Home » , , , , , , , , , , » Shawl or Pashmina With Headband...

Shawl or Pashmina With Headband...

Source Extracted from Google
Benda ni dah lama dah, tapi tetibaaa...muahahahaha, tergerak hati pulak nak mencuba uolss... Haruslah cuba kalau dah berkenan di hati kann??? Tetiba nampak macam menarik jer, terfikir macam eh eh, tak salah mencuba... Lepas tu dah berkenan, mulalah lepas ni mengumpul headband kannn??? Ahaksss...poyo jer iolss kann, orang lain dah lama kot buat, iolss baru nak buat ni tetiba kecoh seantero dunia virtual pulak...Ekekekeke... Alaaaa...dah nama pun Bubblynotes uolss, haruslah ber-bubbly2 kannn??? *_^

Kekononnya ni projek siap siaga-lah ni... dah siap Google2 dah tutorial2 or stailista2 yang available yang agak2 rasa ok untuk dicuba... Antaranya... 

Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Buat masa sekarang ni belum cuba lagi...ahakss tu sebab tak tempek lagi gambar...nak kumpul headband dulu...al-maklumlah iolss ni kann cerewet...eh, jap, nanti iolss gali2 kat rumah headband yang ado kalau jumpalah...wakakakaka.... Lepas tu nanti bila iolss dah cuba, iolss share dengan uolss ok??? Macam manalah rupanya Mummy Ash pakai shawl or pashmina with headband...Ahakss... ada orang kisah ker masalahnya... Alaa... iolss bukan nak orang kisah punnn... And yang pastinya bukan "desperate attention seekers" ok??? Whatever I'm wearing, whatever I'm using, whatever I'm doing is for my self-reward and self-satisfaction and it is purely me... When it comes to fashion and stailista... Iolss memang obses sikit kekadang...muahahaha... Yang pelik2 iolss tak IN lah uolss... Yang iolss rasa ok pada diri iolss... (ok pada iolss tak semestinya ok pada pandangan orang lain ye tak???)... iolss cubalah, kalau bersesuaian lepas tu up to me whether nak teruskan or not... He he he... 

Ok... nanti iolss cuba dulu yer... Kalau menjadi, iolss share ok??? Muahahahaha.... 

*Lepas ni entah apa lagilah iolss ni nak cuba uolss... ahakss..asalkan tak pelik dan asalkan suits me, I will try...No harm trying meh... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Shawl or Pashmina With Headband... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, August 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. nak tengok jugak stylista bubbly ni..adik akak rajin jugak pakai headband kat shawl...kakak dia je tamo..

    ReplyDelete
  2. cntik menarik lya pun tak pernah lagi cuba :)

    ReplyDelete
  3. kena masa yg lama nak berfesyen camni... kalau nk g keje, tak dapek hehe...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,maaf zahir batin Farah..semua gaya pn cantik..teringin jgk nak cuba..hehe..

    ReplyDelete
  5. Kalau pandai menggayakan dan suit memang cantik Farah.
    Jgn kena tarik dgn Ash sudah:)

    ReplyDelete
  6. masih lagi tak berani nak try..hehehe..rase mcm diri sendiri buruk je biler pakai..huhuhuuu....

    ReplyDelete
  7. nampak menarik..kalau try ni, tak sure kena ke tidak ngan gaya..huhu

    ReplyDelete
  8. iolssss rasa pelik pulak pakai cenggini... confident level rendah sangat kot nak cuba benda baru.... selalu kalau iolsss bertudung just tudung bawal silang bahu kiri kanan... hahhh dah cukup stylistaaa lettew...wakkakaka

    ReplyDelete
  9. Dah cuba dah pakai shawl raya tu ... mcm tak ngam jak ... rasanya tudung aku mmg yg main sarung tu jak .... hehe

    ReplyDelete
  10. berlilit, kalau pandai awesome...

    ReplyDelete
  11. ramadhan tu hari... kat bazar depan Wisma yakin tu banyak jual headband gini... comey2... ramai juga orang dok menerai... :D tapi idah dok sibuk tengok orang jerr... belum terbuka hati lagi nak mencuba... :D

    ReplyDelete
  12. Tak pernah lagi try pakai macam ni.. nanti nak try lah, tetiba cantik pula tengok.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. Farah jgn lupa letak gamba selepas cuba tau...nk tgk!! Hihi..

    ReplyDelete
  14. Cantik hee tapi saya ni lasak.. shawl mesti tak tahan lama letaknya tu..senget la..longgar la haha

    ReplyDelete
  15. comei gak kan... pakai hedband dah kembali ke zamn kanak2 semula la plak.. hehe

    ReplyDelete
  16. penah buat masa dinner dulu..hihi..memang cute kan pakai macam ni..cer farah try upload gambar sekeping dua..

    ReplyDelete
  17. Selalu gak lilit2 camni tapi tak lama la hehehe rimas la pulak melilit sana sini kuakuakua ..

    ReplyDelete
  18. cantiknya...
    tapi kan sejak ade ank ni nk melilit mcm ni pkr 2 3 kali. hhehhehe..
    but but better farah bt video senang ummi nk cuba. hehehhehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia