Home » , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 17 - 5 Perkara Yang Iolss Rindukan???

Cabaran 30 Hari | Hari 17 - 5 Perkara Yang Iolss Rindukan???

Kalau nak kira bukan 5 tapi banyak uolss... muahahahaha... Tapi iolss just list-kan a few lah ek??? Boleh cenggitu??? Sebab kalau dah lebih lima tu namanya dah tak menjawab soklan dah tu... Ha ha ha... 

#1: RINDU NAK MAKAN SATAY IKAN

Source Extracted from Google
Bha ha ha, pertama2 kali dah sibuk dengan makanan... Tapi seriously iolss craving sangat dengan satay ikan ni uolss...Makanan favourite masa sekolah2 dulu... Hu hu hu... Dan ini bukan pertama kali crave pun... dulu iolss pernah update entri tentang ni di dalam entri INI ... Sampai la ni tak terserempak2 kat mana ada jual ni... Tak jumpa lagi dah orang motor yang jual satay ikan ni...Anyone...please jual benda ni dan drop by kat rumah iolss??? Muahahaha... 

#2: RINDU NAK MASUK DANCE CLASS

Source Extracted from Google
Ini seriously dah lama ditinggalkan uolss... Iolss pernah belajar bachata, salsa, samba, hip hop, techtonic, belly dance... ho ho ho, ever since preggy semua tu dah ditinggalkan... dan bila dah lepas bersalin ni, tak ada masa pulak nak jengah2 langsung ke any class...bukan tak teringin, ada keinginan itu...tapiii...ha ha ha... zumba dengan Ash jer lah kat rumah...In Shaa Allah, kalau Ash dah besar sikit nanti... bolehlah kot...hangkut dia sekali... Tu sebabnya badan menembun dan payah jer nak turun lepas bersalin ni..ekekekeke...

#3: RINDU PADA MS. APPLE

Source Extracted from Google
Bha ha ha, tetiba, boleh ini pun masuk dalam list??? Ermm, tak dinafikan at times iolss sangat merindukan Ms. Apple 5 iolss...muahahaha... Entah kenapa kat telefon pun boleh rindu uolss... Tapi memang rindulah...ha ha ha... tak dapat nak dibayangkan... dan diluahkan... In Shaa Allah, kalau ada rezeki lebih, why not kann??? Dapatkan balik...tapi tak nak 5 dah...nak iPhone6... hik hik hik... 

#4: RINDU NAK KAROK

Source Extracted from Google
Wohooo...ini pun nak masuk dalam list??? Ekekekeke... Dah namanya ini kegemaran iolss uolss... Seriously memang rindu nak karaoke... Wakakakaka...Sparing partner dah ready jer dah...Tapi timing uolss timing... Hu hu hu...Timing asyik tak kena jer ni... Kena plan betul2 ni...Ahaaa...ada sesiapa nak join??? Meh meh meh...hik hik hik... 

#5: RINDU MASA ASH LAHIR

Ha ha ha... Sekejap jer dah 9 bulan budak ni... Ni penyakit semua mak2... Rindu dekat Ash masa mula2 keluar dari perut Mummy dengan cara ikut tingkap... Lain sungguh rupanya dari lahir sampailah sekarang...hik hik hik... Ni tengah bayangkan perasaan indah pada waktu dan ketika itulah ni... Ha ha ha...Fefeeling Cloud 9 sorang2 uolss... *_^ 

Rindu kepada Pencipta tu dah haruslah uolss... Semua orang pun rindu kepada Pencipta weolls kann??? 

Itu jer lah setakat ni yang iolss dapat senaraikan...Ok daaa...  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 17 - 5 Perkara Yang Iolss Rindukan???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. Kalau farah rindu yang no. 5 tu, bole la kot bersedia untuk 'adik' Ash...hihi

    ReplyDelete
  2. sama lah...rindu masa anak anak masih keck bab. rindu bau baby yang wangi je tu, kan

    ReplyDelete
  3. Semestinya yang dirindui tu saat yang indah yer ^_^

    ReplyDelete
  4. rindu nak karok? hihihihi....

    mama pun rindu nak lahirkan baby... urrmm..

    ReplyDelete
  5. Sedapnye lahai kalo dpt mkn satay ikan, kat kl mana boleh dpt yg sedap ek?

    ReplyDelete
  6. Jom la karok...asyik plan x menjadi je ni...

    ReplyDelete
  7. rindu gak satay ikan..susah nak dpt satay tu sekarang..huhu

    ReplyDelete
  8. Ibu ibu selalu rindu anak masa kecik :)

    ReplyDelete
  9. kak farah hoii nak karokk ajak ida yek yek!! satay ikan tu ade je kat pasar malam umah ida.... nnti ida makankan tuk akak ehhh ehh hehehhh

    ReplyDelete
  10. hehehe..bestnya karaok....suka suka suka..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia