Home » , , , , , , , , , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 18 - Siri TV Kegemaran Iolss...Grey's Anatomy!!!

Cabaran 30 Hari | Hari 18 - Siri TV Kegemaran Iolss...Grey's Anatomy!!!

Source Extracted from Google
Elehhh, kacang yo cabaran hari ke-18 ni..ha ha ha...kacang2 pun, dah jadi bubur kacang hijau uolss... ketinggalan iolss di belakang ok??? Banyak hari rest dari hari up entri cabaran 30 hari...muahahahaha...entri asyik jadi backdated jer ok??? 

Siri TV kegemaran iolss memang banyak... kalau nak dinamakan... 
  • Charmed --> iolss pernah update dalam satu entri dulu di SINI
  • F.R.I.E.N.D.S.
  • Sex & The City
  • Desperate Housewives
  • Ally McBeal
  • CSI
  • Grey's Anatomy
Tapi dalam entri ni iolss pilih satulah ek??? Iolss pilih Grey's Anatomy sebab Charmed dah cerita dah dulu...hik hik hik...Why iolss suka Grey's Anatomy???
  • Pelakon yang gorgeous dan melting bila iolss tengok...ahakss... Kalau doctor hunk macam tu...hari2 nak jumpa doctor...wakakakaka... tak sakit pun buat2 sakit...  ehem ehem...tapi pandai ke nak buat2 sakit...i is tak reti, seriously tak reti...
  • story line yang very well motivated, educated dan tak dragging or long winded. Aims and straight forward goal. Membuatkan iolss jadi determined of what I am trying to win and achieved. Hidup kena ada aim dan goal kann??? 
  • Friendship and bonding.
  • The value behind the story as inspiration in life.
Rasanya sesiapa yang rajin follow Grey's Anatomy ni taulah apa yang iolss maksudkan...ngeee.... ^_^ 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 18 - Siri TV Kegemaran Iolss...Grey's Anatomy!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. semua cerita2 lama...saya suka tengok CSI...sampai sekarang layan...suka tengok kesungguhan mereka selesaikan kes walaupun cabarannya melibatkan orang tersayang...

    ReplyDelete
  2. Farah!! lama betul tak singgah sini..rindu ash..haha..

    ReplyDelete
  3. Semua listing farah tu sue pun minat.

    ReplyDelete
  4. saya suka sangat2 Charmed dengan FRIENDS!!! haha.

    grey's anatomy dulu lain la.. sejak x mnat jadi doktor, saya tukar mnat ke rancangan lain. heee

    ReplyDelete
  5. sex n the city tengok jugak dulu kala, sekarang tengok movie kalau sempat habis kira lucky :)

    ReplyDelete
  6. bnyk nya drama Farah minat....
    tq accept akak di fb, selalu nmpk di Twitter je.

    ReplyDelete
  7. huhu..suke crite csi tu..menyiasat dan menyiasat..huhuhu

    ReplyDelete
  8. We came from the same generation...semua pun faveret mini series

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete
  9. Suka jugak tengok cerita ni!
    Menarik kes-kes dia :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Dlm banyak2 tu deno suka CSI^^

    ReplyDelete
  11. csi best. skrg sy layan drma korea. bez pulak tgk ikut cerita bersiri ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY