Home » , , , , , , , , » #OOTD Yang Tak Jadi | Ubah Plan...

#OOTD Yang Tak Jadi | Ubah Plan...

Huh... Pung pang pung pang iolss semalam kann??? Dok bercerita tentang #OOTD for today di dalam entri INI... Ha ha ha... Baca tajuk pun dah tau kannn??? #OOTD tak jadi uolss...muahahaha... Terus kena ubah plan... Dah jadi termenung sekejap... La la la... Fikir macam mana nak mencorakkan pemakaian esok... Kenapa???

Alahaiiii... client request suruh pakai peplum hitam yang iolss pakai masa first photoshoot session dulu... (huhhh... ayat budget selebriti tak menghingat, iolss baca sendiri pun sendiri rasa macam termeluat...muahahaha...tapi kenyataanlah uolss)...Terpaksalah ikut kehendak client...Kalau ikut hati iolss memang dah nak pakai dah baju yang iolss dok teaser2 kat uolss tu... Requirement client on the very last minute pulak... ha ha ha...Tau Jun Yee ni habislah iolsss... Iolss kena pakai peplum tu balik bersama2 dengan tudung berwarna maroon... Hu hu hu... Kerana itulah warna branding product terbabit... Ok iolss faham... Takkan nak menderhaka pulak kann??? Bila bekerja dengan client, kenalah ikut requirement client sebab weolls nak client puas hati dan dapat apa yang mereka nak ye tak???

Pusing kanan pusing kiri... macam ni ler lebih kurang combination warna yang diminta...

Source Extracted from Google
Baru nak berangan2 nak jadi ala2 Princess Elsa Frozen tu... Tapi Princess Elsa version hijabista lah uolss...wakakakaka...Dah kena potong angan2 tu... Errr kenapa minat sangat suruh iolss pakai peplum tu??? Ha ha ha... Iolss memang suka peplum hitam tu, one of my fave in my closet... Tapiii bila dah selalu tengok gambar sendiri pakai peplum hitam tu dah naik boring pulak dah iolss tengok...wakakakaka... Ok ok, kerja kerja...ikut kehendak client...jangan ikut tekak sendiri...

Makanya, tak dapatlah iolss nak tunjuk gambar #OOTD tu seperti yang kekononya iolss janjikan...errrr ada janji ke masalahnya...adalah kot...dah sibuk buat entri #OOTD bagai... Hik hik hik, tapiiii... In Shaa Allah, nanti kalau iolss pakai...iolss snap2 tunjuk ek gambar tu... Muahahaha...

*Bergegas pergi mencari shawl berwarna maroon tadi uolss...tapi I is jeles jugak dengan theyolls2 yang tak perlu pakai ikut warna yang ditetapkan... Hu hu hu, hanya diriku yang terpaksa pakai jugak warna yang dikehendaki tu... La la la...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel #OOTD Yang Tak Jadi | Ubah Plan... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. haha..boleh jadi OOTD anganku musnah la kannn :)

    ReplyDelete
  2. Salam sis... Kathy datang nak bagitau blog CHK dah bertukar link. Jemput singgah k.

    kathyrbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Haha. Tak pelah, Ikut je kata client. Rezeki masuk tu. :)

    ReplyDelete
  4. farah special. tu kene pakai lain dr yg lain ;)

    ReplyDelete
  5. hahaa... baru semangat nak tengok baju baby blue.. ekekeke....... takpa.. esok lusa leh pakai lagi.. hehehee.....

    ReplyDelete
  6. so xde la baby blue tu eh kak farah.. huhu.. baru nak tengok..huhu

    ReplyDelete
  7. Ohoiii....peplum hitam tu...ok la tu...cantik..akak suka..x sabar nak tgok tv..eh....hehehehehehe.....apapun adik akak mesti diva nanti kan....

    ReplyDelete
  8. memang terlepas baca bab ni. tapi tau jgk la farah dapat rezeki ni..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY