Home » , , , , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 12 - 5 Wishlist Iolls...

Cabaran 30 Hari | Hari 12 - 5 Wishlist Iolls...

Source Extracted from Google
Cabaran hari yang ke-12 ni tanya tentang wishlist pulak uolss... Oklah, petang2 ni I keep it simple but yet answering the challenge given... Hurmmm...apa wishlist iolss ek???

#1: UMRAH BERSAMA ASH


Yang ni lama sikitlah kann nak tercapai...sebab kena tunggu Ash dah betul2 pandai bercakap, pandai berjalan, dan faham... Errr... Umur Ash 5 tahun ok kot??? Jika diizinkan Allah SWT, memang terasa teringin sangat nak mengerjakan umrah bersama arjuna beta nan seorang itu... Tak dapat dibayangkan dan tak tergambarkan perasaan berimaginasi fefeeling ke situ bersama Ash... Memperkenalkan lebih dalam dan mendekatkan Ash kepada Allah SWT lagi kaedahnya...Moga2 impian ni tercapai dan iolss akan berkemampuan membawa Ash ke sana juga satu hari nanti... Doakan ek uolss??? 

#2: A NIKON DSLR CAMERA
  
Source Extracted from Google
Impian ni uolss impian...ha ha ha, tapi asyik tertangguh2 jer dari dulu sampai sekarang, time nak beli, time tulah nak simpan duit nak bersalin...time nak beli time tu lah ada hal lain...biasalah tu kann??? Tapi ok jer... sebab iolss percaya bila dah tiba rezeki nanti dapatlah... 

#3: MACBOOK PRO 2014

Source Extracted from Google
Pergghhhh, memang idaman qolbu ni uolss... Macam rasa seronok jer lagi nak bekerja kalau dapat ni... I loikeee... Tapi buat masa sekarang dalam mimpi jer lah...Sebabnya, nak simpan duit untuk perkara lain dulu... Tapi kalau ada rezeki terpijak dan kalau ada rezeki lebih apa salahnya kann??? Memang iolss grab sejibik ler... Tapi kalau ada warna pink (which is impossible)...memang gigih iolss dapatkan jugak ni...muahahaha...

#4: AN OMEGA LONGINESS WATCH
 
Source Extracted from Google
Huwaaaa, siapo nak belanjo den ni??? Wargh kah kah, tapi tak nak yang Petaling Street or imitation punya... nak yang original ok??? Kalau dapat yang Aishwarya Rai pernah pakai masa jadi duta Omega tu pun... cara gaks... Ha ha ha... Wishlist yang macam jauh jer nak capai... Ekekekeke... 

#5: TOTAL HOME MAKEOVER

Source Extracted from Google
Bukan nak renovate rumah yer??? Renovation dah buat masa mula pindah masuk hari tu... Muahahaha... Home make over in terms of nak tambah sikit mana2 yang patut, nak ganti some of the furnitures and fixtures kat rumah... secara major... but then... tak dapat nak dilaksanakan in one shot uolss, kena double shot, triple shot giteww...Errr dah macam Caramel Machiatto double shot triple shot pulak dah... Ha ha ha...Perkara paling utama nak renovate porch tu...Nak letakkan bumbung a.k.a. atap, so that Ash boleh main kat depan tu... Sebab Ash kan dah mula nak membesar... Hu hu hu... 

Itu jer lah wishlist iolss yang boleh dikongsikan buat masa sekarang ni...sebenarnya banyak dalam list ni yang iolss nak buat...tapi cukuplah sekadar berkongsi yang ni jer uolsss... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 12 - 5 Wishlist Iolls..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. Total home make over !! Dasat! Kite pun nak macbook pro gak huwaa

    ReplyDelete
  2. Wahhh... banyak modal nak capaki smue tu... semoga tercapai... hehehe...

    ReplyDelete
  3. moga tercapai semua keinginan kak farah ;)

    ReplyDelete
  4. irra xbuat lagi..heee...ada yg sama ni

    ReplyDelete
  5. semoga smua impian menjadi kenyataan.. amin..

    ReplyDelete
  6. Besar impian farah ni...moga2 tercapai!!

    ReplyDelete
  7. waa gerenti best kan pi umrah when ash berumur 5 y/0 nnt hehe

    ReplyDelete
  8. Like nikon too... Nikon D90 the best. Xper simpan duit, nanti boleh beli...

    ReplyDelete
  9. home make over tu tak sabar nak tengok :) tapi umrah with Ash sama-sama kita doakan..inshaAllah.

    ReplyDelete
  10. semoga semuanya tercapai kak fara !!

    ReplyDelete
  11. Hope semoga dipermudahkan dan tercapai apa yg dihajati...

    ReplyDelete
  12. semoga impian akak tercapai..saya suka yang last sekali

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia