Home » , , , , , , » Panjat Jangan Tak Panjat!!!

Panjat Jangan Tak Panjat!!!

Assalamualaikum... hu hu hu... Kelewatan sungguh iolss up entri hari ni, macam dah gaya weekend jer dah pulak... Nak buek macam mano... I'm down with high fever and tonsilitis...Dah bengkak dah tonsils tu uolss sampai bernanah... Makanya iolss on MC today... Hik hik hik... Job pun lambat up hari ni...Nasib tuan tanah kedaung memahami... Ash seronok ler Mummy ada rumah hari ni kann??? Lama dah tak demam ni uolss, ada rasanya 2-3 tahun... Iolss memang jarang diserang penyakit...Alhamdulillah... ^_^...

Ini kisah semalam apabila adik2 blogger iolss datang beraya ke rumah iolss semalam... Kemain Ash tunjuk skills memanjat dia uolss... Kebetulan semalam theyollss record video Ash tunjuk skills memanjat dia tu... Muahahaha... Lepas tu What's App pada Mummy... Apa lagi, Mummy tumpang buat entri lerr... 

Nak tengok gaya Ash memanjat??? Tak nak tengok tak apa, pada yang nak tengok, jom!!!


Haaa.... gitewww kan gayanya memanjat??? Tu belum dapat kaki lagi tu... Sok sok kalau dah dapat kaki tak taulah gayanya macam mana pulak... Habis semua dia panjat... 

Pheww.... fengsan... Anyway thanks and credit to Ainim Suju for the video... 

Cerita theyolls beraya semalam di rumah iolss??? Nanti iolss up yer??? Till then cheerios!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Panjat Jangan Tak Panjat!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. hahaha..
    hebat cuperboy...
    panjat pakai kaki jer..
    kikiki

    ReplyDelete
  2. huhuhu...hebatnye Ash panjat pakai kaki je ha..
    smg cepat sembuh dr demam ye farah :)

    salam singgah dari sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. alamak kat opis xleh tgk bideo eheh

    ReplyDelete
  4. Abislah almari kerusi meja lepas ni dipanjat oleh si Ash ...hehe

    Moga cepat sembuh Farah :)

    ReplyDelete
  5. amboiiiii ni betul hero nie..hehehe...

    ReplyDelete
  6. huhu itu belum pandai dah tau mn nk letak kaki n tgn..lepas ni habis lah mummy

    ReplyDelete
  7. budak tengah besar...memang suka explore...hehe

    ReplyDelete
  8. Alahai dia dah tunjuk skill dahh kat geng Mummy dia hahaha

    ReplyDelete
  9. Panjat lerr Ash selagi leh panjat hahhaa

    ReplyDelete
  10. salam. seronok beraya sesama blogger...hihi gigih Ash memanjat..

    ReplyDelete
  11. dah macam panjat pokok kelapa je gayanya...isk..tamo2 ash..

    ReplyDelete
  12. bestnyeee dorg dpt gi beraya kt rmh akk....

    ReplyDelete
  13. Hahaha.. dah dapat kaki sok habislah...

    ReplyDelete
  14. Anak lelaki normal lah kn adegan tu..

    ReplyDelete
  15. ahaha..kali kedua pulak tu ash memanjat

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia