Home » , , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 16 - Siapa & Bagaimana Iolss 10 Tahun Lagi???

Cabaran 30 Hari | Hari 16 - Siapa & Bagaimana Iolss 10 Tahun Lagi???

Source Extracted from Google
Kalau dikira2 dari segi umur lah kannn??? 10 tahun dari sekarang, masa tu iolss dah berumur 42 tahun... oh my age!!! Kertunya rasa... Muahaha, Ash pun dah 10 years old pada waktu dan ketika itu, standard 4 dah anak Mummy. Well you can't stop age from growing isn't it??? Ha ha ha... Tua pasti mengejar... but then itu bukanlah syarat untuk kelihatan tua... #oopss... 

How to predict how I am in another next 10 years??? Yang pastinya, masih bekerja, masih seorang blogger In Shaa Allah... blogger yang matang katanya... ha ha ha, kita tengoklah matang macam mana perkembangan Bubblynotes.Com nanti yer kalau ada rezeki... In Shaa Allah... seorang Mummy kepada anak teruna yang semakin meningkat remaja dan pastinya life would be different during that period of time. Haruslah berubah, takkan nak sama jer yer tak??? 

Hurmm, what else??? A part time business woman perhaps??? Ha ha ha, but I don't really know yet what kind of business it would be??? Or in another way... consultants??? 

Entahlah, 10 years from now, kita hanya mampu merancang, tetapi sebaik2 perancang adalah Allah SWT. Of course life needs to move on and we need to keep going... If we want to achieve something in life, we need to work on what we preach for... By that only we could see the results of what we wanna be. 

Cumanya, 10 years from now, I hope semuanya baik2 dan rezeki kami berdua beranak dimurahkan oleh Allah SWT. In Shaa Allah... Amiin....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 16 - Siapa & Bagaimana Iolss 10 Tahun Lagi???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan. ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat menjadi blogger yang cemerlang, gemilang dan terbilang! hehe

    ReplyDelete
  3. salam jumaat farah,
    smg impian farah akan tercapai, amin :)

    ReplyDelete
  4. aamiin..semoga segalanya jadi kenyataan :-)

    ReplyDelete
  5. Uuuuu... I dont want to go that far... Just enjoying the moment as it comes.... Hehe

    ReplyDelete
  6. All the best :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. amin2.. mammy dah jd bisneswoman kot ms tu hehe..

    ReplyDelete
  8. setuju =) kita merancang, Allah sebaik penentu =) Tapi, fiza doakan kak farah berjaya macam yg kak farah nak, di masa depan nanti =)

    ReplyDelete
  9. Amin , in sha Allah you will achieve in ur undertakings.

    ReplyDelete
  10. Amin...moga semua yang dicita dan diimpikan tercapai..

    ReplyDelete
  11. Semoga segalanya membahagiakan 10 tahun akan datang ni hendaknya ye.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  12. 10 tahun akan datang ek??? hurmm terpikir jugak apa yg akn jadik..huhu

    ReplyDelete
  13. 10 tahun akan datang? akak dah 46 thn...omgg..x nak fikir la...

    ReplyDelete
  14. Semoga 10 tahun akan datang hidup akan jadi lebih baik

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia