Home » , , , , , , » Nuffnang CPUV for Milestone of Mine - MOM...

Nuffnang CPUV for Milestone of Mine - MOM...

Dengan keadaan bateri yang sangat limited adanya ni, sempat jugak iolss menyelit update se-entri di Bubblynotes.Com...Lama dah tak check CPUV Nuffnang ni... Hajat hati kekonon nak cash outlah hujung bulan ni... Ha ha ha... Dah gatal dah jari jemari ni nak klik butang Cash Out tu... 

Tup tup tup... semalam mata tertangkap pulak kat CPUV details...Eh eh...melekat jugak CPUV kat blog anak Mummy ni uolss...Vangga yang bluek dan over sangat tau... Ho ho ho... blog paling jarang sekali update, boleh kata sebulan sekali kot MOM ni diupdate... bergantung kepada mood dan tahap kerajinan Mummy dia... 

Alhamdulillah, walaupun tak banyak tapi sudi jugak bertenggek CPUV kat blog Ash yer???...Hik hik hik...Lepas ni rajin2 melekap hinggap di blog Ash yer... 

*Gotta go for now, gotta save the battery for the day... ada important tasks to be completed after this... till then cheerios..
Terimakasih telah membaca artikel Nuffnang CPUV for Milestone of Mine - MOM.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

23 komentar:

  1. alhamdulillah...rezeki ash kan..nanti boleh beli baju baru...

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah!.. hehehehe... ena tak cek lagi nuffnang ena... nantilah nak cek.. ngeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Rezeki anak tu..Alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  4. salam. rezeki tu sis...tahniahhh...

    ReplyDelete
  5. mmg rezeki cuperboy dh ni.
    hehe..
    kecik-kecik dh ada akaun nuff nie.
    bleh jadi tabung simpanan KWSP dh nie.
    hahaha.

    ReplyDelete
  6. Wah banyak dapat cpuv mummy..
    Rezeki bby ash lahntu kan..tahniah..

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... farah,

    wahh.. tahniah yer nuffnang sentiasa earning kat blog farah nie kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Wah bnyaknye. Anyway congrats sis.

    Jemput singgah My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    ReplyDelete
  9. Seronoknya ada iklan baru yang datang Bertandang!aida punya semua dah credit..sedih..mintak-mintak 2,3 hari nanti cik nuffy bagi iklan lagi lah..

    ReplyDelete
  10. wah banyaknya..tahniah..rezeki tu..

    ReplyDelete
  11. rezeki! saya ni CPUV tak lekat2 lagi.. haha

    ReplyDelete
  12. Gudluck ye... kalau free2, jemputlah join giveaway saya ye.. salam perkenalan dari germany... :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.