Home » , , , , , , , , , » Photoshoot or Photobomb???

Photoshoot or Photobomb???

Psstt pssttt... Assalamualaikum and holla peeps!!! ^_^...Ngee bila petang kala menjengah baru berkesempatan nak up entri...Hari yang sungguh sibuk dan schedule yang agak penuh katanya...Ahakss...poyo jer kannn??? Tapi seriously memang tak sempat... Nampak gambar di atas??? Pepagi lagi dah tercongok kat office L'oreal Malaysia uolss... Hu hu hu... Adalah kerja sikit yang nak kena buat... 

Model Release Form kata ko.... Adehhh... layak ke iolss nak jadi model...ahakss..model tak cukup tinggi bolehlah... Tak ada maknanya nak jadi model kat runway tu uolss... Tak layaksss... Siapalah iolss ini... Ini adalah untuk sesuatu dan sesuatu itu tak boleh nak diceritakan sekarang...belum masanya untuk diceritakan pada uolss ok??? Sampai masa dan ketika nanti iolss cerita pada uolss... Promise!!!! Ngee tak tipu punya... But not now ok??? Kena menjaga privacy and confidentiality seperti yang telah digariskan... Bila berkerja we are all abide by the rules... bukan kita suka2 jer buat sesuatu tindakan tu betul tak??? Setiap tindakan itu pasti bersebab dan bukannya kosong... Hurmmm... Errrr... 

Tu dia uolss... ha ha ha...hakak Bubbly masuk set uolss...dah lamo den tak masuk set... erkss...ada ker??? Adalah dolu2... zaman yang dah lama ditinggalkan... Hu hu hu... Ooopsss terpecah plak rahsia masa zaman2 selim melim dulu... Sekarang tak berapa nak selim melim dah... Ha ha ha... Oh no!!! Suddenly it makes me sad... ha ha ha... tengah berusaha untuk selim melim... Errr...ni photoshoot ke photobomb uolss??? Muahahahaha... 

Untuk apa??? Sebab apa??? Tak bolehlah nak cerita sekarang...Tunggu sikit masa lagi ek??? Ermmm... bila dah release segalanya baru iolss boleh cerita...Terma dan syarat...Terms & conditions... But then, nantikan sesuatu yang menarik untuk semua wanita2 yang berusia 30 tahun ke atas ok??? Something that you gonna like... He he he... 

Tulah salah satu sebabnya hari ni senyap jer tak ada entri dan bila masuk office balik dah tight with meetings... Ha ha ha...padan muka siapa suruh time off??? Kan dah banyak keroje...Tapi it's ok, minggu ni long weekend... Now dah release sikit baru iolss up entri... Dah boleh bernafas sikit ni oklah kannn??? Hik hik hik... 

Oklah, till then cheerios for now dan weolls sambung bebel2 lepas ni ek??? Daaaa....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Photoshoot or Photobomb??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. wahh posing untuk sesuatu ni..all the best kak

    ReplyDelete
  2. wah wah... model gebussss.... tapi tetap vouge uolsssssss

    ReplyDelete
  3. Keren sekali Mbak dengan model di loreal , loreal salah satu produk paling banyak dikenal orang , fotonya langsung di edit di photoshop ya :)

    ReplyDelete
  4. waahhh...farah jadi model gittuuu...

    ReplyDelete
  5. Ehem.. Something interesting jer macam nih.. Hehe.. Can't wait for next entry.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. Wahh utk apa tu sis x sbr nak taw crita next hhee..klas akak bubble kita ni caiyok hhee

    ReplyDelete
  7. wallaa..jadik model la pasni ye..dah glemer ti, jgn le lupakan kami ye...huhuuhu

    ReplyDelete
  8. waaooo model heee..caya lah sis :D

    ReplyDelete
  9. wahhh dah jadi model.. nak sign ^_^

    ReplyDelete
  10. amboii posing sakan kak oii..hehee

    ReplyDelete
  11. kak farah blogger retis dah sekarang. hikhik

    ReplyDelete
  12. macam dapat meneka pulak..hehehe,..ape kah...

    ReplyDelete
  13. omomo... cmne leh g kat loreal ni? nak jugak! ehhehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia