Happy 9th Monthsary Ash!!!


26.08.2014 marks Ash dah 9 months!!! Cepatnya dan pantasnya masa berlalu... dan tak dinafikan ada masa2 rindu jugak dengan Ash masa dia newborn dulu... Indah sangat moments tu walaupun perut terbelah kann??? Muahahahaha.... Tetiba fefeeling sendu pulak... wakakakaka... Takkan lah Ash tu nak stick saiz newborn dan jadi newborn jer ye tak??? So illogical-lah Mummy ni pun...

Nak cerita banyak2 pun tentang progress dan development Ash...macam tak tercerita dalam satu entri dan dikhuatiri akan menjadi entri berulang2... Ye lah, hampir setiap hari mesti ada terselit nama dia ataupun entri bercerita tentang dia, jadi sesiapa yang selalu singgah dan membaca tu tau sangatlah kann??? Takkanlah iolss nak ulang perkara yang sama setiap kali pulak...Boringggg... Haipp, iolss tak pernah boring dengan Ash tau... dan apa saja yang berkaitan dengan Ash...Kesian kat uolss jer lah...

Sebelum apa2... up dulu dedication 9 monthsary video for Ash...


Becar dah anak teruna Mummy yang sorang ni ek??? Cumanya Ash ni tak ada penampakkan tanda2 nak merangkak pun uolss... sebaliknya dah cuba untuk duduk sendiri, tapi masih tak stable atau menyenget... dan juga dah mula berpaut dan berjaya untuk berdiri sendiri... Dengan syarat Mummy atau Nek Ma atau Atuk dia kena ada dekat dengan dia nak sambut dia, sebab kaki bajak sawah tu tak stable lagi uolss...Muahahahaha.... Nek Ma dialah kata kaki dia kaki bajak sawah...

Mulut semakin becok, macam biasa kuat bergurau, ajak bergurau.... Memang indeed it is a beautiful life with Ash around... Alhamdulillah, Syukran Ya Allah... Ya Allah, Kau lindungilah dan rahmatilah anakku ini Ya Allah, berikan dia kesihatan tubuh badan luar dan dalam, kebahagiaan, kegembiraan senantiasa, petunjuk, hidayah serta kebahagiaan di dunia dan juga akhirat, semoga Ash membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang soleh, tak lupa pada Mummy dan semoga segala kebaikan adalah milik Ash... In Shaa Allah...Amin...

Up sikit, saja2 tempek... video Ash lagi satu....


Once again, Happy 9th Monthsary Ash... Mummy loves you much baby son!!! ^_*... Till then cheerios...

*Cepat2 sikit jalan, cepat2 sikit cakap Ash...lepas tu panjang lagi langkah kita berdua ke sana ke mari...Muahahaha... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy 9th Monthsary Ash!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, August 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. kejap je dh besa ash.. makin comellll... :)

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun ke sembilan bulan Ashh..mmm comelnya dia..

    ReplyDelete
  3. happy 9th monthsary ash..wah..dah semakin membesar anak mummy ye

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah makin besar dah ank mummy ni.

    ReplyDelete
  5. Happy 9th Month Anniversary Ash.. Alololo. tomey ngat Ash senyum.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. makin suweet Ash, eppy 9th month old handsome boy! :))

    ReplyDelete
  7. Happy 9monthsary Ash!!! semoga jadi anak yg soleh...Amin~

    ReplyDelete
  8. nt dh pndi jln, penat la mama nk kejar hehe

    ReplyDelete
  9. Happy 9 month old ash..smg terus membesar dgn sihat ye...

    ReplyDelete
  10. Untie pun love Ash jugak.... happy 9 month aniversary Ashhh... muahhhh..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah, Ash membesar bagaikan johan... gud boy ;)

    ReplyDelete
  12. semoga ash terus membesar dengan sihat yer sayang :)

    ReplyDelete
  13. akak di tag http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/08/7-random-facts-about-me-versatile.html

    ReplyDelete
  14. mungkin duduk dulu baru merangkak..ash dah besar...

    ReplyDelete
  15. tayah cecepat sgt besar ash.. nanti mummy awk tu fefeeling rindu awk masa time gini la nnti..
    mcm sue ni yg rindu sgt time2 hadirah besar2 ash skrg ni... huhu..

    ReplyDelete
  16. akak dulu pun rasa macam taknak kasi anak cepat besar, rindu nak dengar tawa comel, tangis comel dia, dah besar tak comel dah..suka ygk video masa anak-anak masih kecik.

    Ash dah besar jadi body guard mummy yea, untung tau dapat anak lelaki sulung ni.

    ReplyDelete
  17. Ash... kejap je rasa.. moga membesar dengan sihat :)

    ReplyDelete
  18. wah dah besar dh Ash comel ni..kejap ja rasa..semoga Ash membesar menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah.. Moga jadi ank soleh...

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah... sekejap jer dah besar.. =D

    ReplyDelete
  21. Jadi anak yang soleh je ash sayang! :D

    ReplyDelete
  22. moga farah terus enjoy being a mom. Moga ash terus sihat selalu.

    ReplyDelete
  23. Besar dh ank akk.. Pasni blh bawa kuar dating berdua la.. Hehe

    ReplyDelete
  24. Happy 9thmonthsary Ash..cepat betul masa berlalu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia