Home » , , , , , , , » I Like To Move It, Move It | Soccer Skills???

I Like To Move It, Move It | Soccer Skills???

Source Extracted from Google
Semasa umur Ash baru menjangkau 2 bulan setengah pada Februari 2014, iolss ada up satu entri tentang Dia Minat Bola??? ... Dalam entri tersebut iolss ceritakan macam mana tumpuan Ash boleh focus pada TV yang tengah tayangkan sama ada berita bola ataupun game bola... Dari bising2 terus duduk diam tengok bola kat TV.... Giteww kann???

Dan sehingga sekarang ni pun kalau dia nampak bola kat TV dia akan focus uolss... Ha ha ha... Add on to that... salah satu aktiviti sukan indoor kanak2 belum cukup umur nak bersukan kat padang permainan or padang bola adalah... main bola dengan cara dia yang tersendiri... mengengsot pun boleh macam iolss paste video dalam entri INI dan dengan bantuan Atuk Ash pun boleh... ha ha ha... macam mana caranya...dalam video kat bawah ni... Harap maaflah yer...segala bantal toto bagai masuk sekali dalam video...muahahaha.... weolls lepak malam2 depan TV chillexing session memang macam tu.... sebab ada Ash kann??? Kenalah bentang toto... takut2 kepala terlentang kena carpet atau tiles memandangkan Ash suka bergolek2 bila chillexing time... So...Ya Ampunnn.... tutup sebelah mata jer lah ek??? 

 
Pada sesiapa yang berkesempatan serta rajin melayan nak tengok video ni...ha ha ha...amacam dari ciri2 dan gaya2 ada nampak soccer skills Ash tak??? Agak2 ada tokoh akan main bola dan involve dan minat atau obses dengan bola tak??? Hew hew hew.... If yes-lah kann... makanya, bersiap sedia ajerlah Mummy dia nak dengar statement dari mulut Ash... "Mummy, nak beli bola", "Mummy nak beli kasut bola, stokin bola, game bola, baju bola ... bla bla bla...thislah thatlah..."... Tak giteww??? But yet to early to say to early to predict... Sama ada hardcore soccer fans ataupun tidak... Only time will tell... 

I like to move it move it...ahaksss...agaknya Liga Malaysia Ash minat kelab atau pasukan mana ek? Dan Internationally minat kelab mana agak2nya Ash ni... Ha ha ha... Kalau Uncle Shark confirm influence "cuperboy" sokong kelab ber-jersey biru tu... Apa lagi tak lain tak bukan Chelsea... muahahahaha...  

*Once a boy is always a boy... Soccer memang minat orang lelaki lah kann??? Kalau ikut Mummy dia memang tak minatlah bola... Ha ha ha...Atuk pulak rajin melayan... haihh memang menjadilah gandingan tu kan??? He he he... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I Like To Move It, Move It | Soccer Skills???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, August 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. wooohoooooooo tinggi benar tendangan Ash !

    ReplyDelete
  2. Comel ni ash tendang bola..ada bakat tu sis

    ReplyDelete
  3. mmg ada skil ash
    comel je kaki dia sepak bola
    ada latar muzik lagi tu

    ReplyDelete
  4. pandai dah Ash main bola ye..once a boy is always a boy.hehe..betul la tu.

    ReplyDelete
  5. Ada gaya tu Farah.. Hehe.. Mieza pun tak minat bola.. Nasib la hubby pun tak layan bola.. Kalau tak, keje nak membola jelah jawabnya.. Gugugu~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. gitulah nampaknya farah, once a boy, mesti sikit sebanyak kena influence dgn soccer gak. Aritu pegi melaka leh tertinggal bola rumah kakak, sampai balik dia ingat. Siap request nak pegi rumah makteh, nak ambik bola..huhuuhu..oh anak

    ReplyDelete
  7. amboi...kemain menendang lagi kan ash nie..hehehe

    ReplyDelete
  8. pemain bola pertama yg aunty NS tgk pakai seluar pjg meleret main bola...ikiki..comell

    ReplyDelete
  9. Ash ada gaya tu dah farah...
    Hubby sue x minat bola.
    Ank2 ada jg sikit minat pd bola...atok jg yg rajin layan cucu main bola..

    ReplyDelete
  10. waahhhh....Ash bakal jadi bintang bola sepak dah besar nnt...nnt ramai peminat ni..fening kepala mummy nak pilih mana satu calon menantu paling sesuai...heheheh

    ReplyDelete
  11. sepupu mun pun macam tu..dari bising2 tu senyap sebab nampak orang main bola kat tv..

    ReplyDelete
  12. besar nnt jadi pemain bola sepak la...

    ReplyDelete
  13. Wah Ash bakal pengganti Ronaldho ni.....

    ReplyDelete
  14. cute nya ash.. dah besar nanti boleh jadi pemain bola sepak k ash..

    ReplyDelete
  15. Atotototo.. comelnyaa ashhhhh main tendang2 bola...

    ReplyDelete
  16. ash ada bakat nak jadi pemain bola..hehe..comel je dia tendang bola tu..hehe

    ReplyDelete
  17. salam. ooo Ash minat bola rupanya..

    ReplyDelete
  18. hahahha...
    tunggu ler dpt kaki nanti..
    barang2 kaca mummy dh xleh simpan dh.
    skali sepak tahu ler.
    hehehe

    ReplyDelete
  19. Bila Ash beraksi..tunggu besar sikit dalam rumah jadi padang bola Ash :)

    ReplyDelete
  20. yeaah kalahkan uncle shark..hahaa..ash jadi pemain terhebat

    ReplyDelete
  21. ha, lepas ni boleh main bola pulak dgn uncle dia.. tak main dah panjat2 ni. heheh.

    ReplyDelete
  22. Kelakar tgk video ni kat ista.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia