Home » , , , , » Kad Undangan Majlis Perkahwinan Yang Rare!!!

Kad Undangan Majlis Perkahwinan Yang Rare!!!

Sekarang ni kan musim2 orang kahwin uolss, makanya memang banyaklah yang menerima surat saman kann??? Iolss ni ada satu surat sama nak kena attend... In Shaa Allah, sekiranya berkesempatan iolss muncullah yer... Nun di Rawang, Selangor tempatnya... ex-colleague punya wedding #ehh ada orang tanya ker??? Muahahaha... 

Zaman sekarang ni, seiring dengan kemajuan serta perkembangan zaman, macam2 jenis kad undangan perkahwinan yang weollss terima kann??? Dan yang terbaru iolss nampak di Twitter adalah kad undangan majlis perkahwinan yang berbentuk buku latihan... Mungkin ada yang dah pernah nampak... Tapi iolss ni baru ternampak uolss... muahahaha... 

Source Extracted from Twitter
Amacam rare tak??? Kreatif tak??? Pada yang nak melangsungkan majlis perkahwinan akan datang ni, kalau2 belum tempah kad kahwin tu bolehlah fikir2kan idea ni.... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kad Undangan Majlis Perkahwinan Yang Rare!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. Menggamit kenangan zaman persekolahan betul :)

    ReplyDelete
  2. huhu..kreatif betul orang sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. kreatif sesangat sampai tak pernah terfikir pun...hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak Farah. dah pernah terima juga kad kawin camni. stylo dan kreatif kot. hehehhee bulan ni je sampai 3 kawan satu sekolah nikah. hahaha pula tu date sama. jenuh la nak bahagikan masa. hihiiiii

    ReplyDelete
  5. kwn saye cikgu.. die buat kad jmputan die mcm gni la.. comel je.. hihikk

    ReplyDelete
  6. Wah memang macam dah sekarang nie...nanti cik akak kawin buat kad bentuk masjid lah.,hihi..
    Perasan lak cik akak kan..

    ReplyDelete
  7. Wahh..ni memang rare kak Farah..wanie tak pernah lagi jumpa yang macam ni..hehe..kreatif betul !

    ReplyDelete
  8. Zaman dah moden,kad undangan perkahwinan pun dah makin kreatif kn...hehe..

    ReplyDelete
  9. alamak. kreatif gila!!! nanti kawen nak bt kad kawen cmni la. hehe

    ReplyDelete
  10. kreatifnye.. ni mesti bercinta dari zmn sekolah ni..hii

    ReplyDelete
  11. Ini betul2 rare babe.. i mmg tak pernah tgk pun kad undangan mcm ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. kreatif gila..sekarang dah mcm fesyen kad kawen dah..:)

    ReplyDelete
  13. ada tefikir juga nak wat mcm tu dulu tpi tak jdi hhee

    ReplyDelete
  14. seiring dgn perkembangan teknologi, kad kawen pn terikut2 jg

    ReplyDelete
  15. Pernah terima kad kahwin cam ni..kreatif..

    ReplyDelete
  16. hahah ! so cute..kreatif hee

    ReplyDelete
  17. ok.
    boleh tiru untk kad kahwin shark nnti.
    hahaha..

    ReplyDelete
  18. Kad kawin buku teks blom pernah terima lg, facebook pernah. Kreatif sgguh org skrg ni kan..

    ReplyDelete
  19. timm pun sma, bwu je dpt wedding invitation bntuk buku latihan..hehe..

    ReplyDelete
  20. wah.. berkenan sungguh tgk kat kawen ni.. terbaik...

    ReplyDelete
  21. Wahh uniknyaa..kreatif sangat orang tu..bagus2 baru lah orang sayang nak buang kad kita kan..boleh buat hiasan dan kenangan..hehee

    ReplyDelete
  22. macam-macam jenis kad sekarang ni kan...kreatif2...:)

    ReplyDelete
  23. wahh.. mmg kreatif sungguh! tak pernah terlintas .. :)

    ReplyDelete
  24. waaaaaa..kreatif gila.. tak terfikir pun..hahaha

    ReplyDelete
  25. dulu kad kawin bodo2 atau sepesen je.... sekarang macam2 ! ohh iolsss je takde kad kawen....sobbbbsobbbb

    ReplyDelete
  26. First time tgk....kreatif ler dorang

    ReplyDelete
  27. Zaman sekarang macam2 ada...orang makin kreatif...kalau dulu kad kawin yang bau wangi kira paling canggih la tu hehe...

    ReplyDelete
  28. wahh. kreatif sungguh. kad kawen y akan datang xtahu la mcm mane nnti kan.

    ReplyDelete
  29. Yg ni tak penah tgk dan tak penah dpt pon..tapu kalau yg bil elektrik tu pernah dpt ..

    ReplyDelete
  30. wah...x pernah tengok lagi...memang rare sgt2...eh...terus rasa nak kawen la....

    ReplyDelete
  31. Mcm2 design org buat kan.. Zaman sy xde la mcm ni dh..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia