Rindu Awak 200%???

Source Extracted from Google
Hamboiiii pung pang pung pang uolss dok bercerita tentang Rindu Awak 200% ni ek??? Sejujurnya iolss belum ada masa lagi nak marathon slot Akasia ni dari siri yang pertama... Tengok pukul 7 malam di kaca TV??? Memey taklah uolss... Ahakss..Keluar office pun dah pukul berapa??? Tak sempat, tak sempat... Kalau rajin bolehlah bukak TV3 online streaming dalam kereta...Tapi kebiasaannya diselubungi oleh rasa malas nak bukak...wakakakaka.... Boleh??? Boleh jer...dengan alasan... nak tumpukan pada penumpuan...Kununnn.... Ber-What's App bagai tu apa cerita ye tak??? Hik hik hik... 

Dek kerana uolss dok pung pang pung pang cerita pasal Zul Ariffin ni...iolss ingat ada baca sinopsis novel ni hari tu... tapi macam nak kena refresh balik jer??? Okkk... saja nak type sinopsis ni kat sini...even though uolss lagi expert dari iolss kannn??? Ha ha ha... 

Sinopsis
Zill Faezrul Iqbal - Jiwa Armel Aisya jadi nanar apabila teringat nama ini. Bersifat tenang tapi bermulut celupar sungguh menjengkelkan hati Armel Aisya. Tapi, dia tak boleh banyak bunyi. Dia sendiri yang memilih lelaki itu untuk menjadi suaminya. 

Ibarat minyak dengan air, mereka tak boleh bersatu. Akibatnya rumah tangga mereka tidak pernah aman! Penyudahnya Armel ke utara, Faezrul ke selatan. Namun, semakin Faezrul tidak peduli, semakin sakit hati Armel.

Misteri Faezrul yang kejap hilang kejap ada di rumah, menimbulkan tanda tanya di kepala Armel. Mustahil seorang lelaki kampung yang bekerja sebagai juruteknik mampu memiliki kereta Range Rover Evoque! 

Siapa lelaki ini? Mungkinkah dia suku sakat Jula Juli Bintang Tujuh? 

Kredit: SINI 

Nak baca novel ni secara online pun boleh gamaknya...sebab iolss terjumpa di SINI ... Tapiiii, uolss mesti ada yang dah baca kann??? Kann??? Kann??? Kann??? 

Jap nak cakap... Ni tak lain tak bukan, cliche novel biasa... Zul Ariffin ni mesti kaya kann sebenarnya tapi menyamar jadi technician??? Ihiks... *_^... Oklah...sebab uolss dok cerita2...iolss pun dah mula ter-influence nak tengok ni...Bukan setakat uolss...kawan2 sekolah menengah iolss pun sama emo update status FB tentang Rindu Awak 200% ni... 

*Best ek uolss??? Best ek??? (Ha ha ha...banyak pulak tanya...nak tengok tengok jer lah kann???)

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rindu Awak 200%??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. ceeritanya best...saya pun suka...jom tonton.

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah tengok lagi cerita ni hehehe. saya mmg xsuka tgk drama sebenaqnya ^^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum farah...dah semakin best jln cite ni kn...:)

    ReplyDelete
  4. Seronok jg, layan gitu2 je sambil sediakan dinner utk hubby

    ReplyDelete
  5. mula malas nak tengok, tapi orang dok kecoh2... tengok la sekali dua...huahua

    ReplyDelete
  6. Dah tersuka citer nie....so sweet...

    ReplyDelete
  7. nad kejap tengok kejap tak tengok..hahaa

    ReplyDelete
  8. kite plak , dlu dah penah bace novel dia.. sblum cite ni ada kat tv lg. so, bile tgok drama ni, ase macam.. uhm.. xnervous, xtertanya2. sebab da tau dr awal smpai akhir kan,, hihi. jd tengok pun ala kadar aje laaa

    ReplyDelete
  9. Ramai yang bercerita tapi ibu belum sempat menonton

    ReplyDelete
  10. kadang2 ja tgk kalau ada masa... nak kata best sgt tue.. boleh la...

    ReplyDelete
  11. Hmmm....macam x logik pun ada juga jalan crite.....kadang2 jer follow..wakty maghrib,tak sesuai sgt utk menonton....cerita begini sesuai untuk golingan remaja...

    ReplyDelete
  12. ayu xberapa layan. kalau tertengok... tengokla. kalau x..xpe gak. sbb dr awal xlayan. kalau dah termula.. mmg xleh stop nnt.

    ReplyDelete
  13. layan sebab heronya aje...hihihi..citer besa je

    ReplyDelete
  14. pernah tengok sekali citer ni^^

    ReplyDelete
  15. layan la farah,marathon kat tonton je kalau ada masa. best gak la layan

    ReplyDelete
  16. salam. pernah layan sekali dua tapi tak habis pun hiiihi.., baca dari novel saja la hee

    ReplyDelete
  17. sama la kita kak.. farah pn tak sempat nak layan citer nie jugak..=D

    ReplyDelete
  18. layan cerita ni..tiap2 hari duk tunggu nk tengok pilot hensem! hehehe

    ReplyDelete
  19. Saya tgk .. penulis citer ni blogger gak ... nanti saya lekat dalam blog ..

    ReplyDelete
  20. tak mengikuti pulak ceritanya ni..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia