Yes, Boss! Raya

Source Extracted from Google
Iolss memang tak follow dan tak pernah nak tonton lagi siri Yes Boss ni uolss... Muahahaha...Teringin tapi masa tak berkesempatan...Ahakss...Alasannn...walhal dok sibuk melayan Kerana Terpaksa Aku Relakan .... ekekekeke...

Bila tengok iklan drama ni 2-3 hari yang lepas, tetibaaaa... terasa teringin pulak nak tengok nanti... Weekend ni tak silap... Sibuklah dok Google cari sinopsis drama ni disebabkan nak tengok menarik ke tak menarik...disebabkan tertarik dengan iklan tu kannn??? Huhh...pengaruh iklan... wakakakaka... So iolss pun terjumpalah sinopsis itu di SINI 

Telemovie khas sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri bertajuk "Yes, Boss! Raya' akan ditayangkan pada Raya Ketiga (erkss apasal tengok iklan tu cam weekend ni jer??? ekekekee...if not iolss tonton online jer lah...terlepas sudah kah??? Nampak sangat kerling2 jer tengok iklan tu) jam 9.00 malam di TV3. Menampilkan lakonan Fahrin Ahmad, Emma Maembong dan Nur Risteena. Sebelum ini TV3 pernah menyiarkan drama bersiri Yes, Boss terbitan Zeel Production.

Sinopsis Yes, Boss! Raya
Apakah yang akan berlaku apabila Aryana dan Irham bertukar perwatakan selepas mereka berkahwin? Aryana menjadi 'bossy' manakala Irham hanya mengikut kehendak Aryana. Aryana enggan bekerja dengan Irham dan lebih selesa menjadi suri rumah sepenuh masa. Irham sering meluahkan masalah kepada pembantu peribadi barunya, Nisya. Irham mula rapat dengan Nisha yang lemah lembut hingga timbul pergaduhan dalam rumah tangganya. Dapatkah rumah tangga mereka diselamatkan? Akankah Aryana pulang ke kampung halamannya pada Hari Raya?

Dan sejurus membaca, tetiba nak kena speed tonton pulak nak get the jeez of it uolss...Ekekekeke... Nantilah iolss marathon...Marathon ni sebenarnya syiokkk...sebab cerita tak terhenti2 ...biar ketinggalan di awal, tengok kemudian dan marathon supaya tak ternanti2 apa kesudahan kann??? Iolss ni adalah salah seorang penonton rancangan bersiri yang kurang sabar sikit...Ha ha ha, kekadang emo plak terlebih...ekekekeke.... Siapa yang dah tengok tu siri Yes, Boss! mesti tau kann??? Cerita ni boleh layan ke tak??? *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Yes, Boss! Raya, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. ha,,tulah.tak dapat la nak tengok yes boss yang hari2 biasa tu..alahai...tengok fahrin berlakon...cair terus...heehe

    ReplyDelete
  2. salam. huuuu macam best..tapi tak sempat tengok hukhuk

    ReplyDelete
  3. dah baca novel...wah..sekarang semua adaptasi novel erk...

    ReplyDelete
  4. alaaa....byk cite raya tlepas laaa....
    singgh klik2 sony z2

    ReplyDelete
  5. lol ada jugak rupanya version raya cete ni...sy kdg kalo teringat lyn gk cete ni sbb dia sabtu ahad kan jam 6ptg.

    ReplyDelete
  6. dah tak berapa layan cerita bersiri ni...sebab kurang sabar nak tunggu esok2...hihi

    ReplyDelete
  7. eh..raya ke-13 rasanya kak..belum ada lagi ni..

    ReplyDelete
  8. huu..terlepas..knp x pernah nampak pun iklan ni kt tv 3 =(

    ReplyDelete
  9. Weekend ni baru main. Sempat lg tgk kt tv :)

    ReplyDelete
  10. Layan jer la ..masa raya tak sempat nak tonton tv huhuhhu lepasraya br leh tonton

    ReplyDelete
  11. fiza tengok kat tonton je kak..memang layan online je..nak tengok tv tepat pada masanya tidaklah kak..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia