Home » , , , , , , , , » Oh Anak!!! Kemain Punya Cover Kann???

Oh Anak!!! Kemain Punya Cover Kann???


Ketahuilah oleh uolss... bahawasanya aksi ini adalah spontaneous act by Ash baru jer tadi ni hoccay??? Dush dush dush... Ok pada yang dah tidur tu,  saat entri ni ditaip the clock strucks 2.20 a.m. accordingly... 

So what's the big deal about it??? Mana ada big deal sangat... Tapi saja2 nak melalut cerita pada uolss2 yang sudi melayan membaca. Ha ha ha. 

Al-kisahnya, iolss baru jer lepas potong memotong bahan2 nak masak esok... biasalah Ash dah tidur baru senang sikit nak buat kerja kann??? Lepas upacara potong memotong tu, iolss dah settlekan urusan kat dapur, bancuh susu dia... pas tu ingat nak layan movie ke apa ke kann??? So iolss pun switch on lah TV. Alih2 Ash yang elok tidur mengereng menghadap iolss, tarik bantal papam dia tu macam seolah2 nak lindung cahaya TV. Erkss... lagak macam dah besar pulak.. Macam orang dewasa yang tak boleh ada cahaya terang dan bunyi... tarik bantal sampai giteww sekali gaya. 

His behaviour reminds me of his Abah... ha ha ha... kalau tidur ada cahaya cenggitulah gayanya tarik bantal, sebiji sebijun... and another thing the way Ash gosok mata... Memang duplicate Abah dia habis... Erkss... this to portrays that Ash bukan menurun dari Mummy jer... bits and pieces of Abah dia pun ado. Yelah mana nak lari kann??? Tak banyak sikit mesti ikut punya. Nama pun anak Abah dan Mummy... haruslah ada combination gitewww... Bukannya Mummy sorang2 dan tiba2 Ash magic jer dalam tummy Mummy ye tak??? 

Dah tu??? Bila iolss tutup TV??? Dia bukak (bukak ek? Cause I couldn't find the exact words pepagi ni... blur kejap pemikiran) ... dia bukak bantal tu balik. Ni iolss bukak, ha tarik bantal balik macam condition dalam gambar di atas tu... Phewww.... 

*Tidolahhh (ayat tuju khas untuk diri sendiri)... menail pun dah dalam keadaan mamun dah ni... Ihiks... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Oh Anak!!! Kemain Punya Cover Kann??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, August 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Hahaha..ash tak sporting.
    Tak nak mummy dia bersekang mata perpagi,
    Terbaik lah bby ash..hoo

    ReplyDelete
  2. hehe pandainya si comel ash ni...kita yg dewasa ni pun x berapa suka kalo tido bertemankan cahaya kan...inikan pula baby fufufu ;)

    ReplyDelete
  3. Aloloo..tomeynya Ash..mesti jadi budak bijak besar nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. hehehehhehehe....boleh tahan gaya tdo ash tu...

    ReplyDelete
  5. muka ikut mummy,
    habit ikut abah..
    haha.
    ini mmg anak mummy n abah ler.

    ReplyDelete
  6. hahahah...comelnyeee ash niee...... boleh plak posing mcm tu haaaaa...

    ReplyDelete
  7. Hoho...Suka tgk style tu...Warning to mummy ler tu..Jom tido mummy!!!..hoho

    ReplyDelete
  8. Akak, Selamat hari raya dari Ros :) lama tak singgah sini ..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia