Home » , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 9 - 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Iolss???

Cabaran 30 Hari | Hari 9 - 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Iolss???

Perghhh perghhh perghh.... Ini namanya killer questions yang bakal membunuh diri sendiri ni kalau jawab...ahaksss... Phewww... La la la... Tak adalah... Tak semestinya iolss kena jawab dengan gambar2 icon yang iolss suka kannn??? Hik hik hik... They are the other ways of answering it kann??? 

Source Extracted from Google
Hamekkk kau... gambar nak Adam Levine sajo... Ha ha ha... Nak buat macam mana... sebab memang iolss suka tengok, diulangi...suka tengok yer... Adam Levine ni...please don't get me wrong and don't get any double meaning...muahahahaha...Errr...maksudnya??? Wakakakaka.... 

Ok, tak payah nak go around the bush panjang sangatlahhhh.... 

5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Iolss... 

1. Kemas dan Bersih

Source Extracted from Google
Gambar atas ni contoh...contoh jer...Siapa iolss tak kenal, tapi kemas dan bersih ler...Kemas bukan bermaksud muka harus clean cut tanpa sebarang jambang atau misai ok uolss... yang tak clean cut ke, clean cut ke, kalau kemas dan bersih memang iolss suka ok??? Kemas dan bersih itu melambangkan seseorang, kemas dan bersih itu melambangkan personaliti... Gitewlah seadanya... 

2. Masculine
Source Extracted from Google
Haruslah masculine uolss...takkan yang sebaliknya pulak...itu dah satu kepelikkan dah tu...Muahahaha...Nak jugak tempek Aaron Aziz kann??? *_^

3. Metrosexual

Source Extracted from Google
Silalah percaya metrosexual men selalu berjaya mencuri perhatian iolss... Muahahaha... Memang dari dulu sampai sekarang iolss suka dengan metrosexual guys... Bha ha ha... 

4. Sado Tak Sado
Source Extracted from Google
Bha ha ha, takkan nak letak gambau Aaron Aziz lagi??? Nanti bosan pulak uolss... Tak perlu sado2 sangat uolss... Macam Adi Putra ni pun dah cukup... Ini pada iolss lah... 

5. Lelaki Yang Ingat Allah, Boleh Membimbing, Ada Leadership, Firm, Respect Women, Soft-Spoken (Tapi Bukan Lembik), Romantic, Full of Surprise, Caring, Loving, Responsible, Treat Women Right

Tu dia rumusan  sekali semua...ha ha ha...ini lelaki idaman semua kot??? I believe everyone dreams of prince charming yang sebegini...ha ha ha...tapi masalahnya jumpa ke perfectly 100% like this... Realiti dan impian tak selalunya sama, tetapi bersyukurlah dengan apa yang ado... Yang penting, kedua2 lelaki ini dalam hidup iolss memang menarik perhatian iolss senantiasa... 


Terutama yang kecik tu...ha ha ha... no one could replace tempat yang kecik tu tau... Always in Mummy's heart... ^_^... And I would do anything just for him... 

Till then, cheerios and daaaa.... Chit chat with uolss later ok???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 9 - 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Iolss???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. hehehe sama lah kita..suami jugak!! ;)

    http://pinky-lynn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Thats why allah jadikan suami isteri utk saling melengkapi...

    ReplyDelete
  3. wow! yang sado tu best, boleh jadi protection..

    ReplyDelete
  4. wanita memerlukan seorang lelaki yang terbaik dalam hidup :)

    ReplyDelete
  5. Ash jaga mummy yea.. jangan nakal2..

    ReplyDelete
  6. fuh....memang menjadi idaman hati...tapi tetap suami menjadi pilihan...hehhe

    ReplyDelete
  7. Hmm... biarpun tersenarai 5 jenis lekai menarik tetap gambar last itu juga yg di dalam hati Farah kan..:)

    ReplyDelete
  8. fuyoooo... pe2 pun suami n anak juga ye...

    ReplyDelete
  9. byk2 gambar tu..gambar ash paling ensem hehe

    ReplyDelete
  10. abg sado jugak nampak gagah... hihi...

    ReplyDelete
  11. same lah ngan mamamyja akhirnya mesti suami kan.. hihik

    ReplyDelete
  12. Ash tetap dihati..hehe..kemas dan bersih itu haruslah kan kak..

    ReplyDelete
  13. oh adam levine..sexy gitu..kehkeh...opss

    ReplyDelete
  14. Tetap dengan sado lelaki tu eh... as bodyguard utk uolls kan?

    ReplyDelete
  15. Yg paling last tu yg paling penting kan...

    ReplyDelete
  16. Amboi.. Semua yang body comey2.. Hehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia