Home » , , , , , , » Cabaran 30 Hari: Hari 1 - 1 Gambar Terbaru Anda & 5 Fakta Tentang Diri Anda....

Cabaran 30 Hari: Hari 1 - 1 Gambar Terbaru Anda & 5 Fakta Tentang Diri Anda....

Dah terjebak dengan theyolls2 team KBBA ni dalam menyahut Cabaran 30 Hari... ha ha ha... Terjebak konon... Sebenarnya saja menjebakkan diri... Ok ok tak boleh lelama sangat membebel... Nak kejar masa sebelum hari pertama berakhir... 

Gambar terbaru ek??? Ha ha ha.... Inilah yang paling latest dalam gallery Note 8 iolss uolsss.... 


Photoshoot ke photobomb di office Loreal Malaysia kata ko... Last Friday hari tu... Cerita boleh baca di SINI ek uolss... Malas nak cerita ulang2 dah... Lagipun entri ni bukan tempatnya nak bercerita tentang itu...Muahahaha... 

5 Fakta Tentang Diri Iolss???

1. Lambat bersiap
2. Takut kucing
3. Shopaholics
4. Suka karaoke
5. Tak suka rumah berselerak dan bersepah

Ok done cabaran hari pertama!!! *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari: Hari 1 - 1 Gambar Terbaru Anda & 5 Fakta Tentang Diri Anda...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, September 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. Ala tak geng..huhuhu kenap xsuka kucing

    ReplyDelete
  2. comel la Farah..er..cabaran apa?

    ReplyDelete
  3. tq farahhhhh heheeh oooo takut kucing eaaa bleh sakat ni hahahahahah

    ReplyDelete
  4. suka karokk gak tp sore tak sedap..hihi

    ReplyDelete
  5. ooo takut kucing.. Yesss! boleh kacau kak farah nanti.. wkwkwkwkwkkwkw

    ReplyDelete
  6. Lambat siap tu normal kot? Hehe nak siap anak-anak lagi kan..automatik maknye pon lambat...kita geng!

    ReplyDelete
  7. Sweetie mommy...kan, tu pasal lambat bersiap, dgn Farah ni baru sekali juga jumpa @BGR..peramah dan baik orangnya..haha. Teruskan cabaran dan saling mengenali, kita family blogger!

    ReplyDelete
  8. lol hihik akak takot kucing rupanya :D weee ~
    sep sep CT suka karoke gak.. mihmih. CT kaki sepah rumah tapi lepas tu kena pepandai kemas balik nanti kena bebel :p

    macam menarik nak join tapi alamak aaai.. stiap hari kena post 1 entry ke..

    ReplyDelete
  9. O samo laden kalau no 1 dgn no 5 tu. Tp den suko bona dgn kucing.

    ReplyDelete
  10. farah sgt comel ok...
    no 3 dan no 5 kita sama..
    meh nak sep sikit :D

    ReplyDelete
  11. Alaaaa lupa nak request lagu kat farah hari tu hehe :)

    ReplyDelete
  12. takut kucing? kite geng... anis suka tengok dari jauh je..kalau dekat2 memang larii...hihi

    ReplyDelete
  13. Hehehe selamat menyahut cabaran ya Farah..caiyokk chaiyokk

    ReplyDelete
  14. Entri cabaran yang mula-mula Eraz baca dalam ramai2 KBBA.. Hehe...

    ReplyDelete
  15. Takut kucing ek? Sama macam wife Eraz.. Isk3..

    ReplyDelete
  16. Wahh suka karok jgk. Boleh la karok sesama nnt. Hihi

    ReplyDelete
  17. Nanti nak bawak kucing jumpa farah la. Hahaha

    ReplyDelete
  18. selamat menyahut cabaran..all the best kak farah!

    ReplyDelete
  19. tak suka rumah bersepah i like kikii..

    ReplyDelete
  20. Ini rupanya Cik Farah yang cantik tu.

    ReplyDelete
  21. Jom karoeke ramai ramai dgn kbba! hehe

    ReplyDelete
  22. Jom karok jom.....semua nyer sama ngan akak la....

    ReplyDelete
  23. takut kucing....sama ler dgn kawan akak nie....hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia