Home » , , , , , , » Layan Nasi Lemak Beratur Tengah Malam...

Layan Nasi Lemak Beratur Tengah Malam...


Krik krok krik krok... tiba2 perut iolss terasa lapar pulak... Hu hu hu... Seharian tak makan uolss... seriously semalam sehari suntuk tak masuk apa pun dalam perut iolss ni ha. Bukan sebab apa... Semalam adalah satu hari yang banyak benda nak kena buat... Dush dush... Lepas tu hamik ko... Tengah2 malam dan dah masuk hari baru, menggelupur kebuluran... Ha ha ha... 

Nak masak memang taklah dah tengah2 malam macam ni... Ada 1 alternatif... tinggalkan Ash yang dah sedap tidur... kroh kroh kroh tu sekejap dengan Nek Ma dan Atuk dia... dan iolss pun zass mendapatkan Nasi Lemak Beratur yang ada kat kawasan perumahan iolss ni... 


Phewww... memang beratur uolss... ramai jer yang beratur nak beli walaupun tengah malam... dah macam Nasi Kandar beratur kat Penang jer dah rupa gayanya... hu hu hu... ramai memang suka supper ek??? He he he... Tapi iolss special sikit... hik hik hik... tak beratur pun... sebab dah telefon tokey pesan nak beberapa bungkus... 

Saiznya memang comel... Harganya 80 sen ajo... Dan selalunya disebabkan saiznya yang comel, orang2 akan order lebih dari sebungkus. Ada yang order 6 bungkus, 12 bungkus, 14 bungkus, 20 bungkus. Iolss??? Beli 2 bungkus ajo. Cukuplah tu. How comel is comel Nasi Lemak beratur ni???...

Comel baq hang, ibarat setengah cawan saiznya. Kira bagi makan celah2 gigi ajo. Ihikss... tapi bersesuaianlah dengan harga dia pulak ye tak???


Ini dah 2 kali suap dah uolss... comel tak isinya??? ^_* ... ha macam tulah cinonet saiznya... Tapi sedap ooo....

*Ok, burpppp.... Alhamdulillah... kenyang dah... syukran Allah... errr... sorry if iolss ada membuatkan uolss rasa lapar... bukan niatku... Sampai ke pagi ni kenyangnya... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Layan Nasi Lemak Beratur Tengah Malam..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. sedapnye..feveret sue nasi lemak daun pisang..

    ReplyDelete
  2. fuh...oklah tu sekadar alas perut tengah malam buta tu kan farah..hehehe

    ReplyDelete
  3. Serius sedap..terliur! Terasa kekenyangan dan kesedapannya.. hehe

    ReplyDelete
  4. dah makan roti canai...tak pandang :P

    ReplyDelete
  5. Kat area rumah ada nasi lemak mcm ni RM1, nasib baik area KL ada lg makanan murah :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sedapp gile kot nasi lemak bungkus pakai daun pisang.. susah nak jumpe.

    ReplyDelete
  7. Comel..mcm kat kg kak intn juga..byk nasi lemak comel comel gink..dua tiga suap da abesh..huhu

    ReplyDelete
  8. beratur pon kalau berbaloi sedap, mau nak beratur lagi sekali...hihi

    ReplyDelete
  9. tgok pon cam sedap tuu...
    wuuu tp mkn super yerk....lau yaya memng xla...heee =D

    ReplyDelete
  10. Sib baik akak tgh diet...ok2 x nampak nasi lemak tu...siyes akak x nampak

    ReplyDelete
  11. Sedapnya nasi lemak bungkus daun pisang..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia