Home » , , , , , , , , » Projek Botol Kicap...

Projek Botol Kicap...

Uiksss... apa kes??? Dah bukak kilang kicap pulak ke??? He he he... Kicap Cap Bubbly??? Uhuksss.... jangan memain tau uolss...AuraWhite pun dah ado AuraWhite Bubbly tau... Ihiksss... tak percaya???  Yang dah tau tu haipp...Dan yang tak tau tu, meh tengok...uolss Google jer, mesti keluar AuraWhite Bubbly ni... Ihiksss... 

Source Extracted from Google
Bha ha ha, tetiba terasa tak menyesal pulak pilih nama Bubblynotes ni... Commecial jugak nama Bubbly ni ek??? Ok, sila letakkan jari jemari uolss di bahu dan pusingkan bebola mata 360 degree sambil mengatakan puhleaseee...muahahaha... Harap dimaafkanlah ke-ting-tong-an iolss ni semenjak dua menjak ni uolsss.... Ekekekeeke.... Bila dah banyak kerja dan semua nak kejar, macam ni lah jadinya ok??? Release stress-lah kekononnya...Muahahahaa.... Ok dah jauh sangat melalut mukadimah iolss ni ha... 

Apa kes dengan projek botol kicap ni??? Tak lain tak bukan kisah Ash lah...kisah siapa lagi kalau kat Bubblynotes ni??? Kalau tak Ash...Mummy...Kalau tak Mummy, Ash... Abah Ash tak ada ker??? Sebelum orang tanya meh iolss mention dulu... Hik hik hik...Abah Ash tak suka expose... Mummy Ash ok jer nak cerita... selit2 sikit tu adalah...Ha ha ha...

Mari kita stroll story bergambar ni... 

Ok abaikan, mulut tu comot sebab tengah suapkan mashed potato kat dia...muahahhaa... sambil makan sambil main giteww.... kekonon malu2lah tu... orang ambik gambar dia...Entah kenapa...Mummy dia terasa sendiri...cheeky face -lahh kononnya muka anak dia yang sorang ni...Hua hua hua... Tapiiii...errrrr...Ashhh memang suka buat muka cheeky tu all the time... Lagi2 kalau dia kecikkan hidung dan kenyitkan mata...adoiiii...memang Mummy dia rasa nak gugur jantung...my hearthrob gitewww katanya.... Jangan tertipu...Ini namanya nak mengurat uolsss...sebab nak buat sesuatu... 


Ha ha ha, nak cepat punya pasal ejaan watermark Projek bertukar ke Project... Balun jer lah... Nampak tak dia buat kerja tu??? Nampak tak??? Botol susu yang ada plain water yang diterbalikkan... Tak sempat nak ambik gambar dia mengoncang jer botol macam botol kicap.... Hu hu hu... Hobi baru... Minum plain water, atau susu...lepas tu terbalikkan bottle dan goncang macam botol kicap... Suka sangat main air kann??? Kalau tak sedar memang lencun baju.... Memang sekarang ni dia berganti pakaian kerap sangat... Pantang lepa...dia buat projek botol kicap jadinya... Tapi memang biasanya lepas suapkan Ash makan, akan basuh mulut, tangan dan lap badan dia dengan kain basah dan tukar baju pun... Baju dialah yang paling banyak kat ampaian sekarang ni... 

Kadang2 geli hati pun ada... Ekekekeke...Sampai tak boleh nak tahan gelak kot... Hu hu hu... Memacam telatah dia buat... Dah lah dah pandai sergah Mummy dia sekarang... Betullll uolss... tengah2 Mummy dia leka...dia boleh sergah Mummy dia... tapi in his own ways lah... Phewww...kuat bergurau kuat menyakat... Dah nampak dah tu sense of humour dia...Adehhh.... 

Itu jer pun cerita projek botol kicap ni...Hik hik hik... 

*Nampak jer macam berani dengan orang tu... tapi sangat2 tak mau kat orang...memilih uolss... Yang Mummy dia pening...kalau nampak perempuan vogue terlebih sikit jer...kemain ok... senyum kat orang tu walau orang tu tak senyum kat dia...Tapi macam biasa bila nak ambik tak nak punya dia...Ekekekeke....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Projek Botol Kicap..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. Tapi dia tetap sayang aunty aunty #GengBloggerChumil! dia kan kak ? :D

    ReplyDelete
  2. tumpang tarik idong Ash ye kak fara... mihmihmih

    ReplyDelete
  3. Nak komen macam selalu,Ash memang comel..hehe

    ReplyDelete
  4. kelaka farah ni :)

    anak sue pun sama juga, baju diaorang yg memenuhkan ampaian

    btw...walker Ash tu menarik la ^_^

    ReplyDelete
  5. haaaaaa.. sma la ngan aeera.. suka main air..

    ReplyDelete
  6. ash bt muka comel plak gambar yg 1st tu..cubit pipi mau..geram..

    ReplyDelete
  7. ..Ash dh ada kereta sorong huhu..

    ReplyDelete
  8. Sukalah pic first..geram dengan ash..

    ReplyDelete
  9. dah besar, takmo kat orang lain dah.. hebat la walker dia, kereta racing lagi

    ReplyDelete
  10. Rajin tul dok edit buh kata-kata comel tuh.. Hehe

    ReplyDelete
  11. walker dia cute la...boleh driff nie hhehehe :)

    ReplyDelete
  12. ash kalau dgn aunty anim okay kan? ash..nnt kita date lagi ya sayang

    ReplyDelete
  13. memang geli hati kalau tengok telatah bebudak ni..geram sangat....

    ReplyDelete
  14. hahaha... sama macam emir suka project botol kicap jugak..=D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia