Minyak BATOOK Ori Untuk Ash...

Hai obat hai obat, mari beli obat...Hik hik hik, Tapi iolss bukan nak jual ubat uolss, nak cerita pasal ubat jer... 

Sebelum ni iolss pakai Minyak Telon untuk untuk Ash... tapi honest opinion and experiences lah kann??? Bagi iolss, Minyak Telon ni macam tak berapa kick jer??? Ha ha ha...apakah maksudnya tu??? Maksudnya... bila Ash meragam yang mana iolss tak tau sama ada sakit perut ke apa ke... Iolss letak Minyak Telon, tak jalan uolss... Errr...ada yang tak tau Minyak Telon ke??? Alaaa...baby2 selalu pakai uolss... Jap iolss bagi uolss tengok ghope gayanya... 

Source Extracted from Google
Ha macam ni lah rupa gayanya Minyak Telon bagi mereka2 yang tak pernah tau dan juga tak pernah melihat...Kalau adalah, kalau ok??? Jangan kecam iolss pulak...Nanti alih2 tau tau jer dah kena kecam sana situ sini sinun...Ha ha ha... Selalunya ada jual kat kedai2 jamu... Tapi satu tentang Minyak Telon ni, iolss suka dengan bau dia... Ha...tak mustahil untuk entri ni ada yang akan berkata... elehhhh anak iolss ok jer pakai uolss??? Hu hu hu... Oklah bagi Ash, tapi bila dah semakin menginjak bulan macam tak berapa nak kick dah sangat dengan dia... Errr... bukan Minyak Telon pakai masa baby jer ker...wakakakaka... mostly rata2 yang iolss jumpa kawan2 pakaikan sampai anak umur 3 bulan 4 bulan macam tu, dan macam tu jugaklah Ash...lepas tu, beralih pada minyak apa ntah Nek Ma beli untuk Ash...Ok jugaklah... 

Lepas tu terbaca entri INI, INI, INI dan INI. Dan hati tertarik untuk mencuba uolss... Terus bila Big Brother inform ada stok, iolss order... Dan disebabkan jauh dengan Big Brother...iolss pun belilah 2... ^_^... Maka inilah pengganti minyak yang currently Ash pakai ni... So far baru sekali pakai...iolss suka dengan bau Minyak Batook Ori ni uolss... Oklah cerita sedikit tentang Minyak BATOOK Ori ni... 

Pati BATOOK ori adalah sejenis sari minyak yang dihasilkan dari herba2 terpilih dan diperkayakan dengan ekstrak daun pudina. Secara tradisi ia berkesan untuk menghilangkan batuk, penat, lelah, asma, pedih ulu hati, selsema, pening, sakit gigi, gatal gatal, kembung perut bagi anak kecil serta menghindar dari nyamuk dan agas. Ianya tidak panas, cuma SEJUK BERANGIN. Sesuai untuk semua peringkat umur. Hanya untuk kegunaan luaran sahaja. 

Gitewlah ceritanya dari SUMBER di SINI uolss... Kalau nak tau lebih details boleh baca di link yang iolss letak INI, INI, INI kat atas tadi...Kalau nak cuba bolehlah cuba2 beli yer??? Mana tau kot2 ada yang nak beralih dari minyak sedia ada ke minyak BATOOK Ori pulak???

*Sejak pakai minyak BATOOK Ori ni, Ash akan buang angin everyday.... Hik hik hik, boleh dengar kot... potttttt pottttt... Tapi oklah tu, angin tak berkumpul dalam badan dan perut kann??? Hew hew hew...

**Iolss dah ok dah, dah fresh dah hari ni dan dah hype seperti biasa...Muahahahaha... Dah rejuvenated dah... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Minyak BATOOK Ori Untuk Ash... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. tuk org2 tua boleh ke??? mcm bes je bunyi Ash asyik buang angin je...hehehe

    ReplyDelete
  2. Minyak yuyi chap limau pun ok jg babe.. I suka bau minyak yuyi tu..
    my kids pakai tu je kalau pening2 or kembung perut..
    Tapi depends jg kann.. kalau Ash sherashi dgn minyak batook then ok lah :))

    ReplyDelete
  3. Ingatkan minyak utk ubat batuk.. Hehe.. Nama batook.. Pelik2 nama.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. batook yang dkna punya pun tak sempat nak ambik dai beben lagi

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pulak kakak jumpa Farah minyak batook ni.
    Kalau anak kakak dulu semua guna minyak Telon yg Farah dah tak mahu guna tu. Ada juga guna Yuyi.

    ReplyDelete
  6. i lebih suka minyak yuyi..tapi panas skit kot minyak tu

    ReplyDelete
  7. tak pernah tengok minyak tu... huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia