Home » , , , , , , , , » Regathering of Primary School Di Group What's App...

Regathering of Primary School Di Group What's App...

Ini bukan kisah secondary school iolss yang ini...

Source Extracted from Google
Tapi kisahnya sekolah rendah iolss yang ini...

Source Extracted from Google
Haippp...tak payah nak bahan2 sangatlah... bukan sekolah Henry Gurney yer uolss... itu sekolah budak2 jahat... iolss ni sekolah budak2 baik ok??? Ahaksss...

Kisahnya selepas 20 tahun, kami ber-gathering semula di group What's App... Ini semua pun hasil usaha Nor salah seorang ex-classmate iolss yang memang rajin. Sesuai dengan spirit businesswoman tokey kuih ni... he he he... 

Biasalah after 20 years tak berjumpa, tak keep in touch macam2 ceritalah kann??? Pheww, bertambah2 lagi group What's App iolss uolss... wakakakaa... Dengan group What's App kerja lagi, Group secondary school, group buat sendiri plus yang terbaru group regathering primary school pulak. Memang beribu2 noti lah iolss terima... Tapi tak apa dah biasa dah... dan battery pun drain dengan sangat cepatnya... ha ha ha... sebab tu dok bergantung dengan powerbank jer... Dush dush pengsan... Busy dah mengalahkan apa jer... Wakakaka... Tapi seronoklah bila dapat keep in touch balik, sangat nostalgic uolss... teringat kisah2 silam dan kenangan lalu... sekolah menengah, uni dah selalu...sekolah rendah ni klasik sangat2 ni... tak pernah ok, tak pernah... this is the first time... 

Bila bertemu kembali sebegini, macam2lah yang diborakkan... update terkini, tukar2 gambar supaya dapat cam kalau berjumpa di mana2... ha ha ha...yelah 20 years passed by... masing2 dah berubah kann??? And might be we are thinking of a gathering day out together and lepaking session together... Masing2 tak adalah jauh mana sangat punnn... Sejengkal cuma... 

Not all lah yang iolss tak pernah jumpa...Ada sorang dua pernah gak terserempak... Ermm..meh sama2 layan gambar2 yang weolss exchanged... Ha ha ha...kalau rajin lah... 



Gitewlahh seadanya gambar2 weolls yang terkumpul setakat ni... Ahakss tak perlu nak cari sangatlahh yang mana satu iolss dengan muka innocent dan nerdishnya... Wakakakaka... 

Besar dah weolls2 ni semua, ber-famili dah weolls2 ni semua, matang dah weolls2 ni semua... kui kui kui... bila ingat2 balik masa dulu memang nostalgic dan indah uolss kann?? Tetiba rindu dengan moment dan saat itu... Hu hu hu... 

*Eh oklah, got to go... seriously bateri dan powerbank both tak mengizinkan...TTYL... Till then cheerios... Daaa.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Regathering of Primary School Di Group What's App..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. mmg best ble imbau kenangan kecik2 ni..lucu hehe

    ReplyDelete
  2. baru tahun nie jugak akak berjumpa dengan exclassmate akak...seronok kan..wah..banyak group whatssap kan..of course la byk noti yg masuk...adeh..bateri cepat habis nanti..

    ReplyDelete
  3. Rasa kelaka kan bila tgk balik gmbr lama kita
    Selamat membaca la dgn ribu2 noti kt wasap ye..

    ReplyDelete
  4. seronoknya..actually..zaman itulah zaman yang paling best untuk dikenang.

    ReplyDelete
  5. bestkan kalau dapat jumpa balik semuanya.:)

    ReplyDelete
  6. Mmg best bila dpt gather ngan kwn2 lama kan..

    ReplyDelete
  7. sekali sekala mengimbau mmg mengundang gelak dan senyum kan babe ;)

    ReplyDelete
  8. 20 tahun akan datang, macam mana life diri ena dengan kawan kawan ena yang lain.. hehehehe tetiba rindu kawan kawan seperjuangan dlu.. hurmmm dah 5 tahun tinggal sekolah

    ReplyDelete
  9. Wahh seronoknya dapat jumpa semua kawan-kawan lama yang bertahun tak jumpa..mesti macam2 cerita keluar nanti kan.hehee

    ReplyDelete
  10. member2 sekolah rendah itu lah jugak member time secondary. alhamdulillah sampai skrg mcm tu jugak. :D

    ReplyDelete
  11. Yang best bila jumpa kawan2 lama ni bilamana yang dulunya jenis selekeh,serabai dan berhingus lah orang kata, sekarang paling smart bergaya atau cantik & stylo... bila ingat yang kecik2 dulu tu gelihati pulak... :)

    ReplyDelete
  12. syok kan dapat berjumpa balik kawan-kawan lama :)

    ReplyDelete
  13. walaupun dah meninggalkan sekolah hampur 20 tahun, tapi hubungan akak dan kengkawan masih rapat dengan wasap nih

    ReplyDelete
  14. jejak kasih kengkawan lama..sure banyak cerita nak di share..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia