Home » , , , » Oh Mummy2 Bloggers Wanted!!!

Oh Mummy2 Bloggers Wanted!!!

https://www.facebook.com/iLoveJohnsonsbaby.com/photos/a.385434873378.164256.372327983378/10152339119903379/?type=1&theater
Sedikit perkhabaran kepada Mummy2 Bloggers out there...ihikss termasuk diri ini sekali.... Pihak Johnson's Baby memanggil semua Mummy2 Bloggers bagi jemputan ke event mereka di awal bulan September akan datang ni... If uolss berminat seperti yang dinyatakan di atas... sila hantarkan details di FB Inbox Message mereka by Wednesday 12.00 p.m... Dan kemudian barulah mereka boleh menghantar jemputan secara peribadi kepada weolls... 

Apa yang diperlukan??? Sila nyatakan maklumat2 sepert yang tertera di atas... dan iolss ni terlebih rajin nak type balik... Ha ha ha... 

Nama Penuh
URL Blog
Bilangan Followers di Facebook, Twitter dan juga Instagram
Adakah weolls mempunyai anak di antara 0-12 bulan pada masa kini??? Ya atau Tidak... 

Bolehlah mencari2 page mereka di FB ataupun boleh klik di SINI uolss... Till then cheerios...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Oh Mummy2 Bloggers Wanted!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. bestnya klu dpt g event ni kan....

    ReplyDelete
  2. wow bestnya untuk para mommies yg kat KL. yg jauh kat Kedah ni, tengok ja la. hehehehehehe :D

    ReplyDelete
  3. Kakak pulak sedang nak habiskan penggunakan produk Johnson. Tengah pujuk anak dara kecik kakak tukar product ini...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak farah. wahh terbaik ni. tapi macam susah je nak pergi, baba Adam tak suka pergi event2 ni. hahaha nak angkut Adam sorang, tak berani pula. hihiii

    ReplyDelete
  5. bagus farah..sentiasa update info terbaru dekat kitaorang. tqvm :)

    ReplyDelete
  6. x blh la join lya blm ada ank gi pun jauhhhh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini...tak dpt nak join sb baby blum ada lagi...lagipun jauh kan Lya...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  8. semoga besar menjadi ank soleh mummy yer ash :)

    ReplyDelete
  9. alaaa.. bestnyer mommies yg dok area KL

    ReplyDelete
  10. erk.. 0-12 months je.. sue x dpt la join.. hadirah dah 42 month.. hahahaha..

    ReplyDelete
  11. gud luck kak and ash..moga dapat..

    ReplyDelete
  12. Kalau ena dah ada anak, lama ena join.. hehehe.. apapun all the best ye kak Farah

    ReplyDelete
  13. alahhh mummy je ke. anak mummy tak boleh? hehe

    ReplyDelete
  14. Pernah dpt call, tapi tak join pun...

    ReplyDelete
  15. bestnya jadi mummyyyyyy !! adoi bila nak merasa ni... ish

    ReplyDelete
  16. Alaaa tak cukup syarat.. Emir dah 2+.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. Ari ni baru baca entry ni. Terlepas sudah

    ReplyDelete
  18. Alaahai.. Ank i dlm prut lagi.. Haha.. Bln sept bru nk kuar.

    ReplyDelete
  19. lom masuk dalam golongan mummy lagi ni :(

    ReplyDelete
  20. belum masuk golongan mummy tapi nk pergi boleh ke..hehe..nak tengok ash

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY