juga.

    ReplyDelete
  3. farah, iklan loreal ke iklan colgate? ;)

    ReplyDelete
  4. Hbs laaa...lepas ni makan cantik...hbs laaa...hbs la...kekekeke ⊙ω⊙

    ReplyDelete
  5. Sis jadi model loreal ekk Wahhh bestnya dpt produk loreal free

    ReplyDelete
  6. akak jadi model produk ni ka?wahhhhh

    ReplyDelete
  7. Wah.. Ramai yg bertuah dan terpilih upanya..

    ReplyDelete
  8. wow..seronoknya..siap dapat bekalan lagi tu..

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya dapat bawak balik barangan loreal tu..akak is jeles..heheh

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia