Home » , , , , » Cabaran 30 Hari | Hari 11 - Kenangan Lucu Zaman Kecik2 Iolss...

Cabaran 30 Hari | Hari 11 - Kenangan Lucu Zaman Kecik2 Iolss...

Source Extracted from Google
Hamboiiii lucu sangat ek??? Sampai tergelak2 macam tu sekali bebudak comel dalam gambar ni. Huh, cabaran ni paling mencabar bagi iolss keranaaaaa.... Iollss tak hingat punnnn walau satu perkara lucu pun masa zaman kecik2 iolss uolss .....muahaha... Tapi iolss cuba jerlah ek??? 

Source Extracted from Google
Ok, of course uolss kenal kann siapa dalam gambar di atas??? P.Ramlee... masa kecik2 iolss memang penonton kental cerita2 beliau. Kalau malam tu ada tayangan cerita P.Ramlee... iolss sanggup bagi alasan tak nak pergi tuition... tapi selalunya tak lepas lah uolss... muahaha... Dah tu bila terpaksa pergi tuition jugak... iolss akan rushing balik... Tempat tuition dengan rumah tak jauh... rumah cikgu tuition tu by walking distance jer... mulalah masa tuition tu, kelam kelibut buat kerja cepat2 sebab nak siap cepat dan nak balik cepat... Cikgu tuition pun pelik... 

Lepas tu apa kaitan lucu dengan P.Ramlee ni... ho ho ho... iolss pun tak taulah lucu tak lucu uolss... Tapi percayalah... Iolss memanggil P.Ramlee dari kecik2 anak masa belum bersekolah sampai darjah 6 dengan panggilan... PAMLEE... sampai kena bahan dengan kengkawan... sebab sebutan pelat tu. Masuk Form 1 barulah sebutan tu dibetulkan. Haipp, tapi yang lain2 iolss tak pelat tau... Cuma P.Ramlee jer... 

Ha ha ha, ok... tak adalah lucu mana pun kann??? Sebab iolss ni tak reti nak melawak sangat uolss... hu hu hu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari | Hari 11 - Kenangan Lucu Zaman Kecik2 Iolss... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, September 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. peminat cerita p ramlee ye kak farah.. hikhik.. anis pon ade certain2 word yg pelat mase kecik2 dulu..

    ReplyDelete
  2. saya pun x ingat sangat kenangan masa zaman kecil2 dulu. hehe..

    P Ramlee memang legend kan kak. cerita dia semua best. masa kat mrsm dulu, time supper, semua sanggup x g tdor sebab nak tgk cter dia.

    ReplyDelete
  3. Pamlee hehe.
    Lenkali boleh cakap tu short form.

    ReplyDelete
  4. masa kecik2 mmg cerita pramlee lah yg plg best ...

    ReplyDelete
  5. hahhahaha pamlee.... kadang2 memang sekali imbas pun memang cenggitu panggilannya kak fara :)

    ReplyDelete
  6. bila di ingatkan kisah lucu dulu² memang tersenyum sendiri n gelak kan..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Walau apapun jadi..P Ramlee tetap pilihan hati....

    ReplyDelete
  8. iols jenuh gak perah otak apa yg lucu zaman kanak2. hadoih hilang segala ingatan

    ReplyDelete
  9. amboii..ponteng tuition semata nak tgk pamlee..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia