Home » , , , , , , , » AIA Time Capsule | Sampai Sudah Akhirnya ....

AIA Time Capsule | Sampai Sudah Akhirnya ....


Ada orang tu kecik2 dah dapat surat uolss... Ha ha ha... Love letter lagi uolss... Haip tapi bukan dari calon menantu tau... Calon menantu siapa pun iolss tak tau ok??? Kat mana? Dah lahir ke belum? Semua iolss tak tau ok??? 

Tengoklah tu kemain gigih dia nak bukak... Dan sebenarnya love letter tu adalah love letter paling mahal uolss... Love letter dari Mummy untuk Ash melalui program AIA Time Capsule yang iolss pernah share di dalam entri INI pada 4 September 2014 yang lalu. Nak tau apa cerita di sebaliknya dengan lebih details, uolss bolehlah baca segala2nya di dalam entri yang dimaksudkan yer??? ^_^ 


See I told uolss kann??? Memang untuk Ash... Dan sebenarnya surat ni bukan untuk dibuka sekarang... Tapiii pada satu masa nanti bila Ash dah besar dan waktu itulah waktu yang paling bersesuaian untuk baca.


Bukan sekadar surat yang telah ditulis sahaja oleh iolss tempoh hari... Tapi di dalam kotak Letters for the Future tu diselitkan juga additional 15 keping kad yang mana.. iolss plan setiap tahun akan ada sepucuk surat untuk Ash yang iolss tulis pada hari birthday Ash dan iolss akan simpan surat tu serta tak ada sesiapa pun yang akan pernah tau apa isi kandungan surat iolss kepada Ash tu... sehinggalah tiba masa yang empunya surat membacanya pada satu ketika nanti uolss... Haaa.... Sweet tak sweet tak? Ihikss... 


Surat yang pertama hari tu tak adalah rahsia sebab ada di antara uolss yang dah baca. Dan gambar betul2 atas daripada perenggan ni adalah surat yang dimaksudkan tersebut. Bila tiba satu masa nanti, bila Ash dah besar dan cukup matang untuk memahami... In Shaa Allah... Ash baca ek nak??? Hew hew hew... 


Terima kasih AIA Malaysia kerana kesudian menghantar Letters for the Future ni kepada Ash dan iolss. ^_^... 

Till then cheerios.... Huwarghh... mata dah mengantuk dah ni... sangap dan tersengguk2 dah iolss...sejuk aircond yang menggoda dan sedspnya Ash tidur... Ok nak join Ash tidur dah ni... Assalamualaikum dan bye... ^_* 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel AIA Time Capsule | Sampai Sudah Akhirnya ...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

5 comments:

  1. Wahh farah pon dpt..hehehe Lya punya minggu depan br dapat huhuhu..tak saborr ni tak sabar

    ReplyDelete
  2. so sweet sangat kak..bestnya dapat buat camni kan..gift tu memang cantik sangat.so memory :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY