Home » , , , , , , , , , , , , » Hunting for Ash's Baby Chair Dah Pulak...

Hunting for Ash's Baby Chair Dah Pulak...

Source Extracted from Google
Gambar kat atas ni iolss pinjam dari Google dari laman web Lazada dan gambar Ash duduk di baby chair iolss pernah kongsi di dalam entri INI dan juga INI... Tapi saja2 nak jugak tempek gambar budak ni kat sini... he he he...walaupun orang mungkin bosan... Mummy tetap tak bosan... 


Memang sekarang ni kalau outing, bila tiba time makan Ash akan ditambat di dalam baby chair... Sonang sikit kojo Mummy nak makan dan suap dia at the same time...Ihikss... And bagi Nek Ma dia rest sikit... Ho ho ho, sesungguhnya kelasakkan Ash tidak terbendung pada waktu dan ketika ini...Biasalah anak lelaki... 

Ash ni kalau weolls lunch ke, dinner ke, memang akan ada sama dengan weolls, tak pernah ditinggalkan berseorangan...gila ko, nak tinggal anak sorang2 macam tu jer...Iolss is tak kental atau jenis selamba enough untuk tinggalkan anak macam tu sahaja while iolss sibuk mengisi tekak... And I believe semua mak2 pun macam tu jugak kann??? Mana ada mak yang sanggup tinggal anak sorang2 macam tu tu jer terkapai2...Kalau ado tu, tak taulah nak cakap...Melainkan anak tu memang dah pandai berdikari lah... Umur kecik2 ni sampai ke umur 6 tahun... hurmm... seriously iolss tak berani nak tinggal macam tu jer uolss... Hu hu hu... Biarlah sesiapa mengatakan poyo, or keluar words mencik or eleh... Iolss tetap dengan pendirian ini...Kalau nak ditinggalkan pun biarlah bertemankan dewasa... Hu hu hu... Kita tak tau apa2 kemungkinan yang bakal berlaku... So it's better to be safe rather than to be sorry and crying over the split milk kann???

Apakah betul2 perlu Mummy belikan Ash baby chair ni??? Ho ho ho... Payah jugak bila bos kecik ni asyik kena back up dengan Nek Ma dan Atuk ni... ha ha ha... 2 lawan 1, Mummy jadi kalah uolss... Tapi honestly, Mummy dia rasa perlu buat waktu dan ketika ini...lebih2 lagi Mummy handle Ash alone most of the time...Jadinya dengan ada baby chair ni, kira cincai kerja senang sikit lah Mummy nak makan dan suap Ash makan... Jangan dia memanjat macam dia attempt nak panjat keluar dari walker dia sudah... Macam iolss cerita kat SINI hari tu... hu hu hu...

Bukanlah nak beli sekarang pun uolss... iolss tengah survey sana sini situ sinun for the moment and hari tu dah jumpa satu di Parkson, Subang Parade masa outing dengan Ash last Saturday... Rege??? RM 179.00 but at the same time, tengah nak survey2 online jugak ni...Hew hew hew...Nak tengok selections yang ada... Jangan Mummy dia yang jadi rambang mata sudah... 

*Budak2 sekarang memacam equipments, tools and stuffies kann??? Zaman2 kita dulu, tak do pun macam ni sangat...Sekarang makin banyak equipments, tools and stuffies plus gadgets too... Untung diaorang...Ha lagi satu, iolss beli dulu, sok2 Ash dah tak nak pakai... condition masih baru, iolss jual half price kat uolss ok??? Hew hew hew...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Hunting for Ash's Baby Chair Dah Pulak... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, September 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. I tetap suke yg ikea punyeee... Hehe... Kalau without the tray, RM50 je kalau xsilap... And rasanya, memang tak perlu pun tray tu.. Makan terus je atas meja...

    And honestly, memang sangat sangat sangat berguna ada baby chair ni kat rumah... N it teaches our child discipline too :)

    ReplyDelete
  2. Anda ditag :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  3. Farah, su beli yg ikea punya ambik sekali dgn tray. Ikea punya simple je tp sgt thn lasak. Worth it for money la...

    ReplyDelete
  4. ade baby chair ni senanglah sikit kan..plus, Ash boleh bebas dok makan kat kerusi n table dia :)

    ReplyDelete
  5. ahhaha. senang ada baby chair ni kak. tapi akak nak bawak baby chair ni ke sana ke mari ke atau untuk simpanan di rumah?

    ReplyDelete
  6. babychair ! senang Ash nak dating dengan mummy..... hikhik...

    ReplyDelete
  7. Bilalah auntie dpt jumpa ash ni.. besar dh dia.. :(

    ReplyDelete
  8. Kita ada tengok baby chair dekat ikea kak. Ape lagi kalau gigih silelah usha. :D

    ReplyDelete
  9. mudah kan kalau ada babby chair ni kak.. tapi kalau nak beli, kena beli yang betul-betul memenuhi ciri keselamatan :)

    ReplyDelete
  10. dl memula igt nk beli gak tp skrg Aqil xmo duduk dlm tu.asik la nk pnjt meja T_T
    kena cari yg ada belt ikat dia kt kusi tu br boleh

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY