Home » , , , , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 14 - Cerita Kasut Iollss...

Cabaran 30 Hari | Hari 14 - Cerita Kasut Iollss...

Muahahaha... Dah ketinggalan jauh ke belakang dah cerita ceriti cabaran 30 hari ni uolss...Habislah kena kecam dengan theyolls2 semua...wakakakaka... Alaaa...nak buat macam mana, I is tak sempat uolss...time constraints, tapi iolss akan cuba marathon kejar uolss ok??? *_^ wink wink...sambil kekonon cuba buat muka cute...ahaksss...cute ker??? 

Sebenarnya bila godek2 balik entri2 lama, banyak jugak cerita tentang kasut iolss dalam Bubblynotes ni uols...Muahahaha... Tak larat nak letak banyak2 sangat listing entri2 lama tentang cerita kasut iolss... tapiiii... inilah antara cerita ceriti tentang kasut iolss dalam Bubblynotes yang sempat iolss gali...Perghhh...semput jugak nak mencarik...Ha ha ha...


Ermm, ada lagi sebenarnya tapi tak sempat nak godek...Rushing hari ni uolss...Banyak kerja plus banyak benda nak kena settle hari ni... Itu jer yang iolss sempat godek...Tapi kira2 banyak jugak entri tentang kasut sendiri dalam Bubblynotes.Com ni...Ahaksss... 

I am a shoe lovers... Dan memang pengumpul kasut yang setia uolss... Cita2 dan impian kalau boleh lah kann??? Ha ha ha, nak khaskan satu sudut kat rumah tu buat shoe cabinet macam dalam gambar kat bawah ni... 

Source Extracted from Google
Bha ha ha, ko fikir rumah ko besar sangat sampai nak buat satu ruang khas untuk kasut??? (Berkata2 kepada diri sendiri)... Tapi boleh difikirkan jugak ni... Ada satu bilik kosong kat atas... boleh jer kalau nak convert ni...He he he...Plus lagi dengan kasut arjuna beta tu??? Huh... nampak jer kecik2 9 bulan... tapi sekarang ni kasut dia jer dah 5 pasang... Mummy dia asyik kena bembat jer dengan Atuk dia, suruh jangan beli kasut dia banyak2 pasang... Errr... sepasang tu Mummy dia tak beli tapi Atuk Pink Panther yang bagi... Thank You Atuk Pink Panther!!!

Tu tak campur belakang bonet kereta lagi tu...Hu hu hu... Belakang bonet kereta tu bersusun kasut2 iolss uolss...Muahahaha...Nak pakai senang, capai dan sambar jer... Tapi bila weekend pulak, jenuh mengeluarkan sebab nak letak barang2 Ash bila outing...Tu jer lah kerjanya... Boleh bayangkan kann??? Belakang bonet penuh dengan kasut macam mana??? Ahakss... Complicated-nya seorang perempuan...Lelaki tak adalah macam ni sangat ye tak???

Gambar kat atas tu adalah salah satu kasut favourite iolss.. Sebab??? Sebab itulah kasut custom made pertama iolss...dan iolss sangat suka dengan kasut tu, sebabnya memang selesa uolss, tarak tipu2 punya dan tak ada make up stories semata2 nak jadikan penyedap cerita di entri uolss... Dan tinggi heels tu adalah 4 1/2 inch... Tapi selesa walau berjalan jauh... Tak rasa sakit pun... Errr...dah namanya custom made... kenalah bersesuaian dan selesa ye tak??? Kalau tak memang iolss hampuk siapa yang buatkan tu...ha ha ha...garangnya...tak adalah, paling kuat pun complaint suruh buat lain jer... Hik hik hik...



Mahal2 ker collection kasut iolss??? Errr...tak ada makno eh uolss... Campur2 sebenarnya... Kasut yang mahal iolss pakai untuk certain2 occasion jer, kasut yang sederhana dan murah harganya iolss buat lenjan a.k.a. belasah ikut suka hati iolss bila nak pakai... Dan bab membeli kasut ni, iolss tak kisah murah atau mahal uolss...asalkan iolss berkenan dengan design, selesa dan berkualiti...Kalau RM5 punya kasut pun iolss pakai ok??? Tak derlah nak menongkat langit dan bongkak menunjuk kat orang yang iolss pakai kasut mahal jer... Hurmm...if uolss kenal iolss...iolss bukanlah jenis orang yang suka nak tinggi hidung atau berlagak dengan possesions iolss...seriously... #ehhh... *_^ wink wink... Menongkat langit, bongkak dan tinggi hidung pun tak dapat apa2 pun untung... Betul tak???  Kasut mahal pun sometimes ada yang failure ok??? Buat rugi jer beli... Last2 makan tuan...Tak rela iolss sebabkan nak pakai yang berjenama mahal ratus, ribu riban...lepas tu sendiri seksa... Tak payah!!! Ha ha ha...

Ha gitewwlahh kisahnya kasut iolss... Phewww...lega dah settle satu ni, ada few lagi nak kejar ni cabaran 30 hari ni...Ihikss... Tapi haruslah disulam dan diselang selikan dengan entri2 lain jugak ye tak???

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 14 - Cerita Kasut Iollss... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, September 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. Wah farah...kasut dlm kete byk dah sama cam retissss dah ni :)

    ReplyDelete
  2. kejar jgn x kejar entrinye..hehe..

    ReplyDelete
  3. cntik.....kite pkai sslipar jepun je...hihi

    ReplyDelete
  4. Dulu kira suka guna heels skrg lagi selesa guna wedges

    ReplyDelete
  5. alah.. cane ni.. dh berkenan kat kasut yg hijau.. simple design..

    ReplyDelete
  6. dl kasut mmg bsusun2 gak dlm bonet keta tp lps ja keta ilang trus mls nk kumpul kasut.trus jd pemakai kasut yg setia....hahahahha

    ReplyDelete
  7. cantik kasut..fiza pun suka kumpul kasut :)

    ReplyDelete
  8. Ros kalau nak beli kasut, utamakan keselesaaan dia tu. tak nak lah nanti kaki sakit atau melecet kan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY