Home » , , , , » Edisi Blog Untuk Blogger & Bukan Blogger!!!

Edisi Blog Untuk Blogger & Bukan Blogger!!!


Dah selamat install tengah malam semalam... hew hew hew... Yess, pada yang belum tau, ada satu aplikasi baru untuk para blogger yang menggunakan Android yer... Namanya Edisi Blog... 

Apps yang direkacipta khas untuk blogger dan juga pada mereka2 yang rajin melayan diri membaca blog. Apa funtion apps ni??? Ok, untuk blogger of course-lah untuk memudahkan weollss untuk promote our blog dan juga untuk ping entri2 blog weolls. Haruslah kan??? Giteww... 



Bagi uolss yang bukan blogger pulak... senanglah lepas ni nak baca blog2 kegemaran uolss dan ianya sentiasa dikemaskini dengan isu2 semasa serta informasi2 mengikut kategori dan juga kesukaan masing2.

Nak download??? Mudah ajer uolss... Pergi ke PlayStore dan search com.edisi.blog... mesti jumpa punya...  tak pun klik pada words com.edisi.blog yang iolss dah link-kan kat sini yer??? BETA version untuk Android 4.3 ke bawah dulu ek??? iPhone up up and away... still in progress... 


Inilah rupa gaya apps ni di PlayStore uolss... Silalah rajin2kan diri untuk download yer... Memang mudah sangat nak ping entri. 


Iolss dah ping 2 ketul entri dah setakat ni... So tunggu apa lagi??? Jom ler download sama2... ^_*

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Edisi Blog Untuk Blogger & Bukan Blogger!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. Tq sharing Farah.. nanti akak nak cuba download.. macam best jer ;)

    ReplyDelete
  2. Sgt menarik ok nnt lya nak pi try download la mcm ni tq sis info

    ReplyDelete
  3. saya pun dah guna..lebih mudah nak berblog lepas ni..kan??

    ReplyDelete
  4. makin mudah ye skrg..semua disediakan hehe

    ReplyDelete
  5. Ena masih belum upload gambar, tapi dah berjaya ping.. Alhamdulillah... best sangat sangat

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... farah,

    thanks info nie.. boleh guna nanti bila mselim3 ada hpone adroid..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. nak try gak ah..x de effect apa2 pada lappy ke

    ReplyDelete
  8. Ping sudah tp gbar takleh nak upload lg huhuhu...

    ReplyDelete
  9. untuk apple produk ade ke? nak install jugak :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY