Home » , , , , , , , » Mushroom Quiche Version Iolss...

Mushroom Quiche Version Iolss...

Phewww... disebabkan dah terminat dan dah addict dengan Mushroom Quiche ni uolss... sanggup iolss belajar dari PCM macam mana nak masak ehhh nak buat ehh nak bake...Mushroom Quiche ni... Memang PCM ...errrr... PCM???...Pak Cik Mat up sikit Pak Cik Mat Gebu... Tapiii memang betullah kata PCM... senang buat Mushroom quiche ni dan rasa dia of course sedappp... tak muak dan rasa cendawan butang tu saling tak tumpah macam daging ayam... Thumbs up PCM kerana telah berkongsi resipi...Hew hew hew... Tapi dressing iolss taklah se-vogue PCM... PCM punya marvellous uolss... Tak caya...sila pergi ke pautan INI ... Sila tengok beza Quiche PCM dengan iolss...Of course-lah kannn??? PCM punya awesomeness...mana boleh lawan uolss...muahahahaha.... Tabik spring kat PCM... Ai is malu dengan PCM...

Gigih pepagi Sabtu bangun nak prepare semua kannn... Sudahnya sampai lewat iolss ke office hari ni...Inilah close up Mushroom Quiche version iolss... tapi kalau uolss rasa nak segera dan instant sangat nak merasa Mushroom Quiche ni...boleh jer bergegas ke coffee parlour yang ada kat Malaysia ni... example??? Gloria Jeans ke.... (iolss pernah makan Mushroom Quiche di sini sekali dan terus terjatuh cinta uolss...)...Dan sebutannya Quiche tu adalah 'kish' ok??? Ha ha ha... 

Kalau tengok gambar PCM, dia pakai acuan yang cantik uolss...iolss pakai loyang biasa jer... errrrr....First trial dan Ash suka pulak tu...pagi2 dia dah breakfast Mushroom Quiche... la la la la... Kalau nak beli kat Gloria Jeans kat bawah office ni boleh ajo... Tapi RM 7.50 sebiji!!! Ha ha ha...sebab suka sangat dan nak makan lebih dari sejibik... decide nak try-lah resipi PCM...  Beza sangat2 dan beza jauh sangat dengan rupa paras Mushroom Quiche PCM dan Gloria Jeans uolss...Ahakss... Kena improve lagi ni... Resipi??? Iolss nak kena salin jugak ke kat sini???...Errrr...tak nak lah copy pasta dari PCM... Uolss nak resipi pergi ajer ke SINI... 

Tak menjadi sangat lagi ni... Inti meleper ke dalam sikit...ha ha ha... Nak kena improve lagi ni... Siapa nak rasa??? Meh meh meh datang rumah kalau sudi...wakakakakaka... Tapiii ai is malulah... sebab baru pestime katanya cuba... Tunggu iolss expert sikit ek???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Mushroom Quiche Version Iolss... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, August 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. Beruntung kalu dah blh buat ..Cik Mat Gebu mesti suka ; mesti nak rasa jugak nanti..

    ReplyDelete
  2. cam best je!!! sharelah resepi kat kita.. nak try wat gak!

    ReplyDelete
  3. nanti boleh try buat la.. tapi belum tahu bila yg nk try buat..hehehe..

    ReplyDelete
  4. huiiyo...
    terbaek ler buat sendiri kak..
    bleh oder x nie.

    ReplyDelete
  5. nyum nyum...mesti sedap ni...sat lagi mai umah yer nak rasa...heheh

    ReplyDelete
  6. Okey Farah, lepas ni akak gi sekodeng blog. PCM cari resepi tu.. Baca entri Farah ni mcm beriye sedap tu.. dah tergoda pulak akak..

    ReplyDelete
  7. dengkinya iolssssssss...... isk iskkk iskkkk

    ReplyDelete
  8. Hahaha baru sue tau how to pronounce quiche...btw nmpk sedap je farah masak..

    ReplyDelete
  9. alamak kak farah.. nampak mcm sedap je. huhu. eh, kalau kak farah msk mesti sedap punyeer.

    ReplyDelete
  10. Still looks yummy sis. I nak try buat tapi x berani takut x menjadi huhuhu ...

    ReplyDelete
  11. wahhh gigih sungguh mummy ashh nih heheee :)

    ReplyDelete
  12. Sedapnyerrrbak la sini sikit Farah

    ReplyDelete
  13. Nmpk mnarik kak farah...nk buat jugak la...huhuhuhu..tggu weekend :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia