Home » , , , , , , , » Perihal Turning Point 360 Degree & Kaki Bajak Sawah...

Perihal Turning Point 360 Degree & Kaki Bajak Sawah...


Agak2 pelik ke tajuk entri iolss kali ni??? Ha ha ha, tak lah pelik sangat kann??? Dan iolss recycle gambar boleh??? Di saat entri ni ditaip jam 1.04 a.m. dah tak dayo dah den nak snap gambar anak teruna tu tidur... Phewww...Jadinya, kita recycle apo yang ado yo lah ek??? Jadilah daripada takdo... Muaahahaha...

Entri ni tentang perihal tidur Ash... sebab tu dah tentu2 kena tempek gambar Ash tidur... dan apa ceritanya??? Apa kisahnya tentang Ash tidur ni agak2 ek??? Ha ha ha, mesti some of uolss dah boleh agak ni...Kan kan kan???

Ash kalau tidur, kalau tak berpusing 360 degree tak sah... Bukan setakat dia akan meniarap dan kekadang mengengsot sengsorang explore segenap pelusuk rumah kalau semua orang tidur mati... Hu hu hu, tulah sebabnya iolss tak berapa nak tidur sangat dah sekarang ni, tidur2 ayam jer...bahaya lah biarkan dia tengah melasak ni... Tak apalah ngantuk sikit demi anak uolss...dari sesuatu yang tak diingini berlaku??? Karang sesia jer... jangan jadi sleepwalker dahlah...Huishh...moga2 dijauhkan...payah kalau jadi sleepwalker ni... Eh cop, tapi bukan kira sleepwalker kalau dia mengengsot tu dalam keadaan sedar... Ha ha ha... 

Tidurnya tak pernah nak stick satu tempat... habis dia conquer semuanya...dan baru2 ni...adoiii..nasib baik kecik lagi... Kaki bajak sawah dia tu, landing tepat kat muka Mummy... Hu hu hu... Nek Ma Ash lah ni panggil kaki Ash tu kaki bajak sawah...Wakakakaka... Melekat pulak dalam entri Mummy dia... kenapa??? Entah, Mummy dia pun tak berapa nak pasti kenapa sedemikian rupa panggilan buat kaki Ash...Ha ha ha...agaknya sebab kaki Ash tebal kot??? Cemok cemok... Debab debab... 

*Tapi tak boleh nak salahkan Ash jugak tidur lasak, katanya anak Mummy...muahahaha...kira2nya menurun dari Mummy jugak lettew... *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Perihal Turning Point 360 Degree & Kaki Bajak Sawah..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. Wah... Blh tahan lasak juga dia... Sama mcm ank sy yg sulung... Satu tilam dia punya..

    ReplyDelete
  2. Hahahaha dah start lasak.. boleh tidur dengan ena ni.. ena pun 2 kali lima lima kali dua juga lasak... XD XD berperang atas katil

    ReplyDelete
  3. sama mcm anak2 sue juga...bertahanla ye mummy :)

    ReplyDelete
  4. Tido lasak blh kwn ngan anak2 akak...nanti jaga2 takut jatuh katil...anak2 akak sume ada sejarah jatuh katil..haha...

    ReplyDelete
  5. nasib baik dia tak kuarkan kungfu dia..hehe, kalo tak, teruk mummy nak lawan balik

    ReplyDelete
  6. Anak akak pulak style tido melasak tapi bila dapat menyodol hilang lasak.

    ReplyDelete
  7. todiaa ash...bagi kaki dia ke mummy...haha ganaih tidoq...;p

    ReplyDelete
  8. hamboiii..bg kaki kat mummy ye ash..sabo je la mummy ye..hihi

    ReplyDelete
  9. Sama la ngn emir akak.. itu la sampai pernah jatuh katil dulu..hehehe

    ReplyDelete
  10. Saya dan anak pompuan tidur sopan je. Cuma anak saya yg lelaki tu memang tidur lasak. Satu tilam queen tu die conquer sorang. Acaner tuh..

    ReplyDelete
  11. Ohhh kantoi la ni eh mummy tdo pun melasak.. Haha
    Sy nti ada ank ntah rupa mana la.. Bersiap sedia aje laa.. Haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia