Home » , , , , » So Many Things, So Little Time...

So Many Things, So Little Time...

Source Extracted from Google
Kalau nak diikut2kan masih banyak lagi cerita yang nak di-bubbly-kan dalam Bubblynotes ni uolsss...Ahakss, cerita hujung minggu yang dikumpul2 kaedahnya... Hik hik hik... Dan juga ada satu lagi advertorial post yang belum dilangsaikan hutang...dush dush... (percayalah...kemalasan melanda nak edit gambar uolss...muahahaha...asal nak edit jer tertidur sama dengan Ash...asal nak edit jer, tertidur sama dengan Ash... ya ampunnnn.... )... 

So many things and so many stories to be told, but yet so little time...Elehhh, alasan jer sebenarnya tu...ahaksss... Kadang2 tu... sebab saja simpan story dulu... Huntunglah orang TU dan orang TU dah sempat up cerita pasal Coffee Planet dan Yuna... Iolss ni jugakkkk yang tak up2 uolss...Ahaksss...In Shaa Allah...In Shaa Allah... Dalam minggu ni jugak iolss akan cuba gigihkan diri untuk up story pasal Coffee Planet tu...kalo tak nanti... mau hamuk satu Malaya En.Irfan Coffee Planet ni kat iolss ni...Ha ha ha... Ya ampunnn.... 

Banyak perkara dan banyak benda berlegar2 dalam kotak pemikiran ni... Tapi bila time nak mengarang tu tetiba time tulah banyak urusannya, time tulah nak buat benda lain...Hik hik hik... 

*Motif??? Saja nak mengomel di petang hari...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel So Many Things, So Little Time... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. org suh citer mende lain..dia citer bab lain..babap kang..hihi...

    ReplyDelete
  2. laaaa nad baru pegi ahad lepas x sangka baru launch hehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha bestnyaaa ada je benda nak diceritakan di blog.. ena buntu tak tahu nak cerita apa kat blog

    ReplyDelete
  4. same cam k lily gak, busy busy busy je manjang.... sampai dah letih keje je rasanya..

    ReplyDelete
  5. Hehehe..kene buat priority task ni, baru update cpt sikit ;)

    ReplyDelete
  6. Mmg byk benda nk citer dan kongsi.. Tapi msa plak cemburu..

    ReplyDelete
  7. hahaha... biasak la tue sis... kadang2 rasa macam2 dalam kepala nak ditulis... bila letak jer jari kat keyboard... teruk mental block... hehehehe...

    ReplyDelete
  8. Hai sis.. Lama tak singgah jenguk ash..

    ReplyDelete
  9. SELOW SELOW hehehee bila banyak benda nak buatsikit jer masa yang tinggal huhuhu

    ReplyDelete
  10. kak, kita tengah semput nak kejar 5 entri ni kak

    ReplyDelete
  11. hihi.. anis pon byk hutang entry kak.. dh lame2 mcm malas nk up entry..hahah... penyakit2.. hadoii...

    ReplyDelete
  12. Baeu nak terjah entry dlm blog farah...huhu...amik nafas jap....

    ReplyDelete
  13. kadang2 byk perkara nak citer, pastu lupeee.. haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia