Home » , , , » Tinggi Sangat Ke Yuna???

Tinggi Sangat Ke Yuna???

Hari tu masa aunty Bubbly ni up entri Rabu Tanpa Kata di SINI ramai yang dok komen tanya tinggi sangat ke Yuna??? Tak ada orang suruh pun atau paksa pun untuk iolss bagi jawapan... Tapiii.... dengan gigihnya iolss consult Kakak Google uolss... Demi nak cari jawapan... Ahakss bersungguh tak bertempat namanya ni... Kui kui kui...

Makanya, whether uolss nak hamik port atau tak nak hamik port... mehlah iolss bagi tau... Ihiksss bagi taulah sangat kann??? Walhal dah terang lagi bersuluh uolss... ala yang iolss conteng kat gambar di atas... Iolss ni memang rendang tapi bukanlah pokok renek ok??? >_<… Ketinggian iolss tinggi average wanita Malaysia... ha ha ha... ye ker??? Sekadar 154cm... Tinggi Yuna tu nun 171cm melalui sumber yang iolss Google... Jadi bila bergandingan bergambar bersama... terjadilab imej yang terpapar di atas...

Dah sah2lah iolss rendah kann??? Ihikss... gelakkan dan bahankan iolss lettew... Masa sekolah memang kalau beratur mengikut ketinggian tu, iolss akan ada di antara depan2 lah uolss... muahahahaa.... Tapi tak adalah depan sekali...

Malu ke sebab ketinggian iolss tu cuma 154cm... Muahahaha... apa ada hal... wedges and heels kan ada... pakai yang 4 1/2 inch kalau nak tinggi sangat... dush dush dush... Tak kisahlah, rendah ke tinggi ke, janji sihat ye tak??? *_^…

Buat permulaan pagi ni tu jer yang nak mengomel dulu...

*Errrr... bila dok cerita tentang Yuna ni...teringat pulak masih berhutang entri tentang event... Hu hu hu..  Tertangguh lagi ni... Untunglahhh orang ITU dan orang ITU dah up entri tentang event ni... ihiksss...Tetiba jealous tak bertempat... Wakakaka... Ok ok... nanti iolss susun gambar dulu ek... Pas tu baru up story... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tinggi Sangat Ke Yuna???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. yelah,.,nampak sangat yuna tu tinggi..dia pakai heels size berapa...sebab dia pakai high heels ke dia nampak tinggi..hehehe..cepat2 up story...

    ReplyDelete
  2. Tinggi kita samala...
    Biar rendang asal sihat..cantik jg tagline ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. Yuna pakai high heels kot Farah, pasai tu dia tinggi 171cm. Tapi kalau dia tak pakai high heels, pakai flat shoes je haaaaa memang tinggi Anim dah la tu. 170cm without shoes wahahaha :D

    ReplyDelete
  4. Mak aihh...mmg yuna tinggi la..patutla ketara sgt kalau tgk gamba tu...haha...

    ReplyDelete
  5. Beza 11cm dengan kita tinggi si Yuna ni , terus pandang pembaris. Oh. Takdelah beza sangat. Amboi. Hahahahaha. :P

    ReplyDelete
  6. Tinggi tu kak farah... melagut la akak pandang dia ye? Heeee

    ReplyDelete
  7. errrr...tinggi nyeee yunaa...
    kalau kiter bergamba ngn yuna pon kompom jd mcm gambar di atas..hahaha...

    ReplyDelete
  8. Memang ketara perbezaannya! Lain kali kena pakai kasut tinggi 20cm baru boleh bergambar bersama...hehe... Gurau2 jer Farah, jgn kecik ati ye.

    ReplyDelete
  9. hihi so kalau kak MV di sebelah yuna n farah kak MV tinggi 1 cm dr farah..hahaha

    ReplyDelete
  10. ekekeke..akak pun tak berapa nak tinggi..lebih 2 cm je dari farah...

    ReplyDelete
  11. len kali k.farah pkai heels 6inch ...hehe

    ReplyDelete
  12. Mmg ketara lah perbezaan ketinggiannya tu Farah. Hehe
    Farah sama tinggi dgn kakak Mia. Mia tinggi 160cm jak. Kurang 6cm jak kita .. :)

    ReplyDelete
  13. Duduk sama rendah....berdiri sama tinggi...oppsss...tinggi pulak yuna nie...

    ReplyDelete
  14. kalau sha dengan yuna ni, paras pinggang aje laa jawabnye... sha 136cm !! lalalalala

    ReplyDelete
  15. nasib baik tak sebelah deno... hihihi..

    ReplyDelete
  16. mak aiiii memang tinggi betul yuna nie kan...=D

    ReplyDelete
  17. memang tinggi kak Yuna ni, masa saya bergambar dalam make up room dengan dia aritu pun terserlah ketinggian, dia tak pakai heel pun dah cukup tinggi, pakai heel alamatnya...haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia