Home » , , , , , , , » Ash | Finally I Burst Out Laughing!!!

Ash | Finally I Burst Out Laughing!!!


Bha ha ha... tak habis gelak lagi ni sebenarnya uolss... Cerita malam semalam tapi hari ni baru cerita ok??? Sebab baru berkesempatan nak cerita... Gambar lama digunapakai, tapi cerita baru...Boleh giteww??? Sebab bolehlah...ala2 gambar ni menggambarkan keadaan malam semalam macam mana. 

Ok, nak mula cerita ni, dah terasa macam penglipurlara pulak dah iolss ni uolss... Ho ho ho... Kisahnya malam semalam... Macam biasa iolss tidurkan Ash pukul 10.00 malam...Memang setiap malam iolss train dia paling lewat tidur pukul 10.00 malam...No more no less... Nak train dari kecik kato eh... Besuk2 dah sekulah tak do lah payah sangat nak suruh tidur awal...Errrr..dah kenapa iolss berbahasa Nogori pulak ni... Dush dush...Ting tong... 

Lepas dah lena tu, iolss angkatlah dari buaian seperti biasa lebih kurang dalam pukul 10.45 pm macam tu...dalam hati dah planning dah...nak pergi minum BeautyOat dulu... ha cerita BeautyOat ni nanti iolss kongsi yer..not now...den tak siap shoot video lagi uolss... ha ha ha... ok ok, tak nak menyimpang... teaser jer cukup...ahaksss teaser lah sangat kannn??? Sambung cerita... Makanya, dengan segigih tenaga (macamlah anak tu berat sangat ye tak??? Errr...Tapi boleh tahan jugak... ) ...Mummy dia ni angkatlah dari buaian dan letakkan di tempat tidur weolls tetiap malam bersama2 berpeluk2an... Hu hu hu... 

Dah minum BeautyOat, dah kemas dapur, dah kemas rumah sikit... tup tup tup... baru nak bukak tablet nak buat kerja... lebih kurang dalam pukul 11.15 pm...jeng jeng jeng... mata dia boolatttt.... Cepat2 letak tepi tablet... Buat2 baring dan tidur... Nak tau apa kes???

Ash pandang iolss... lepas tu sambil sengih2...mata kedip2 dengan gaya comel...lepas tu dia gelak!!! Iolss kannn buat2 tidur... dan buat2 tepuk dia... Dia guling2 sampai betul2 dekat bahu iolss... Buat lagi aksi tu... Jenuh tahan gelak ok??? Lepas tu, dia buat 3-4 kali...sampai akhirnya...iolss dah tak boleh tahan gelak... Terus burst out gelak iolss ok??? Dia pun sama gelak kemain lagi ibarat geli hati sangat... 

Sudahnya, berjaga berdua beranak sampai pukul 12.30 am... ajak main ko tengah2 malam...dah lama tak buat peel macam ni...ahakss... bergurau berdua beranak tak berhenti2... kemain suka lagi dia... Hu hu hu... rindu Mummy ek??? Tak puas main bila Mummy balik kerja ek??? Dah kena paksa tidur...Ha ha ha...Lepas night skool jer kena paksa tidur ek??? Dah puas main, baru dia tidur kroh kroh kroh giteww gayanya... 

*Sekarang pagi dah pandai nak mengikut dah... Sedih jer muka mencebik2 nak ikut Mummy... Pandai pulak tu bangun awal time Mummy nak pergi work... Tapi elok jugak...latih bangun untuk solat Subuh...ha ha ha... pas tu latih bangun awal nak pergi school...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash | Finally I Burst Out Laughing!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, September 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. Haha... terbayang muka nakal ash memanja dengan mummy.... comeyyyyy sangat....

    ReplyDelete
  2. alololo comel betul Ash ni...geram tgk...

    ReplyDelete
  3. Eiii geram tgk ash ni. Ada je gayanya tu

    ReplyDelete
  4. Elok tu sis latih dri awal kan nnt dah lma trbiasa

    ReplyDelete
  5. Olololo Ash ni..nak manja2 dengan mummy. Tepek banyak sikit gambar Ash.

    ReplyDelete
  6. Seronok tengok anak gelak gitu kan..seronok sangat tu :)

    ReplyDelete
  7. haha..ni yang dok ketawa tak menghengatkan..ade je bujang sorang nie..hehehe

    ReplyDelete
  8. Haha..Boleh bayangkan mcmane Ash sengih2 & golek2..haha

    ReplyDelete
  9. dapat banyangkan macam mana dia gelak x hengat macam tuh....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY