Home » , , , , , , , , , » Wishlist | Nak Mixer Baru!!!

Wishlist | Nak Mixer Baru!!!

Source Extracted from Google
Cantik tak cantik tak Grand Cuisine Mixer from Electrolux ni uolss??? Agak2 jadi impian tak pada sesiapa yang suka baking tu??? Muahahaha... Iolss bercita2 dan berimpian tapi tak berapa nak mampu lagi nak beli sekarang ni... So tengok ajerlah... Bukan orang jer sado tau...Mixer ni pun sado... Hu hu hu... Bestnya la haii kalau dapat... Mixer yang ada 2 kat rumah iolss sekarang ni... dah pakai lama gilos kott??? Sejak dari zaman iolss kat Uni lagi... Dah tua betul dah tu, tapi masih lagi berfungsi dengan baik dan berjasa uolss... Cuma teringin lah kan, teringin nak beli mixer baru...Tu mixer mama iolss... Nak lah ada mixer sendiri...Ha ha ha..mengada... lempang laju2 baru tau... 

Antara hasil mixer yang sekarang ni yang pernah iolss kongsi di dalam Bubblynotes, hasil sentuhan tangan iolss (errrr...sila muntah sila muntah)...yer hasil sentuhan tangan iolss yang tak seberapa pandai ni... iolss pernah kongsi di entri2 ini... 


Ha tu lah dia...boleh kira ngan jari kannn??? Muahahaha... Semua berjarak2 disebabkan faktor kesibukkan, mood, kehamilan, kelahiran dan Ash... Memang jarang jugak sekarang ni baking uolss... Hew hew hew... Ado tak ado, malam tadi... sampai ke pukul 2 pagi ditemani oleh Ash... Siap masterpiece lagi uolss... memula tak nak letak strawberry, tapi terpaksa letak terpaksa, ingat nak biar plain jer... sebab Ash dah tercuit sikit kat situ...huwaaaa...takkan nak buat lain kot??? Oh my tak sanggup iolss uolss... ha ha ha... esok nak kerja lagi...

Kalau uolss boleh perhatikan... ada kecacatan sedikit yang cuba ditutupi oleh serbuk koko dan strawberry terbabit...muahahaha...Inilah yang dinamakan dengan window dressing technique dan nasib baik ada kepingan2 coklat nipis yang memang sengaja dibeli untuk menutupi kecacatan cream di tepi... Hew hew hew... sebab dah tau dah tangan mesti menggeletar punya...

Motifnya yang pasti... nak mixer baru tapi tak tau bila boleh dapat...muahahahaha....So bila ada mixer baru bolehlah start ambik order balik macam sebelum preggy dulu...hik hik hik... Tapi kena tunggu Ash dah besar sikitlah kot...sekarang tak ley, busy gilos dengan dia dan kerja2 lain...

*Dah selamat dah pun cake ni licin dalam perut memasing ek??? Thank you uolss... He he he...Kerana sudi makan cake-ku yang tak seberapa itu... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Wishlist | Nak Mixer Baru!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, August 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. Setakat ni blum lagi la.. tapi nanti dh balik KL mmg nk satu laaa... Hehehe..

    ReplyDelete
  2. Akak dulu ada mixer tp dah rosak..pastu smpi skrang x beli2..dah lama x membaking..haha..

    ReplyDelete
  3. ada talent baking rupanya kak farah ni..baru tau

    ReplyDelete
  4. moga cepat capai hajat memilikinya...uhhh x sabar nak makan hasilnya.

    ReplyDelete
  5. Dlm kesibukn pun smpt juga baking mmbaking ya sis

    ReplyDelete
  6. wah..tak snagka farah pandai buat cake...

    ReplyDelete
  7. wahhh akak pandai mem"baking" rupanya..nnt bolehlah tempah kek dengan akak..hehehe

    ReplyDelete
  8. boleh kalahkan cimat gebu pasni farah hahahaa

    ReplyDelete
  9. semua org pandai baking,tapi tak semua pandai deko. tapi sis pandai deko,kathy failed bab² mendeko ni..tahniah sis..

    ReplyDelete
  10. jgn lupa tulis dlm buku impian ye farah..hari2 tengok..pasti akan dpt jg suatu hari nnt..

    teringinnya nak rasa air tangan farah, bila ek dpt rasa?

    ReplyDelete
  11. RVC Sally mana? SALLY SUKA kENWOOD :p

    ReplyDelete
  12. wawa pun teringin jugak ni nak mixer baru buat kek. Hihi. Semoga impian kak farah nak mixer baru tercapai ye. Jangan lupa kasi sebijik dua tuk wawa ni. Penat tau blogwalking dari terengganu nak sampai ke rumah kak farah ni haha :P

    ReplyDelete
  13. wah cantik.. ingat pic google jugak tadi.. nasib nampak watermark.. hehe..

    ReplyDelete
  14. Alaaaa nak jugak mixer ni...kalau ada merah wah lagi nak..haha

    ReplyDelete
  15. Farah, esok kita lunch yek! bawak kek sekali hehehe :D

    ReplyDelete
  16. Kagumnya! Bizi dengan anak pun masih sempat baking! Moga impian terlaksana yer!

    ReplyDelete
  17. whislist camni memang cepat dapat kak..hehheehee..manfaat seisi rumah..
    mesti syoik membaking nih..
    dah dapat kang tunjuk cake plak..

    ReplyDelete
  18. wowww..boleh dah bukak bakery pas nih

    ReplyDelete
  19. sedapnya tengok kek tu...bole la order-mengorder ek...hehe

    ReplyDelete
  20. Wah! Tak tau pulak Farah terer membaking.. sedap nampak kek tu.. Nyum2! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  21. untungnya ada mixer, iolssss satu mixer takde lagi, apatah lagi oven !!
    ohhh jelessssssss lagi dan lagi..............

    ReplyDelete
  22. kalau la dpt mixer tue..mesti slalu ja guna kan..

    ReplyDelete
  23. Sedapnya kek tu, teringin la mixer yang Farah post tu.

    ReplyDelete
  24. wahh canteknya kek kak farah buat ni..pasti sedap! teringin jugak nak ade mixer baru walau jarang baked pun..hihi

    ReplyDelete
  25. Wah.. Rajinnya memasak.. Hrus dapatkan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia