Home » , , , , , , , » Long Necklace with Hijab...My New Passion & Interest... ^_^

Long Necklace with Hijab...My New Passion & Interest... ^_^

Source Extracted from Google
Ini bukanlah koleksi peribadi iolss...Ahakss pinjam jer dari Google, dah tu kat office ni takkanlah iolss nak balik rumah semata nak ambik gambar my personal collections pulak??? In Shaa Allah, one of these fine days nanti iolss kongsi my personal collections yer??? ^_^...

If sebelum berhijab dulu iolss memang obses mengumpul choker and short necklaces accessories... Now semua tu dah terperap dah dalam accessories boxes kat rumah tu. Sampai ada yang menegur iolss dah...hu hu hu... suruh iolss buat pre-loved items sales... Tapiii terasa sayanglah pulak... Personal collections kot??? Penat iolss kumpul tau... Just that tak adalah value macam emas... Just for the purpose of fashion statement jer uolss... Ha ha ha... Kengkonon moving with the flow lah sangatt kannn??? However, kekadang tu adalah jugak cuba dipadankan dengan pemakaian hijab. 

Cumanya bagi iolss, berhijab ni lebih sesuai dengan rantai panjang kot??? Urban-lah sangat konon2 giteww...Ahakss... Ala, iolss ni memang cenggini... suka bermain accessories in daily presentations... Macam mana nak gayakan tu??? Hurmmm, uolss pernah nampak punnn, iolss pasti uolss pernah nampak... ^_^...

Contohnya... 

Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Gigih iolss mengumpul long necklace sekarang ni tau uolss.... Jika ramai di antara wanita2 di luar sana suka kumpul emas tapi iolss tidak, iolss lebih kepada accesories on this kind dan juga charm bracelet... ^_^... Love it love it so much... Tetiba dari fashion dah jatuh pada passion dan interest pulak... biasalah women kannn???

Lepas tu dah bebel2...saja nak tempek gambar sendiri...ahaksss... #OOTD of the day... (kununnya! jadi sila muntah rainbow ok??? dan pusingkan bebola mata 360 darjah uolss sebagai tanda meluat kalau betul2 rasa meluat... iolss pasti mesti ada yang rasa macam tu...muahahaha...)....


Long necklace yang digayakan bersama halfmoon shawl Cinta Pandang Pertama!!! >_<... I Loikee!!! kisahnya si halfmoon berharga cuma RM 10 hinggit ajo... And seriously it's worth buying... Even though harganya murah RM10, tetapi chiffon-nya tetap terbaik and high quality...Tak percaya??? Nak rasa...Meh meh meh, jumpa iolss meh hari ni... Dan rasa sendiri macam mana... Iolss auta ke tak auta...Ahaksss.... Walaupun berharga murah yang penting cara weolls menggayakan sesuatu tu yang menampakkan sesuatu tu mahal...pada iolss lah... Hu hu hu...

*This is one of my new passion and interest... ada lagi satu nanti sekiranya ada masa iolss cuba kongsikan yer??? Yang penting #ootd harus meletopsss giteww...ahakss..tak kuasa dan nyampah makkk... Over-dramatic sungguh....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Long Necklace with Hijab...My New Passion & Interest... ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. cantik...i loikee...murah tu xpe..janji cantik..pepandailah kita nak buat dia bervalue tinggi..hahaha

    ReplyDelete
  2. Hmmm... This is new to me... Boleh try ni... Hehe

    Salam perkenalan dari saya :)

    ReplyDelete
  3. salam. hehehe cantik kan sis..itulah trend muslimah sekarang..sy pun rasa nak cuba hehe

    ReplyDelete
  4. walaupun barang murah, kalau pandai digayakan, boleh nampak mewah...apa2pon farah memang pandai bergaya...^_^

    ReplyDelete
  5. Cantikla...sesuai jer ngan tudung tu..

    ReplyDelete
  6. Cantik Farah pakai ..Nampak lagi UP TO DATE la Farah ...Comel gituuu ...Hahahaa kalau Lya yang pakai agak2 comel cam Farah tak ??? Lya tak berapa suka sangat camni sebab Lya jenis takleh la jadi rimas hahaha ..pakai kejap2 jer cabut hehehe

    ReplyDelete
  7. Kalau cantik kat mata tentunya cantik di hati ...Terserah pada diri masing2 camner nak gayakan jer ..Tak gitu Farah ??

    ReplyDelete
  8. wah..patutlah berseri-seri kak

    ReplyDelete
  9. sy suka kalu 1 rantai boleh buat pelbagai gaya

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia