Home » , , , , , , » Pengetua AF 2014 | Datuk Hattan

Pengetua AF 2014 | Datuk Hattan

Source Extracted from Google
Aisehhh terlambat pulak up entri yang keempat... He he he... Uolss jap lagi AF 2014 nak mula kan??? Iolss saja jer nak tengok first round macam mana malam (kalau concentrate... muahahaha.... tak pun nanti AF dengan Ash jer)... 

Katanya pihak ASTRO nak back to the future buat konsep macam masa AF yang pertama dulu tapi fibeti nafas baru... Hik hik hik... Kita tengok jer macam mana Konsert Prelude ek malam ni... Best ke idak... 

Oh ya bagi yang tak tau lagi inilah Pengetua AF 2014 uolss... Datuk Hattan... jeng jeng jeng.. jangan memain ooo... strict and firm ni... So theyolls2 yang terpilih masuk AF 2014 ni belajarlah betul2... grab opportunity ni... Hopefully grad ni betul2 keluar jadi bintang macam Aizat, Hafiz dan lain2 yang dah berjaya cipta nama sendiri di persada dunia hiburan tu... 

*Just a quick, live and short update from ... jeng jeng jeng... somewhere... tapi for sure iolss is tak pergilah konsert ni even sejengkal di Dewan MBSA Shah Alam tu... muahaha... KBBAians yang pergi tu... enjoy!!! 

**Sumber: SINI
Terimakasih telah membaca artikel Pengetua AF 2014 | Datuk Hattan. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

13 komentar:

  1. Astro x de...kslo x mesti melekat dpn tv.

    ReplyDelete
  2. akak plak bila nak jadi pengetua AF?hehehehehehehehehehehe :D
    Gurau ajer...

    ReplyDelete
  3. ni AF ke-11 dah kan? whatever it is. tetap jugak menonton AF. :)

    ReplyDelete
  4. org den ni ..hehe
    adoi ..demam AF kembali ..hoho

    ReplyDelete
  5. da start ke...alolo...rugi tak tengok semalam...

    ReplyDelete
  6. Mlm td tgk separuh. Pastu tv tgk kita. Ada dato ramli ms sbg pengkritik. Hehehe

    ReplyDelete
  7. is amazing artikel,, sukses selalu buat admin,, salam kenal by Karimunjawa

    ReplyDelete
  8. tak sangka Saudara Hattan terpilih :) tahniah.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.