Home » , , , , , , , , , , » Rumah Iolss Yang Bakal Diserbu!!!

Rumah Iolss Yang Bakal Diserbu!!!


Ha ha ha... Lukisan budak darjah 1 ni bukan Vincent Van Gogh ataupun Leonardo Da Vinci ni... Kemain giteww siap map to my house segala bagai uolsss.... Hik hik hik... 

Yup kisahnya rumah iolss bakal diserbu weekend ni oleh adik2 Flora Kafe-ku dan juga my BFF dalam dunia virtual. Raya kann??? Biasa lettew... Menyambut tetamu with an open arms and open hearts... Alaaa, kalau tak raya pun boleh jer datang nak lepak2 and chillex spend time together2... Kui kui kui, tapi of course kena buat appointment dengan iolss dululah... Huh??? Appointment??? Ko pikir ko retiss??? Selebriti??? Tak payah nak kekwat sangatlah oiii.... ^_* ... Bukannya apa, takut2 kalau iolss pulak yang berjimba ke sana ke mari uolss.... Muahahaha... Ash dengan Mummy kann suka berjimba2an together2??? Ada jer projek weollss anak beranak... 

Makanya sebab itulah kena buat appointment dulu, tak best lah kalau langkah kiri atau datang dapat rumah kosong uolss... uolss pun rasa tak best, iolss pun rasa tak best... 

Source Extracted from Google
Ni tengah kalut dan bergelodak kotak pemikiran ni, nak jamu apa ni oiii... Wakakaka... tengah susun atur menu... Tapiii tak adalah yang taraf MasterChef ataupun meletopss kebabom uolss... yang simple dan mengenyangkan dan boleh diterima tekak... Tak ada resipi yang pelik2 ok??? Wakakaka... 

Theyolls ni dok bersembang sesama sendiri nak menyerbu pepagi lepas tu boleh solat Subuh berjemaah...Wakakakaka... Lepas tu mintak Ash jadi imam pulak tu... Adehhh kalau Ash yang jadi imam dia cuma tau angkat tangan tekup kat kedua2 belah telinga kekononnya azan-lah tu dan sujud jer... Hik hik hik... Itu jerlah yang dia reti pun buat masa sekarang... Ajuk2kan dari observation Mummy solat lettew... Lama pulak tu sujud, sujud syukur apa Ash??? Oleh yang demikian sesiapa yang berhajat nak berjemaah berimamkan Ash... hik hik hik, uolss akan sujud yang sangat lama ok??? 

Jumlah serbuan yet to be confirmed... Nanti bila serbuan telah dilancarkan iolss update entry yang lain ek??? Now nak focus on the menu... depends on timing theyollss lah jugak ni... Wakakakaka...

*Selagi Syawal belum habis selagi itu weolls penuhkan dengan aktiviti raya ek??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rumah Iolss Yang Bakal Diserbu!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    sory sangat2 bz x sempat nak singgah lama2
    anyway jemput datang open house anum ya

    ReplyDelete
  2. Wahh..akak nak buat open hause?besstnyaa.. ^_^

    ReplyDelete
  3. mantep nih rancangannya :) biasa buat inspirasi :D

    ReplyDelete
  4. waaa...best2...selamat beropen house

    ReplyDelete
  5. wahhhh best sgt neh! gud luck beb!

    ReplyDelete
  6. wah, bila tu.. tak sabar kak Alycia nak dtg rumah farah ;)

    ReplyDelete
  7. waahh.. bestnya... makan kenyang-kenyang ye.. hihi

    ReplyDelete
  8. Wah..Bestnye open house.. Masak sedap2 tau..huhu

    ReplyDelete
  9. hahahaha...jap...nak request...

    durian crepe, red velvet, spaghetti bolgnese...hmm...kuey teow kungfu, ayam masak kari yg cm anim suka tu...pastu pastu....

    ReplyDelete
  10. hwaaaa tak jemputtttt.. hehehehe
    mesti meriah rumah retis ni nanti tau.. Ash.. get ready nanti collect duit raya yer nak.. :D

    ReplyDelete
  11. Paling best fikir2 tentang juadah yang akan disediakan.. dan deco pada juadah tu bagi selera datang... yeayy! selamat meraikan kawan-kawan Farah :)

    ReplyDelete
  12. KBBA sekali dalam list beraya rumah Farah ea.... wah best nyer..!

    ReplyDelete
  13. wah..bestnye wat open house..dah tercium2 bau wangi masakan farah ^_^

    ReplyDelete
  14. Hai Farah! Selamat hari raya, maaf zahir batin! Lama tak berpeluang nk be mcm ni.. Btw, ada open house ke weekend ni? Leh join? Hehe..😁
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  15. selamat menjamu tetamu...ramai tu tetamunya...hihi

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya..sure meriahhh ! nak join juga tp jauh.eh ? dijemput ke? hahaa

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya farah,maaf zahir batin yer

    ReplyDelete
  18. Waawaa... banyak open house start minggu ni... kenyang2... :)

    ReplyDelete
  19. Wah bestnya buat open house.. mesti meriah nanti..semoga berjalan lancar yer akak.. =D

    ReplyDelete
  20. Raya sebulan kan...akak pun x announce lagi open house...aduyaiii...bz...sorry adik x dapat join sebab akak kat JB...KALAU X SURE MERIAH KAN...

    ReplyDelete
  21. eh dekat mana ni .. macam nak ikut serbu juga ... nak ikuttt

    ReplyDelete
  22. tiba2 iolssss jeles.... cepatlah iolsss ada rumah sendiri kerja segala bagai sendiri..... seronoknya bila rumah diziarahi....... semoga majlis berjalan lancar kakfara !!

    ReplyDelete
  23. Kalau lerr dekat bukan setakat serbu dahh kita SERBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU hahahhaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia