Home » , , , , , , , , » Little Boy Haircuts | Ash Yang Mana Ni???

Little Boy Haircuts | Ash Yang Mana Ni???

Source Extracted from Google
Ho ho ho, comel dia ni masa kecik2... Andrew Lawrence from Brotherly Love, salah satu favourite show iolss masa zezaman dulu2... Errr...rindu pulak nak tengok Brotherly Love ni... Al-kisahnya, iolss ni minat sangat dengan style rambut Andrew Lawrence ni kalau2 diperlakukan kepada Ash... Muahahahaha... Tapi tak macam old skool sangat ke??? Muahahaha... Tak kot??? Sebab ok jer, style rambut bebudak lelaki ni bukannya banyak sangat pun... pusing2 konsep sama jer... ha ha ha... So, khusyuklah jugak browsing sana browsing sini dan ini adalah antara yang iolss jumpa...

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google

Source Extracted from Google
Ha tu diaaa...pilih nak yang pacak yang tak pacak semua ada... uhukss macamlah rambut Ash tu dah sesuai buat2 semua cenggini... Ha ha ha...Ehhh...tapi tak salah rasanya kalau nak cuba kann??? Habislah Ash kena godek dan bega dengan Mummy...Muahahaahahaha... Pasrah dah redha jerlah ek nak??? Tapi tak decide lagi pun... Uolss suka yang mana??? Cer citer sikit??? He he he... 

*Hari ni ke-mengantukkan sikit iolss sebenarnya...Muahahahaha... Mata ni kuyu jer layu jer... Dahlah macam eskimo dalam office ni... Hu hu hu... Kalau disorongkan bantal ni, confirm lena...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Little Boy Haircuts | Ash Yang Mana Ni??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, August 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. hehehehhe..
    nombor 1 ler.
    stylo sket,
    uppercut style..
    pendek bahagian tepi sahaja.
    atas biar panjang.
    pacak2 ni dh ramai org buat.

    ReplyDelete
  2. no.2 tu farah...cute skit..macho giteewww

    ReplyDelete
  3. Ena suka yang no 4.. ekekekek.. aauumm apasal kachak sangat budak dalam gambar kat atasss... terdode! *bleeding nose! XD

    ReplyDelete
  4. yang bawah sekali la kak..nampak macho sikit

    ReplyDelete
  5. Suka no 4...nmpk sweet...comei...kakaka...

    Jemput join giveaway akak...ngee~

    ReplyDelete
  6. Hehehe tu yang paling bawah tu BECKHAM JUNIOR la Farah baru nampak kacak hehhehe ,..cam BECKHAM DAH GAYA DIA ..

    ReplyDelete
  7. suka yang nombor enam.ala-ala bieber gitu!

    ReplyDelete
  8. ensem2 semua haircut tu.... haha ! tak sabar nak tengok apa jadi dengan fesyen rambut Ash coming soonnnnn...

    ReplyDelete
  9. omelnyer...tapi anak kita xde rambut lagi..uwahhh

    ReplyDelete
  10. semua hana suka tp yang berjaket biru tu smart comel. haha

    ReplyDelete
  11. Mana2 hsir cutting pun ash tetap hansem...

    ReplyDelete
  12. potong bulat je kak...letak tempurung kepala...kekeke :P

    ReplyDelete
  13. try buat ash yg mcm 2nd last comel kot

    ReplyDelete
  14. Kena tunjuk gambar ash plak last...

    ReplyDelete
  15. Bergaya sungguh. Nasib yang berkepala botak tak ada. Hehe. Tp yg smart gambar no 1. Teringin pula nak potong camtuh. Tp apakan daya, kini sudah pun botak.

    ReplyDelete
  16. Kurt cobain masa kecik2 pun comel, akak masih ingat lagi gambar dan pesen rambut dia

    ReplyDelete
  17. yang last sekali pun stylo gak kalau ash buat.heheh

    ReplyDelete
  18. gambar yang no 2 tu comel. style habis!

    ReplyDelete
  19. I can tell you you have a good taste kak farah! Semua style kena dengan ash. Mesti kacak gila ash nanti. hehe

    ReplyDelete
  20. tak kisah yang mana, ash tetap comel denagn senyuman die

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia