Home » , , , , , , , , » Main Kejar2Lah Kita!!!

Main Kejar2Lah Kita!!!

Yesss, gambar ni memang sengaja begini.. moving motions konon2nya...ahaksss... Ash lagi??? Tak ada cerita lain ke??? Muahahahaha... Dah itu yang terlintas uolss... oklah kann??? At least I am not faking any stories... Datang dari lubuk hati gitewww...Ahaksss...Nyampah... 

Semput iolss berlari2an bersama Ash setiap malam sekarang ni tau uolss... Akibat dikejar oleh Ash... Walaupun masih belum dapat kaki sendiri in terms of berdiri, berjalan dan berlari sendiri... Tapi duduk dalam Ferrari pun bolehhh.... Muahahahaha...Ingatkan perlahan jer...laju pulak tu... Kalau kena kaki Ferrari tu... mak aihhh memang sakit ooo.... 

Nasiblah rumah tu dah lapang... semua sofa, tv console, almari dah diletakkan ke tepi dinding... demi memberi ruang kepada Ash...siapa2 yang datang beraya kat rumah tu, memang boleh saksikan sendirilah kann macam mana susun atur ruang tamu rumah iolss...orang TU dan ITU dan ITU ...He he he... 

Orang kata tunggu sampai dapat kaki baru tau macam mana... Ahakss...ini dapat kaki secara bantuan pun dah tau dah macam mana dah... Kemain Mummy Ash kann??? Berlari2 sakan dengan Ash tetiap malam kat hall... luka dalam caesar tu dah elok sepenuhnya ker??? #ehh.... Exercise bersama anak namanya ni...Ekekekekeke... Kaedah penurunan berat badan secara asli katanya... The natural way... Bluekkk... 

Kalau iolss tak mulakan, Ash yang mulakan...caranya bagaimana??? Mula2 kami pandang, jeling menjeling antara satu sama lain...dengan muka cheeky dia tu... lepas tu sama ada iolss yang start sergah dia ataupun dia sergah iolss...muahahahaha... lepas tu kejar mengejarlah weolls berdua beranak dalam rumah tu... It's a wonderful life indeed... Ash oh Ash... Permainan berlangsung selama 30 minit dan kemudian Ash akan mintak dukung dan kita susukan dia... Ha ha ha... Lepas tu lelap...Settle...dan Mummy pun boleh buat kerja!!! 

*Cuaca sejuk di luar ni tetiba jadi beku pulak nak menaip...wakakakaka... Hujan uolss hujan... PJ hujan yang sangat lebat ni... Dahlah baru lepas lunch... Gitewww...Dapat tilam dapat bantal best ni... Yawnnn....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Main Kejar2Lah Kita!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. Salam kenal Farah Waheda,

    Masa anak kecil ni lah seronok bermain dengan mereka.. anak2 akak semua dah besar2.. jadi permainan pun ikut umur mereka lah ..
    Ash tu dah penat main kejar2 dengan mummy dia.. senang lah tidur kan Farah..

    Akak follow #1576, jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  2. boleh kurus la mummy ash nie.. berkejar kejaran dengan ash..hihi...

    ReplyDelete
  3. anak iols pon suke main kejar2.. tp dia dah ade kaki :)

    ReplyDelete
  4. ash dah ada kereta ferrari hheeee

    ReplyDelete
  5. Pastinya, sangatlah ceria suasana dalam rumah dengan permainan kejar-kejaran

    ReplyDelete
  6. Boleh cpt kurus ni farah...best2! Haha..

    ReplyDelete
  7. Wahh seronoknya Ash ada kereta baru..jenuh Mama nak kejar kan..canggih pulak tu kereta dia..mesti taknak turun tu ..hehee

    ReplyDelete
  8. Perghhh ! Makin kuruslah kakak cantik ni. Ash kemain tau bawa laju laju nak pegi mane. Hahaha.

    ReplyDelete
  9. haha cute sungguh mummy dia gn ash..main kejar2 gitu...>.<

    ReplyDelete
  10. Dah lama betul tak baca pasal blog parenting. Seronok kan ada anak kecil.
    Salam perkenalan :)

    Ruqayya just read....Kenapa terjebak dengan Shaklee?

    ReplyDelete
  11. bonding time dgn ibu adalah saat yg tak akan dilupakan..
    Good job Ash..lps ni mommy x payah bersenam dah..cukup main dgn Ash je ;)

    ReplyDelete
  12. hihi..okla tu, sambil mummy ash exercise...^_^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Farah...wahh..gembiranyer Ash dpt kereta baru...

    ReplyDelete
  14. Bahagianya hidup bila kita luangkan masa dgn anakmcm tu.. ;)

    ReplyDelete
  15. baca cerita akak pun dah rasa betapa bestnya..hehe

    ReplyDelete
  16. memeang seronok dengan anak kecil ni...nanti dia pandai cakap...siaplaa

    ReplyDelete
  17. alahai comelnya mommy and ash :)

    ReplyDelete
  18. hahaha...aktiviti kejar mengejar bersama anak memang wajib setiap hari akak..=D

    ReplyDelete
  19. kawasan dah lapang memang seronok berkejaran gitu

    ReplyDelete
  20. Geram melayan. Dok layan ni juga lah bila blik keje...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia