Home » , , , , , » Bubbly Top Commentators August 2014...

Bubbly Top Commentators August 2014...

Source Extracted from Google
Disebabkan cuti dan kesibukkan yang dibuat2 melanda...hampir2 terlupa iolss nak update tentang Bubbly Top Commentators for the month of August 2014 uolss... Hu hu hu... Ya ampunn... Harap dimaafin ya??? Disebabkan hari ni baru ada kelapangan... Sebenarnya listing dah siap2 masukkan dalam draft... hik hik hik, saja tunggu hari ni baru nak update katanya... gediks tak...

Mereka yang telah banyak menyumbang buah fikiran di dalam komen2 di Bubblynotes antara yang menyumbang buah fikiran ramai2 ni... adalah... 

  • Azhafizah Md Nor (82)
  • suhailah hamid (40)
  • siti zawiah (37)
  • Maria Firdz (36)
  • memmet lenggeng (32)
  • Asha Lya (27)
  • TunSha Ayunie (27)
  • Nurzakiah Hanum (19)
  • ✿AINAA ROSEBERRY✿ (19)
  • Rosmiza Ali (19)
  •  
    Terima kasih diucapkan kepada uolss yang telah senarai dan juga tidak tersenarai, bagi iolss seperti biasa, setiap bulan berulang2 iolss mention perkara yang sama iaiatu... sama ada tersenarai atau tidak iolss tetap berterima kasih kepada uolss kerana sudi menyinggah, membaca, mengomen, atau tak mengomen di Bubblynotes.Com yang tidaklah seberapa ini... Terima kasih kerana sudi kerling2, jeling2, singgah2 dan baca2 serta komen di Bubblynotes.Com. 

    Iolss sayang semua ok...dan tiada istilah pilih kasih giteww... Tersenarai atau tidak yang penting di dalam komuniti blogger kita perlu sentiasa support each other, berblogging secara sihat dan gembira jika kawan2 blogger kita berjaya. 

    Bagi sesiapa yang belum kenal atau dah pernah kenal atau dah biasa, moh kita sesama blogwalking dan memeriahkan blog2 mereka yang tersenarai di atas tu, yang belum follow boleh follow ok??? Mereka sangat ramah tamah...sungguh iolss tak tipu punya... Seronok berkenalan dengan mereka di alam maya, realiti dan seronok membaca blog mereka dan juga blog uolss2 semua... Mestilah seronok kenal dengan uolss semua kann??? 

    Apa2 pun, last but not least once again...thank you uolss (tak kira sama ada yang tersenarai ataupun tidak...) heartz uolss deep deep...

    Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubbly Top Commentators August 2014..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    22 comments:

    1. tahiah..tahniah...tahniahhhhh!!!

      ReplyDelete
    2. nama akak pun ada..hihi..terima kasih

      ReplyDelete
    3. Alhamdulillah tersenarai nama sue...tq to farah jg sbb blog farah sgt syok dgn celoteh farah :)

      ReplyDelete
    4. Congrat..... when I can do like them? Salam tahniah

      ReplyDelete
    5. tahniah buat mereka..eh lama tak ke sini

      ReplyDelete
    6. Tahniah semua..nama kita takde la huhuhu..hehehe..

      ReplyDelete
    7. tahniah untuk semua dan diri sendiri, jugakkk !! haha... tersenarai lagi... kembang kempis hidung iolsss

      ReplyDelete
    8. Tak tersenarai pun takpe, janji kita ada singgah huhuhu

      Jangan lupa join segmen ABM tau
      http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

      ReplyDelete
    9. Ehh lya pun da tq sis..tahniah smua

      ReplyDelete
    10. Tahniah untuk semua..Thanks Kak Farah :)

      ReplyDelete
    11. Tahniah semua...nampak sgt akak dh lama x dtg sini kan....

      ReplyDelete
    12. Mampukah saya tersenarai sama? Hik berangan

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia