Home » , , , , , , » Let's Drive!!! Oh Yeah???

Let's Drive!!! Oh Yeah???


Ramblings about Ash lagi!!! Itulah dia kalau dah tiba cerita Ash, Ash ajerlah sepanjang2... Tak adolah cerita lain. Ok hari ni kemaruk bercerita tentang Ash... Muahahaha... I is kan Mummy yang overdramatic??? 

Fefeeling macam dia drive betul2... lepas tu pandang kiri dan pandang kanan... Macam expert bebenau... Ash dan musical car 50 cents yang tak dapat dipisahkan uolss... Ada gaya tak??? 

Hu hu hu, Mummy domam2 pun boleh jadi sihat melayan kerenah Ash... Tapi bestlah jugak sebab cepat berpeluh, bila berpeluh menandakan badan semakin sihat. 

*Kemaruk upload video Ash gamaknya hari ni??? Masuk ni jer dah 2 entri diselitkan video Ash... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Let's Drive!!! Oh Yeah???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. pandai Ash bw kete ye...sama la anak sue pun kalo p shopping complex mesti nak naik juga

    ReplyDelete
  2. comelnya dia. kereta mainan pun boleh.

    ash, pndu kereta kena pndang depan je la. mana ley melilau dengan mata bulat tu. hehehe.

    ReplyDelete
  3. comelnyaaa ash..suka tgk video budak2

    ReplyDelete
  4. cutenya se kecik tu... keletah dia buat kita happy...

    ReplyDelete
  5. drive boleh pandang tempat lain tu..heee

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia