Home » , , , , , , » Abadikan Potret Sendiri Dalam Bentuk Setem???

Abadikan Potret Sendiri Dalam Bentuk Setem???

Source Extracted from HERE
Google punya google punyalah lama cerita atau berita ni yer tak??? Ha ha ha, nampak sangat iolss dah ketinggalan keretapi bab ni uolss... Kesian kann??? Sibuk dok bercerita di Bubblynotes.Com, sibuk dengan errands sana sini...Cerita dalam negara sendiri pun boleh terlepas... Hishhh... My bad my bad...Mesti ramai antara uolss yang dah tau dah cerita ni...Cerita punyalah lama dah bertahun2, baru iolss terperasan??? Wargh kah kah kah... Entah apa yang disibukkan sangat pun tak taulah...Errr...tapi memang betul2 sibuk, TV toksah cakaplah, memang sangat2 jarang tengok dah kot sekarang ni... Hu hu hu... Boleh kira dengan jari... #ehhh tengok, tapi tengok Disney Junior dengan Ash... Ha ha ha... Mengatunnnn jerlah sekarang ni kat rumah tu uolss.... 

Macam mana boleh terperasan tentang cerita atau kisah boleh buat setem dengan potret sendiri ni??? Ekekekee, ni kes pergi bayar bil kat Post Office baru jap tadi ni lah... Tengah duduk2 tunggu giliran suddenly... ternampak advertisement ni kat TV theyolls... Hik hik hik... Wahhh macam menarik jer, macam tertarik jer... Boleh gak ni buat2 letak gambar weolls 2 beranak, lepas tu simpan dan raya tahun depan hantar kad raya pakai setem sendiri... Ihiksss... Cun jugak ni... Ok what??? Tapii, haruslah simpan koleksi sendiri jugak... Buat kenang2an giteww namanya... Katanya kalau nak tau lebih lanjut macam mana caranya...tanya pada kaunter... 

Kalau ikutkan pada Google punya maklumat... Setem dengan imej sendiri ni dah lama dah... iolss tak pastilah valid lagi ke tak??? Tapi kalau dah advertise kat TV theyolls tu, haruslah boleh lagi kann??? Kalau tak advertise lagi buat apa??? Ermm...nantilah iolss tanya2...^_*... 

Menurut informasi dari laman web POS MALAYSIA yang iolss COPY PASTA..

Sejak diperkenalkan pada tahun 2007, produk setem peribadi atau SetemKu merupakan produk Pos Malaysia yang unik dan kreatif kerana para pelanggan individu dan korporate boleh mencetak imej pilihan mereka sendiri. Gabungan imej peribadi dan setem asas akan membentuk satu setem yang sah untuk digunapakai. Pelanggan individu dan korporat yang berminat boleh mendapatkan produk SetemKu dengan imej pilihan dan denominasi yang terpilih. Untuk maklumat lanjut mengenai setem dan produk filateli, sila hubungi Unit Setem dan Filateli Pos Malaysia di talian 03-2274 1122 (ext 6830) atau menerusi e-mel di filateli@pos.com.my.

Pihak Pos Malaysia mengalukan2 pelanggan mereka untuk mengunjungi cawangan Pos Malaysia yang terdekat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan untuk kemudahan mereka. Pelanggan juga boleh melayari laman sesawang korporat Pos Malaysia di www.pos.com.my . Sebagai alternatif, mereka juga boleh menghubungi Bahagiaan Penjagaan Pelanggan, melalui talian PosLine di 1-300-300-300 atau melalui e-mel di care@pos.com.my.

Macam tulah lebih kurang ceritanya uolss... dan ada juga artikel2 mengenai cerita setem muka sendiri ni di SINI dan SINI, yang uolss boleh klik dan baca sendiri... I is tak larat nak copy paste semua uolss...muahahaha...Dah lah iolss membebel memang panjang lebar, tambah pulak copy paste...lagilah panjang nanti... 

Oklah, nak google Villa Manja pulak nak carik kat mana lokasi sebab nak pergi memanja2kan diri later today...Ha ha ha... #ehhh apakah??? Nanti iolss story lah... *_^ Daaaa....

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Abadikan Potret Sendiri Dalam Bentuk Setem???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, September 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Nak letak muka sendiri lah...hihihi

    ReplyDelete
  2. kak pun jakun jugak tau... haha... tapi taknak ahh tepek muka sendiri.

    ReplyDelete
  3. ha ah..dah lama ada nih..dulu siap iklan kat dalam surat kabar lagi..

    ReplyDelete
  4. menarik gak ni.tq for the info kak farah

    ReplyDelete
  5. hahahaah. mesti org yg terima surat tu terkejut tngok muka kita tepek kat setem. kakakaka

    ReplyDelete
  6. iolssss pun tumpang jekunssss la jugak sebab baru tahu sebab uolssss hapdet kak fara... muahahahaa

    ReplyDelete
  7. CN pernh buat,mmg cntik..tp xguna pun simpn buat kenangan..syg lak nak guna ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY