Home » , , , , , , , , , » Torn!!! Part 2 | Teman Pengganti Dah Tiba!!! ^_^

Torn!!! Part 2 | Teman Pengganti Dah Tiba!!! ^_^

If ada sesiapa yang came across entri Torn!!! on last Saturday, 9th August 2014... di mana iolss mengomel my handbag punya tali is almost putus!!! disebabkan oleh keganasan myself memakai...ahakss... dan tetiba rasa sobs sobs sobs tak bertempat hanya semata2 kerana handbag basahan itu... (eh, handbag basahan pun duit jugak hoccay??? bukan beli pakai air liur macam tu jer... basahan2 rabak jugaklah RM329.00...muahahahaha... ok...ooopsss... tak ada makna nak gebang dan show off punn...cerita jer...bagi cerita sedap sikit).... ---> entri yang ditaip dengan secepat kilat dalam masa less than 8 minutes... muahahaha...malam semalam terhanyut di lautan mimpi... 

Akhirnya petang semalam, satu kotak besar dari Lazada Malaysia telah tiba...sementara iolss tengah menunggu2 dan mengira2 nak membeli handbag basahan yang baru uolss...Ibarat pucuk dicita ulam mendatang dan orang mengantuk disorongkan bantal pulak...Ahaksss.... Nak tengok tak??? Ke tak nak tengok??? Tak nak tengok tak apa... ada butang X di hujung sebelah kanan browser uolss dan boleh tinggalkan Bubblynotes dari membaca all my crappy things and ramblings uolss...Tak paksa punn...Muahahahaha.... Siapa yang nak tengok, cuba tengok kat bawah ni.... Ihikss...

Hamik ko, sekali handbag besar dia bagi... ihikss... banyak compartment dan lepas ni lagi senang nak sumbat botol susu, diapers dan sepersalinan baju Ash kalau ke mana2 yang dekat2...kalau jauh2 tu, iolss pakai backpack Ash jer... Sebab banyak yang nak dibawak kannn??? Iolss nak letak Ms. Netty (netbook) pun sonang dalam tu... Kira cincai semua pun boleh sumbatlah dalam...Ahakss..Tak insaf2... kalau putus lagi tali tu tak taulah...memang saja mengundang nak cari handbag barulah tu... Hurmm..Amacam ok tak selection iolss??? Hik hik hik... 

Ini adalah token dari pihak Lazada Malaysia di samping rewards yang lain yang tak perlu diceritakan di sini ok uolss...Nanti orang kecam pulak kata iolss riak atau bertelur sebiji riuh sekampung...Hu hu hu... Ini adalah untuk advertorial job before raya hari tu iaitu INI dan juga INI ... Thank you Lazada Malaysia.... I love it and I loikkee it...Makanya buat sementara waktu ni, tak payah pening2 nak fikir nak beli handbag basahan lain dulu...Pakai jer "wear to tear" yang ni dulu...lepas tu baru fikir nak ganti yang lain... Ihikss.... 

*Pssst...Pssst....Pink Panther jangkit dengan iolsslah.... dia dah tak sihat dah tu.... hu hu hu... Terasa jadi pembawa virus pulak...kui kui kui.... Get well soon boss.... >_<... Erkss, boss tak nak MC ker???Ha ha ha.... Tak payah berangan...It's not his culture sepanjang 2 tahun iolss jaga dia... Sakit macam mana pun dia still kerja jugak...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Torn!!! Part 2 | Teman Pengganti Dah Tiba!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, August 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. wow! sangat oren-ish gitu hehe. Alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. waahhh...tersangatlah cantik k...kaler oren feberet tuu..haha..

    ReplyDelete
  3. berkenan dengan warna beg tu..cantik...

    ReplyDelete
  4. huii , cantikk ~~~ jeless jap :) huhu

    ReplyDelete
  5. awesome!kaler dia naice giler...terus nak terjah lazada!

    ReplyDelete
  6. Kaler bag tu cantiknyeee.. nampak mcm sporty yet elegant kan? like..like!

    ReplyDelete
  7. wah best la dpt bli hnbeg baru :-)

    ReplyDelete
  8. fantastic! kerlas kau farah...beg tgn tu cantik sgt...menyerlah color dia..looks young & feel young..i loike :)

    ReplyDelete
  9. Kelassss tu Farah.... Cantik sungguh... Ni yg nk terjah Lazada ni...

    ReplyDelete
  10. Cantik dan comel handbag baru tu yer ^_^

    ReplyDelete
  11. Uisshhh Farah.
    Rm329 bukan basahan tau.
    Mahal jugak tau.

    ReplyDelete
  12. cantik colour dan juga design..Nice!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia